Şimdi Ara

Hangi Garanti Kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben aldığımda 1 TL ye 1 mil/puan verdiği için almıştım.

""Sözleşme değişikliğidir: 01.04.2023 itibarıyla, Shop&Fly kartlarınız ile her 1 TL harcama karşılığı kazanılacak mil miktarı yurt içi seyahat, eğlence ve restoranda 0,75 mil, yurt içi diğer sektörlerde 0,35 mil olacaktır.

-24.03.2023 tarihi itibarıyla kredi kartı borcunuzun, PTT kanalından ödenmesi halinde oluşan işlem ücreti tutarı BSMV dahil 12,62 TL olarak güncellenecektir.

-01.04.2023 itibariyle kart sahiplerine sunulan yurtiçi ve yurtdışı Lounge kullanım hizmeti sonlandırılacaktır.""

Şimdi bu durumda ne yapayım?

Maaşı garantiden alıyorum.

Limit yüksek (80,000 şuan)

Garanti başka kart düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 18 Şubat 2023; 13:4:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 banka’dan kredi kartım var hiçbiri 2020-2021 performansını yakalayamıyor puan kazanimi konusunda bazısı yerlerde.Tuketici alışkanlığı nedeniyle kartlar çok fazla kullanılıyor bu nedenle yüksek limitler verildi bir şekilde hedefler tuttuğu için düzgün kampanya yapmıyorlar ne zaman ki gelirleri düşer o zaman yeni kart arayışına ve kampanyalara bakabilirsiniz.

Saygılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

Ne yapayım devam mı?

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    Harcama alışkanlıklarınıza bağlı kart puan vermiyor kapattığınızda harcamanız düşecek ve size olumlu etki edecekse kapatın,puan düşük diye kapatmanıza şu an için gerek yok

• Maximiles Black, sallayın Garanti'yi ya da başka bir bankayı. Kartı Eylül ayında akfit kullanmaya başladım ve aldığım nakit iade 7800, maximil puan ise 7280 puan. kart valla harika. 6 ayda 15 bin kazanmışım ama yoğun kullanıyorum kartı.

• olcay2078 O kullanıcısına yanıt

hocam aylık kredi kartı harcamanız ne kadar? bir de işbankasında varlığınız var mı? varlık birikimine göre oranlar artıyor

• alpdinc A kullanıcısına yanıt

hocam kart harcamam son aylarda ortalama 200k civarı oluyor, çarşamba günü limti artışı istedim 100k idi 170k yaptılar limiti. bu arada varlığım yok en düşük oran olan 1.25'ten puan kazanıyorum. nakit iade kısmında ise otel konaklama harcamam yüksek oluyor yüzde 5 veriyor normalde ama aylık 3k max. bu ay mesela 3k indirim aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi ekran kartı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler bilgi için, merak ettiğim bir konu 1.25% verdiği harcamalar için sektör farkediyor mu?

shop&fly'da eğlence seyahat gibi yerlerde en iyi oranlar varken market gibi yerlerde oran iyice düşüyor.

günlük rutin alışverişte (market, yakıt, yemek) pos farketmeksizin 1.25% oranda puan veriyorsa çok iyi. üstüne bir de kampanya yapılırsa ciddi puan kazanılır

• hiçbir sektör farkı yok, her pos alışverişine yüzde 1.25

Merhaba,

Aidat muhafiyetiniz var mı? Yada aradığınızda aidatı iade alabiliyormusunuz? Yoksa her sene ödüyormusunuz aidatını tam olarak?

• trovin T kullanıcısına yanıt

hocam kart zaten yeni çıktı eylülde aldım, 1 yıl olmadığı için aidat dönemi gelmedi ama o zaman aidat iadesi yapılmadığını söylemişlerdi. aidat 400 tl karttan 15k kazanmışım. çok da önemli değil aidat alırlarsa da

Kart aidatını yıl sonunu alıyor? Kazanılan millerin kullanım süresi ne kadar?

• kıng365 kullanıcısına yanıt

3 yıl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.