Şimdi Ara

Hangi e-ticaret Sitesi-Neden? [anket-paylaşım-muhabbet] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
8
Favori
13.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi e-ticaret Sitesi-Neden? [anket-paylaşım-muhabbet]

(En Son Oy Tarihi: 2.3.2025)
Giriş
  • Çok değil bikaç ay önce Yukko vardı. Özlemle anılacak bi firma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alacağım ürüne ve verilen fiyata göre bu çok değişir Yani tek bir cevap vermek zor Ancak Hepsiburada ile hiç sorun yaşamadım Tabi yüklü maliyeti olan şeyler de satın almadım Eğer ellerinde stok olsa Amazon.com.tr dışında (Satıcı da kendileri olacak) bir yeri tercih etmezdim sanıyorum Bir de site arayüzleri biraz daha kullanışlı olsa çok daha tercih edilesi bir yer olabilirdi Yanlış hatırlamıyorsam hiç alışverişim de olmamasına rağmen bunu da ifade edeyim Yukko iflas etti sanırım Listede yok Son olarak QP Bilişim hakkında iyi ve kötü bir çok yorum gördüm Şans vermek adına ve yakın zamanda biraz da maliyetli bir alışveriş gerçekleştirdim Memnun kaldım.

- Konu dışına girip herhangi bir konuya yorum yazdığımı hiç hatırlamıyorum Yazmış da olabilirim Konular v.b bir çok şey malumunuz Dahil olma gereği duymuyorum Bir tesadüf ile konunuzu görüp destek vermek ve fikir sahibi edinilmesi açısından yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 1 Haziran 2020; 20:54:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

Atatürk düşmanı n11e bak 3. Sırada vay arkadaş
    Atatürk düşmanı mı? n11'in sahibinin kendisi Atatürkçü
  • Amazon, inventus, qp, sinerji, webdenal. Bunlar ile benim deneyimim hep güzel oldu şimdiye kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocheBobois

Alacağım ürüne ve verilen fiyata göre bu çok değişir Yani tek bir cevap vermek zor Ancak Hepsiburada ile hiç sorun yaşamadım Tabi yüklü maliyeti olan şeyler de satın almadım Eğer ellerinde stok olsa Amazon.com.tr dışında (Satıcı da kendileri olacak) bir yeri tercih etmezdim sanıyorum Bir de site arayüzleri biraz daha kullanışlı olsa çok daha tercih edilesi bir yer olabilirdi Yanlış hatırlamıyorsam hiç alışverişim de olmamasına rağmen bunu da ifade edeyim Yukko iflas etti sanırım Listede yok Son olarak QP Bilişim hakkında iyi ve kötü bir çok yorum gördüm Şans vermek adına ve yakın zamanda biraz da maliyetli bir alışveriş gerçekleştirdim Memnun kaldım.

- Konu dışına girip herhangi bir konuya yorum yazdığımı hiç hatırlamıyorum Yazmış da olabilirim Konular v.b bir çok şey malumunuz Dahil olma gereği duymuyorum Bir tesadüf ile konunuzu görüp destek vermek ve fikir sahibi edinilmesi açısından yazdım.
    Aslında benim de konu dışına girdiğim nadirdir. Fakat son yıllarda hepimiz takip ediyor ve biliyoruz ki; kitlenin büyük bir çoğunluğu buralarda takılıyor. Hem bunun etkisi var hem de DH forum üzerinde anket açılabilecek bölümlerin sayısı çok az. Aslında bu konuyu çok farklı bir bölümde açmayı düşünmeme rağmen, en iyi yerlerden birisinin burası olacağını öngördüm. Sizin gibi objektif ve kayda değer paylaşımlarda bulunan arkadaşlarımız da bunu destekler nitelikte.

Teşekkürler.

• AMAZON güvenilir tek alışveriş merkezi.
  • n11 diyorum yorum sistemi çok iyi diğer sitelerde genelde yıldız verip geçiliyor burada kullanıcılar satın aldıkları şeylerle ilgili yorumlarını da yazıyor üşenmeden detaylı bir şekilde. Diğer hiçbir sitede bunu göremedim bilen varsa yazsın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

n11 diyorum yorum sistemi çok iyi diğer sitelerde genelde yıldız verip geçiliyor burada kullanıcılar satın aldıkları şeylerle ilgili yorumlarını da yazıyor üşenmeden detaylı bir şekilde. Diğer hiçbir sitede bunu göremedim bilen varsa yazsın lütfen.
    Haklısın hocam, ben de n11'in bu yönünü seviyorum. Sadece yorumlarda fotoğraf yüklemek için belirli bir piksel kotası koymuşlar, orası kötü. Halbuki telefondan fotoğraf çekip direkt yorum yazmak iyi olurdu
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    N11 de satın almadığım bir ürün ile ilgili çok rahat yorum yapabilirim.
    N11 sahte yorum yapılabilir + problem çıkınca N11 satıcı tarafını tutuyor.

Amazon sorgusuz iade aliyor 2 sene kullandıgım anakart bozuldu hemen iade aldılar
  • Dh de durum böyle, normalde trendyol açık ara birinci

• quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

Haklısın hocam, ben de n11'in bu yönünü seviyorum. Sadece yorumlarda fotoğraf yüklemek için belirli bir piksel kotası koymuşlar, orası kötü. Halbuki telefondan fotoğraf çekip direkt yorum yazmak iyi olurdu

Alıntıları Göster
    n11'in sevdiğim bir yönü de indirim. Zaten o yüzden seviyorum
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Amazon hic denemedim hocam bundan sonra deneyecegim bu dediginiz satici amazon olunca mi gecerli yoksa her turlu mu?

• Tabikide Amazon.

2 İnventus.

Hepsiburada'yı seviyorum açıkçası. Çok alışverişim oldu hiç problem yaşamadım. Ben şanslıyım heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Amazon hic denemedim hocam bundan sonra deneyecegim bu dediginiz satici amazon olunca mi gecerli yoksa her turlu mu?
    Satıcı Amazon.com.tr olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki yorumlarda gördüğüm kadarıyla satıcıya göre site seçimi yapan olmuş. Arkadaşlar satıcıların çoğu alışveriş sitelerinin hepsinde var. Yani x adlı sitesinde bir ürüne bakıyorsunuz mesela, o mağazasının ismine dikkatli bakın, y ve z adlı alışveriş sitesinde de aynı ürünün mağaza isimlerine bakın, ya aynıdır, ya da ufak değişiliklerle aynı mağazadır.

Yani alışveriş sitelerini kıyaslarken satıcılara göre muamele yapmayın, satıcılar müşteriye ulaşabilmek için birden fazla alışveriş sitesinde boy gösteriyor. Havuz sistemi (para aktarımı), yorum sistemi, sitenin sağladığı indirim yüzdeleri ve dahası gibi kategorilerde kıyaslama yapmak mantıklı olanı dolayısıyla.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Satıcı Amazon.com.tr olması gerekir.
  • Amazon. Gerisi boş.

• Genelde HepsiBurada ve N11 den yaparım. Üçüncü olarak Gittigidiyor. Şimdiye kadar alışverişlerim de sorun yaşamadım. Belki şanslıyım. Aliexpress satın almalarımda dahi sorun çıkmadı. Hepsi Geldi. Kendime nazar değdirmiyeyim. tok tok. :)
  • Ufak tefek ıvır zıvır şeyler için n11 ve gittigidiyor, diğerleri için hepsiburada ve amazon. İkinci el için eskiden sahibinden kullanıyordum ama forumun ikinci eli gayet iyi bence. Letgo 1 kere kullandım troller denk geldi bi daha kullanmam.

• en iyisi amazondur.. Ama n11 tercih ediyorum kupon yüzünden kupon olmasa n11 bu kadar tutmaz.. Bir daha bedava ürün olsa alışveriş yapmayacağım yer de vatanbilgisayar ben hayatımda bu kadar müşterisini yok sayan bir firma görmedim..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.