Şimdi Ara

HANGİ GTX 460 ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Msi 8600 GTS O.C.yi ben de almıştım 2007'nin sonlarına doğru ki hala kullanıyorum. DirectX10'un ilk temsilcilerindendi 8800 serisinden evvel(Crysis için almıştım). FULL ayarda olmasa da güncel oyunların hepsini açıyor şuan( pek oyun oynamam Diablo2 , Titan Quest ve Red Alert dışında).

Anlık olarak benim de güncel bir kart almam gerekli ve gene Msi düşünüyorum. Açıkçası CYCLONE modelinin etkileyci bir soğutması var gibi duruyor. Genel olarak, GTX460'ın O.C. potansiyelleri hemen hemen aynı olmasa da, bellekleri soğutup soğutmamasına ve fiyatına takılmıyorum. Tek düşündüğüm nokta; soğutma peteklerinin arası zamanla toz veya başka maddelerle dolunca temizleme kolaylığının hangi kartta olmasıdır ( Cyclone'un kapağı yok ve petekler ortada enazından açmak gerekmiyor). O yüzden, herşeyi ile Msi Cyclone diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lvlono

Msi 8600 GTS O.C.yi ben de almıştım 2007'nin sonlarına doğru ki hala kullanıyorum. DirectX10'un ilk temsilcilerindendi 8800 serisinden evvel(Crysis için almıştım). FULL ayarda olmasa da güncel oyunların hepsini açıyor şuan( pek oyun oynamam Diablo2 , Titan Quest ve Red Alert dışında).

Anlık olarak benim de güncel bir kart almam gerekli ve gene Msi düşünüyorum. Açıkçası CYCLONE modelinin etkileyci bir soğutması var gibi duruyor. Genel olarak, GTX460'ın O.C. potansiyelleri hemen hemen aynı olmasa da, bellekleri soğutup soğutmamasına ve fiyatına takılmıyorum. Tek düşündüğüm nokta; soğutma peteklerinin arası zamanla toz veya başka maddelerle dolunca temizleme kolaylığının hangi kartta olmasıdır ( Cyclone'un kapağı yok ve petekler ortada enazından açmak gerekmiyor). O yüzden, herşeyi ile Msi Cyclone diyorum

adamımsın aynı ben. yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.düşündüklerinin aynısı bende de war idi. alacak isen sende MSI al derim pişman olmazsın. aynı yolda gidiyoruz 6 tane oyun daha yükledim.

Prototype(TM) ve Crysis WARHEAD en çok zorlayanlardan. tüm ayarlar fuLL. en ufak takılma yok

Kart o kadar serin ki. ilk defa 62 derece oldu. 50-58 arası gidip geliyor. 850/4000 Mhz yada 900/4200 Mhz tık yok. bu değerler bile inan fazla. voltajlarda 1025 ile 1065 arası

Bu arada Prototype işlemciyi ( CPU ) baya kullanıyormuş oynarken farkettim. 70 dereceşere kadar çıkmış. hiç bir oyunda 63 üstüne çıkmazdı.

• İnno 3d siparişi verdim..

Sessiz çalışsa yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: megagaddar

İnno 3d siparişi verdim..

Sessiz çalışsa yeter...

kart sessli çalışıyormuş diğerleine nazaran biraz fazla ısınıyormuş ama sorun teşkil etmez. karta sadece OC yaptınmı core 850 olsa yada buna yakın bi değer memoryde 1050 bişey olsa gtx 470 . ati 5850 ayarı oluyor , hatta bazı durumlarda üstünlük gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joole

quote:

Orijinalden alıntı: yuzi-tech

valla ben sparkel düşünüyordum daha önceden ama mesut beyin zotac gtx460 videosundan sonra zotac aldım..videoda voltaja gerek kalmadan hız aşırtma söylenmişti ve 900mhz ibaresi vardı..buna güvendik biraz ama işte her gpu canavar çıkamayabiliyor..

voltajsız en fazla kaça çıkıyo bide pusu tafsiylerinizi bekliyorum hangisini alcam konusunda kararsız kaldım

kardeşim voltajsız 820 mhz gpu hızı 1000mhz (4000mhz yapıyor bu) bellek hızında hiç bir sorun teşkil etmiyor..
  • zotac ın amp! modelinden haberiniz var mı?
    ülkemize ne zaman gelir?
    o kadar bekledik bari biraz daha bekleriz
  • İnno sanırım sessiz değilmiş..

Tam da sipariş verdiğim gün Gigabyt vatan stoklarındaydı iyi bir fiyattan.. Yine fan sesine kaldık..

Bari Msi 8800 gt den sessiz çalışsa..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.