Bir fikriniz var mı arkadaşlar? |
Bildirim
Bir fikriniz var mı arkadaşlar? |
Adsm lerde, devlet hastanelerinde 55.000 li rakamları görüyor radyoloji teknikerleri, bilmeden boş yorum yazmayın,
Saf maaşı bile 32.000 den fazladır radyoloji teknikerinin. Hakim, savcı , uzman dr , profesör vs hakikaten boş , güzel bir devlet hastanesinde radyoloji teknikeri olun, 20 li yaşlarda hiçbirşey yapmayarak 50.000 li rakamlar mükemmel. Kendi gözlerimle gördüm, hiç mi mütemet tanımıyoruz :) Sonra baktınız sarmıyor 2 yıllık gastronomi yazarsınız, dgs ile diyetisyenliğe geçip kurum içinde hop diyetisyen olursunuz. Ülkenin bug ı böyle saçma şeylerde, ben 10 sene dirsek çürüttüm şuan asistan doktorum aldığım maaş herşey dahil radyoloji teknikerinden 20.000 fazla yaş 31. Pratisyen de maks 20.000 fazla alır bu saçma teknikerlerden, çektiğin stres onca hasta , çürüttüğün dirsek boşa gider. Uzman olsan ortalama 2 kat kazanırsın 45 yaşına gelince total kazanç aynı olur. Sen 60 ında stresten m.i geçirirken bunlar rahat rahat takılır. Boşa hakim ,savcı, uzman dr, iyi bir mühendis gibi saçma yerlere gitmeyin , burası az okuyanlar ve cahiller için güzel ülke |
İl Tarım Müdürlüğü |
İnfaz koruma memuru namı diğer gardiyanlık.. |
İş olmaması daha kötü hocam canın sıkılıyor. Bence biraz işi olan ama çok da yoğun olmayan bir şey araştır |
Niye ikm dediniz ki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
nasıl girecez ki oraya |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
biyokimya uzmanı ol hocam o da yatış |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Özelde mi yoksa devlette mi çalışıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tutan mı var seni, nasıl olsa 2 senelikmiş, gir sınava kazan işte... |
Rastgele yazdım ama zor sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ölüm tehlikesi var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir şeyi de bil be. adam gardiyan, nükleer reaktörde çalışmıyor, zehirli kimyasal maddelerle hem hal olmuyor ya da vahşi savanada safari rehberi değil, patlayıcı mühammta fabrikasında da çalışmıyor, sadece gardiyanlık yapıyor... |