Hangi Forum Tarzı Rpg yi Tercih ederdiniz ? anketine Hoşgeldiniz İstekleriniz doğrulultusunda en çok türün oy aldığı rpg açıLacaktır.
* Fantastik RPG * WWE Smackdown Raw RPG * Mafya RPG * Hayat Smilasyonu RPG
Başka Tarzlarıda ekleyebilirsiniz Benim aklıma bu kadar Geldi...
İsiniz gücünüz yokmu bunlarla ugrasiyosunuz yaz olsa anlarımda...
Ne olursa olsun altyapı sağlam olsun yeter.Yapılanların hiçbiri ciddi çalışma değil.Gerçekten ciddi bir çalışma olsa host olur domain olur farklı forum sistemleri olur.Gidip yetkinforum,setbb v.s açılan yerlerin %90 ı tutmaz yada 1 aya unutulur.4 yıllık gözlemlerime dayanarak söylüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: My Curse
Ne olursa olsun altyapı sağlam olsun yeter.Yapılanların hiçbiri ciddi çalışma değil.Gerçekten ciddi bir çalışma olsa host olur domain olur farklı forum sistemleri olur.Gidip yetkinforum,setbb v.s açılan yerlerin %90 ı tutmaz yada 1 aya unutulur.4 yıllık gözlemlerime dayanarak söylüyorum.
Şuanda tutan RP'lerin %80'i yetkinforumdan.Harry potter RPG filan olsun hepsi oradan.'Konuya gelirsek Smackdown RPG nedir yahu yeni mi çıktı bu saçma sapan RP türü yok o vurdu bu kırdı filan ? Mafya RPG dersek o bir süre sonra bayar.Hayat Simulasyonu ve Fantastik RPG güzel olursa kesinlikle tutar.Zaten RPG'nin temeli Fantastik Role Play'e dayanmaktadır.Ek olarak bir ara konusu zombiler olan RPG yapmıştım oda bayağı bir tutmuştu.