Şimdi Ara

HANGİ GTX 460 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leadtek pek tercih edilmedi sanırım,forumda yoruma rastlayamadım.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/leadtek-winfast-gtx460-overclock-versiyon-1gb-256bit-gddr5-directx-11-pci-ex-20-ekran-karti/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd56259

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24-11 -- 16 Ağustos 2010; 17:49:43 >
  • eğer overclock yapmayacaksan ve bütçen varsa fabrika çıkışlı hızları iyi bir ekran kartı olarak Palit GTX 460 1GB Sonic Platinum öneririm
    ama hayır 100 lira fark var veremem dersen gigabye,msi cylone veya LEADTEK Winfast GTX460 Overclock 1GB GDDR5 tercih edilebilir.

Palit GTX 460 1GB Sonic Platinum incelemesi

genel olarak gtx 460'ların incelenmesi:http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-460-review/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nrk58 -- 16 Ağustos 2010; 17:56:12 >
  • gigabyte
  • gıgabyte 1gb oc li modeli al 8800gt yide fizik için kullan
  • abesle iştigale ne gerek var son model nvidia kartların yanında fizik için kart kullanılmasına boşuna fazla güç harcamayın. zaten fermiler fiziği tek başlarına iyi yapabiliyor. sürücü ilede dahada optimizasyon sağlanır olur biter . asıl ATi cilerin kullanması lazım nvidia kart fizik için.
  • Bugün MSI için DATAGATE'i arayacağım. Eğer ellerinde var ise ve fiyatı uygun ise almayı düşünebilirim. Peki MSI'ın Gigabyte göre avantajı nedir ?
  • Arkadaşlar eve gönderilen ürünler, evde kimse yoksa gönderilen kargonun eve en yakın şubesine mi dönüyor?Çünkü dün ürün spariş ettim.Ola ki bugün geldi.Evde kimse yok.Hemen evin 100 metre ilerisinde gönderilen kargonun şubesi var.Oraya döner mi sizce?Yoksa merkez şubeye falan mı döner?
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski
    Arkadaşlar eve gönderilen ürünler, evde kimse yoksa gönderilen kargonun eve en yakın şubesine mi dönüyor?Çünkü dün ürün spariş ettim.Ola ki bugün geldi.Evde kimse yok.Hemen evin 100 metre ilerisinde gönderilen kargonun şubesi var.Oraya döner mi sizce?Yoksa merkez şubeye falan mı döner?

eve yakın yere dönmesi lazım..bir kere başıma geldi, kapıya not bırakmışlardı, gidip almıştım.. yurtiçi kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 17 Ağustos 2010; 11:02:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Arkadaşlar eve gönderilen ürünler, evde kimse yoksa gönderilen kargonun eve en yakın şubesine mi dönüyor?Çünkü dün ürün spariş ettim.Ola ki bugün geldi.Evde kimse yok.Hemen evin 100 metre ilerisinde gönderilen kargonun şubesi var.Oraya döner mi sizce?Yoksa merkez şubeye falan mı döner?

Kapıya not bırakıyorlar dostum. Sonra gidip şubeden alıyorsun.
  • MSI'ın Gigabyte göre avantajı nedir ? İkiside özel soğutma onun dışında frekansları aynıydı sanırım.
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser_83

MSI'ın Gigabyte göre avantajı nedir ? İkiside özel soğutma onun dışında frekansları aynıydı sanırım.

725 gpu hızıyla geliyo Soğutma bloğu küçük gibi görünsede(2 ısı borulu) testlerde iyi iş çıkarmış ama vrm lerin üstü açık eğer alsaydım tr nin 5850 için olan vrm soğutucusunu uyduracaktım

Bi alan olsa da oc kapasitesini filen tam anlamıyla bi görsek Görmeden gigabyte tan iyidir demek abes ama daha iyi olabileceğini düşünüyorum
  • Türkiye stoklarına girmiş msi ın Cyclone 1 Gb versiyonu. Vrmlerin üzeri gigabyte ta kapalımı ?
  • Benim gildiğim VRMlerin üzeri Gigabyteta da açık ama fanlar üzerine hava üflediği için bir nevi soğutma var gibi oluyor. Heatsink yok diye hatırlıyorum ama kartın sahipleri daha doğru bilgi verirler sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser_83

Türkiye stoklarına girmiş msi ın Cyclone 1 Gb versiyonu. Vrmlerin üzeri gigabyte ta kapalımı ?

HANGİ GTX 460 ?

Resimde görüldüğü üzere 3 kond arkasında heatsink görülüyo tabi etkisi tartışılır Termal resimleri vardı

Ben belleklerin üzerine Scythe nin bi çözümü var bi ara ondan alabilirim bakalım

• 5-10MHzin gözle görülür pek bir artısı yok.. o yüzden en serin ve sessiz olanı tercih etmek mantıklıdır..
  • MSI in sitesinden baktım şimdi. Malesef soğutma yok onda. Ama heatsink yerine sanki fan Vramlerin üzerine hava üflüyor gibi geldi. Birde hangisi daha sessiz acaba ? MSI in yazılım desteği daha fazla sanki. Fiyat olarakta aynı fiyattlar neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_83 -- 17 Ağustos 2010; 13:53:28 >
  • Overclock performansı MSI in daha iyi hem dahada iyi soğutuyor kartı. ama görüyorumki Gigabyte ında OC perf. iyi yani 2side alınabilir ama sonunda diğer arkadşalra katılıyorum stok referanslı kartlar tercih edilmemeli.

sonuç olrak MSI ydaa gigabyte almış olman farketmeycektir.
  • gigabayte gtx460
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6438
    269$+kdv
    MSI GTX 460 N460GTX Cyclone 1GD5/OC, 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X11, GDDR5, 256 bit, 725/3600

HANGİ GTX 460 ?
    HA OC Team, MSI N460 GTX Cyclone'un en hızlı GeForce GTX 460 olduğunu kanıtladı. Dünyaca ünlü HWbot Hız Aşırtma Liginde ekran kartını 925/1800MHz
    'e çıkaran Hardware Arena 3D Mark 2001'de dünyanın, 2003, 2005 ve 2006'da da Avrupa'nın en yüksek skorlarını elde etti.

http://hwbot.org/hardware/videocard/geforce_gtx_460_192bit?tab=rankings

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azk -- 17 Ağustos 2010; 17:56:30 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.