Şimdi Ara

HANGİ GTX 460 ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gigabyte aldım acayip sessiz ve serin hdd sesi daha cok geliyodu. 3-4 fps icin 490 lira cok gibi gigabyte oneririm sadece kutu icrigi daha dolgun olsa daha iyi olurdu
  • beni tek memnun etmeyen cigabayt kartta, mini hdmi-hdmi dönüştürücü adaptörün nispeten kalitesiz olması.. çok ufak birşey vermişler.. bazı kasalarda sorun çıkartabiliyormuş nette gördüklerime göre.. şöyle düzgün bir dönüştürücü uzun kablo verselermiş iyi olurdu.. ha benim bir işime yaramıyor bu zımbırtı ama ihtiyacı olanlara kötü sürpriz olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 18 Ağustos 2010; 2:19:28 >
  • İnventus'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Ödeme Bilgisi
    Ödeme yöntemi: Bonus 6+3 ay
    Ödenecek tutar: 466,03TL / 9 = 51.70

1 ad. Ekran kartı MSI N460GTX Cyclone 1GD5/OC GTX460, PCI-E16 2.0, 1GB/256bit GDDR5, mini HDMI, 2xDVI

30 dakika öncesinde gördüm ve 1,5 aydır beklediğim kartı 10 saniye düşünmeden alıverdim......
    Bir çok yerde yok şuan. en uygun fiyat İnventus'da.....

Kim ne derse desin. şuan piyasadaki en iyi GTX 460.

İmzamdaki emektar 2 yıLLık MSI 8600 GTS 256/128 O.C iLe haLa günceL oyunLarın bir çoğunu fuLL ayarLa oynayabiLiyorum. MSI dan vazgeçmem usta...

Sakın test istemeyin pek anLamam Keyfime bakarım. perşembe eLimde olur umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_blow

İmzamdaki emektar 2 yıLLık MSI 8600 GTS 256/128 O.C iLe haLa günceL oyunLarın bir çoğunu fuLL ayarLa oynayabiLiyorum. MSI dan vazgeçmem usta...

Çok afedersiniz ancak 8600gts şuan güncel oyunların birçoğunu yüksek ayarlarda oynatıyorsa neden 8600gts'ten yaklaşık 6 kat daha performanslı bir kart alıyorsunuz? 30 kare/sn oynadığınız oyunları 180 kare/sn oynamak için mi?

Dipnot: 8600gts'in güncel oyunların birçoğunu full ayarlarda oynatmasına imkan yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

Çok afedersiniz ancak 8600gts şuan güncel oyunların birçoğunu yüksek ayarlarda oynatıyorsa neden 8600gts'ten yaklaşık 6 kat daha performanslı bir kart alıyorsunuz? 30 kare/sn oynadığınız oyunları 180 kare/sn oynamak için mi?

Dipnot: 8600gts'in güncel oyunların birçoğunu full ayarlarda oynatmasına imkan yoktur.

Katılıyorum dostum sana. Ben Zotac 8800 GT Amp ile ve Core I7 920 3,6 Ghz de iken 1280- 1024 de takılmalar yaşayabiliyorken sen nasıl oynuyorsun ? Bu arada sanırım bende MSI alacağım. Ramlere soğutucu bulabilirmiyiz uygun ? Muhtemelen hava ile soğutuluyor. Gerçi adamlar test etmiştir. Ben o ramlerin sorun çıkaracağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_83 -- 18 Ağustos 2010; 8:25:55 >

• MSI 33 TL daha pahalı Gigabytetan bu farka değermi onu düşünüyoru
  • Bu arada ZOTAC GTX 460 AMP de 810 Mhz de geliyormuş beyler. Fiyatıda tabik Palit gibi yüsek olacaktır. 85 Mhz için 100 - 150 tl fark vermeye değer mi ? Aradaki farka değecek kadar Fps alırmıyız ?
  • fraps yada benzeri bi program açmadan çıplak gözle oyun esnasındaki 5 - 10 fps farkı anlayabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser_83

quote:

quote:

Katılıyorum dostum sana. Ben Zotac 8800 GT Amp ile ve Core I7 920 3,6 Ghz de iken 1280- 1024 de takılmalar yaşayabiliyorken sen nasıl oynuyorsun ? Bu arada sanırım bende MSI alacağım. Ramlere soğutucu bulabilirmiyiz uygun ? Muhtemelen hava ile soğutuluyor. Gerçi adamlar test etmiştir. Ben o ramlerin sorun çıkaracağını sanmıyorum.

hepsi demedim dikkatini çekerim.. örnek oyunlar : Sniper Ghost Warrior ve Prince of Persia : The Forgotten Sands (Bitti)

Demekki oynatıyor. 735 /2300 Mhz hızLara çıkıyor kart. 2 yıLLık birde. iyi araştır. poLemik yaratmaya gerek yok. yaLan konuşcak haLimde yok size.

• quote:

İnventus'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Ödeme Bilgisi

1 ad. Ekran kartı MSI N460GTX Cyclone 1GD5/OC GTX460, PCI-E16 2.0, 1GB/256bit GDDR5, mini HDMI, 2xDVI

30 dakika öncesinde gördüm ve 1,5 aydır beklediğim kartı 10 saniye düşünmeden alıverdim......

Hayırlı olsun yalnız oc yapmıyacak olmanız beni üzdü

• quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

quote:

Ödeme Bilgisi

Hayırlı olsun yalnız oc yapmıyacak olmanız beni üzdü

hiç üzüLmeyin O.C. yapmadan duramam ki sadece testLerLe aram yok.
    kendi çapımda yapabiLirim sadece. resimler veriLer iLe uğraşmaya fazLa zamanım oLmuyor.
    ama eLimden geLdiği kadar çıkabiLdiğim O.C. potansiyeLini sizLer iLe paylaşırım.

Bu arada sipariş öğLe saatLerinde kargolanıyormuş.yarın eLimde olacak. sabırsızLanıyorum..

quote:

Bu arada Kart haLa stok fanda ve 65 dereceye uLaşınca kitLenme yapıyor bazen.
    ayrıca tabikide her açıdan yeterLi değil. Bütceme göre her zaman en iyisini aLmaya çaLışan biriyim.
    Eski kartım bana 2 yıL yetti. Bu arada bendeki monitör 17'' 1280*1024 1920*1080 faLan değiL.
    sadece bazı oyunLarda ayarLarı tavana çıkarabiLiyorum. Kart yanıyor haLiyle. Değişim gerekiyordu...
    Neyse Uzatmaya gerek yok..Bir hayırLı oLsun yeterLi olurdu.

• quote:

Ödeme Bilgisi

işte bu aynen katılıyorum bende bir MSI dan alaca GTX 460ı. nedeni ise Palit sonic platinumu duymayan kalmadı heralde işte MSI bu kartı 850 Mhz çekirdekte ve 1050 memoryde (OC ile) çok fark açıyor gtx 470i 5850 yi dağıtıyor adeta. en uygun fiyata alınabilecek diğer bir gtx460 ise gigabyte. ama gigabyte fazla OC olmuyor ve zaten kendisi az bir oc yapılmış geliyor.

uzun lafın kısası GTX460 ta MSI.

• http://www.hepsiburada.com/Liste/msi-n460gtx-cyclone-1gd5oc-256bit-gddr5-directx-11-pci-e-20-overclock-ekran-karti/ProductDetails.aspx?productId=bd56304&categoryId=204

Graphics Engine GeForce GTX 460
    Bus Standard PCI Express x16 2.0
    Memory Type GDDR5
    Memory Size(MB) 1024
    Memory Interface 256 bits
    Core Clock Speed(MHz) 725
    Memory Clock Speed(MHz) 3600
    DVI Output 2
    D-SUB Output 2(opsiyonel DVI - D-Sub çevirici ile)
    HDMI-Output 2(opsiyonel, DVI - HDMI çevirici ile)
    Mini HDMI-Output 1
    HDCP Desteği E
    Dual-link DVI E
    HDMI Desteği E
    Display Ouput(Max Resolution) 2560x1600
    RAMDACs 400
    DirectX Version Desteği 11
    OpenGL Version Desteği 4.0
    SLI Desteği E
    Boyutlar(mm) 200.61x110.1x38
    Ağırlık 512g

Cyclone Termal Tasarım
    - 9cm PWM Fan for 40% daha fazla hava akışı
    - Nickel-kaplamalı bakır baz sayesinde daha başarılı ısı dağıtımı
    - Yuvarlak tasarımı sayesinde kir ve toza karşı dirençli
    - 15.7% referans tasarımdan daha sessiz

• alın size kalas msi gtx460, 800 mhzi bile geçemiyor..

http://ht4u.net/reviews/2010/msi_n460gtx_cyclone_1024mb/index14.php

her kartın karakteristiği farklıdır.. inno kötü, zotac 900 yapıyor olm, msi über yeah, gigabytelar oc olmuyor felan geçin bunları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: azk

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6438
    269$+kdv
    MSI GTX 460 N460GTX Cyclone 1GD5/OC, 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X11, GDDR5, 256 bit, 725/3600

HANGİ GTX 460 ?
    HA OC Team, MSI N460 GTX Cyclone'un en hızlı GeForce GTX 460 olduğunu kanıtladı. Dünyaca ünlü HWbot Hız Aşırtma Liginde ekran kartını 925/1800MHz
    'e çıkaran Hardware Arena 3D Mark 2001'de dünyanın, 2003, 2005 ve 2006'da da Avrupa'nın en yüksek skorlarını elde etti.

http://hwbot.org/hardware/videocard/geforce_gtx_460_192bit?tab=rankings

en hızlısı olabilir ama 480 lira.
    inno3d nin 1 gb 460 ı vatan da bi ara 375 lira falandı.
    100 lira farkı hakedermi acaba cyclone

• quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

alın size kalas msi gtx460, 800 mhzi bile geçemiyor..

her kartın karakteristiği farklıdır.. inno kötü, zotac 900 yapıyor olm, msi über yeah, gigabytelar oc olmuyor felan geçin bunları..

Hocam içime su serptin ,ayrıca dediğin doğru da 800 e her kartın rahat çıkacağını düşünüyorum (Yukarda 850 900 filen bişeyler yazıyoda ne yazdğı belli değil) Kaldıki resimde voltaj seçeneği açık değil

• quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

quote:

alın size kalas msi gtx460, 800 mhzi bile geçemiyor..

Hocam içime su serptin ,ayrıca dediğin doğru da 800 e her kartın rahat çıkacağını düşünüyorum (Yukarda 850 900 filen bişeyler yazıyoda ne yazdğı belli değil) Kaldıki resimde voltaj seçeneği açık değil

kartları default voltajlarıyla test ediyor site.. aynı sitenin diğer kartlarla da incelemeleri var sparkle, pov, gigabyte, nvidia ve zotac.. içlerine en kötü oc olanı msi çıkmış.. bu demek değil ki tüm msilar kötü, tüm gigabytelar kötü olmadığı gibi.. bilakis her kartın aynı oc olcak diye birşey olmadığını gösteriyor.. bunu demeye çalışıyorum ilk günden beri.. ama şu konunun en başından beri saçma sapan laflar dönüyor.. bir markanın tüm kartları aynı sanılıyor, sabah denilen akşam yutuluyor başka birşey deniliyor.. uzun lafın kısası bir kart alırken tercih için önemli olan etkenler öncelikle fiyatı, sonra soğutma sistemi ve garantisi.. hepsi GTX460 sonuçta..

• verdiğiniz linkteki site almanca hiç anlamam.. acaba orada bu msi'ın 800MHzin üzerinde stabil çalışamadığı mı yazıyor anlayamadım.. çünkü hiç kasılmadan en azından bir miktar daha çıkabilmesi gerekirdi sanırım... çıkabildikleri max. değermiymiş yoksa stabil olsun sorunsuz 800de mi çalıştıralım demişler???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist
    verdiğiniz linkteki site almanca hiç anlamam.. acaba orada bu msi'ın 800MHzin üzerinde stabil çalışamadığı mı yazıyor anlayamadım.. çünkü hiç kasılmadan en azından bir miktar daha çıkabilmesi gerekirdi sanırım... çıkabildikleri max. değermiymiş yoksa stabil olsun sorunsuz 800de mi çalıştıralım demişler???

987mv ile artifact vermediği en yüksek değer.. dikkate almayın, 870MHz yapan MSI da var..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batuist
    verdiğiniz linkteki site almanca hiç anlamam.. acaba orada bu msi'ın 800MHzin üzerinde stabil çalışamadığı mı yazıyor anlayamadım.. çünkü hiç kasılmadan en azından bir miktar daha çıkabilmesi gerekirdi sanırım... çıkabildikleri max. değermiymiş yoksa stabil olsun sorunsuz 800de mi çalıştıralım demişler???

987mv ile artifact vermediği en yüksek değer.. dikkate almayın, 870MHz yapan MSI da var..

benim ekran kartıda kombustorda yüksek hızlarda sorunsuz artifact vermeden çalışıyor ama iş oyunlara gelince aynı hızlarda bir süre sonra sürücü kendini resetliyor... artifact olayıyla gerçek yaşamda aynı sonucu göremiyoruz... artifact almadan çıkabildiğim hızda oyun oynayamıyorum... eminim bu sadece benim kartla ilgili değildir..bu msi ve diğerleri içinde geçerlidir..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.