Şimdi Ara

Hangi ev sinema sistemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumu epey araştırdığımda aslında araların da çok fark olmadığını hepsinin birbirine hemen hemen denk olduğunu öğrendiğim Samsung ht-tz 325,samsung ht-tz 315 ve philips ht-3373 arasında karar vermekte zorlanıyorum.Aslında 4 hoparlörü de ayaklı olan samsunglar bu özellikleri ile ilgimi çekti.325 olanı 315 ten 100TL kadar pahalı.Bu farka değer mi sizce.(Ayrıca 315 teknosa da 550 TL ancak sadece teşhir ürüleri kalmış galiba ellerinde.325 ise hizlial.com da 643 TL 6 taksitle.) Diğer yandan philips 3373 ün sesinin çok daha iyi olduğu söyleniyor.Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar biraz bilgi verirlerse çok sevinirim..Şimdiden çok teşekkürler...

• hocam yapmanız gereken ikisinide aynı ortamda dinleyip hangisinin iyi olduğuna karar vermek ayaklı modellerinde zaten biliyorsunuzki sadece dizayn farkı var 100 lira fark verilip verimeyeceğine evinizin konumuna göre karar verebilirsiniz.
  • eywallah teşekkür ederim kardeşim
  • philips'i bilemiyorum ama samsungları dinledim. mağaza ortamıydı belki ondan olabilir ama beğemedim ben pek. dinlemeden almamanı öneririm.
  • Eywallah çok teşekkür ederim.Zaten lcdimde philips olduğu için philips ağır basıyor.Dijitall.com die bi sitede 550 tl ye 12 taksitle satıyolar.Köyde yaşadığım için dinleme fırsatım yok.3377 alırım heralde... Tekrar teşekkür ederim kardeşim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev Sinema Sistemi İçin Öneri
    geçen yıl önce açıldı
    Ev Sinema Sistemi İçin Giriş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.