Şimdi Ara

Hangi funduino

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir funduino almak istiyorum Proglamlama hakkında hiçbir şey bilmiyorum sizce hangisini almalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç birşey bilmiyorsanız tabiki UNO R3 ile başlayın.Sonrasında MEGA 2560 R3 ile devam edersiniz :)

• Tesekkurler

• eğer bütçenizi zorlamayacaksa mega alın aradaki far 3 5 dolar. (yurtdışından alırsanız)

buradan alacaksanız uno alın ama ben yurt dışından alın derim burada unoya vereceğiniz parayA YURTDIŞINDAN MEGA ALIR ÜSTÜNE Bİ KAÇ SENSÖR BİLE ALABİLİRSİZ.
  • Mega al unonun üstüne 2 3 tl farkla 20 ye yakın daha fazla yuva alıyorsun bide bence klon al fundiuno değil

• AbimSal kullanıcısına yanıt
    funduino klon değilmi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztzxt -- 10 Ekim 2014; 21:13:34 >
  • ztzxt Z kullanıcısına yanıt
    ben dx.com dan almıştım. sitedengayet memnunum bi kaç dolar fazla verdim ama istediğim bi çok şey aynı yerdeydi. şimdi aliexpres veya ebay gibi bi yerden alırsan her şeyi aynı satıcıdan bulamayabilirsin. onlarda bazen sahte gönderi numarası gönderiyorlar bazen 2 ay bekliyorsun. dx gibi siteler 10 15 doların üstüne (dx.com da 15 dolar üstü) takipli geliyor .

ben dx.com u öneririm dediğim gibi başka sitelere göre 1 2 dolar fazla olabilir ama bence değer :)

bu arada arduino orjinal ismi fundiuno ve diğerleri klon dediğim aynı devrenin farklı üreticiler tarafından üretilmiş hali %99 herşey aynı sadece kalitede biraz farklılıklar var.
  • http://www.dx.com/p/improved-funduino-mega-2560-r3-module-compatible-w-official-arduino-mega-2560-r3-blue-black-256335#.VDgsq_msXYE

buyrun bu bi örnek . dolar şimdi yüksek ama burada alacağınızdan %50 daha pahalıya yurt içinden alacaksınız aynısı yurt içinde satılıyor.
  • Sensörleri selanik pasajindan halledreiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.