Şimdi Ara

HANGİ GTX 460 ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

kartları default voltajlarıyla test ediyor site.. aynı sitenin diğer kartlarla da incelemeleri var sparkle, pov, gigabyte, nvidia ve zotac.. içlerine en kötü oc olanı msi çıkmış.. bu demek değil ki tüm msilar kötü, tüm gigabytelar kötü olmadığı gibi.. bilakis her kartın aynı oc olcak diye birşey olmadığını gösteriyor.. bunu demeye çalışıyorum ilk günden beri.. ama şu konunun en başından beri saçma sapan laflar dönüyor.. bir markanın tüm kartları aynı sanılıyor, sabah denilen akşam yutuluyor başka birşey deniliyor.. uzun lafın kısası bir kart alırken tercih için önemli olan etkenler öncelikle fiyatı, sonra soğutma sistemi ve garantisi.. hepsi GTX460 sonuçta..

Bunu zaten biliyoruz hocam kızmana gerek yok

987 ile anca 800 e ulaşması kötü bi değer Ama anlamadığım kısmı voltajın bizim kartta bi işe yaramama sebebi

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

quote:

verdiğiniz linkteki site almanca hiç anlamam.. acaba orada bu msi'ın 800MHzin üzerinde stabil çalışamadığı mı yazıyor anlayamadım.. çünkü hiç kasılmadan en azından bir miktar daha çıkabilmesi gerekirdi sanırım... çıkabildikleri max. değermiymiş yoksa stabil olsun sorunsuz 800de mi çalıştıralım demişler???

987mv ile artifact vermediği en yüksek değer.. dikkate almayın, 870MHz yapan MSI da var..

benim ekran kartıda kombustorda yüksek hızlarda sorunsuz artifact vermeden çalışıyor ama iş oyunlara gelince aynı hızlarda bir süre sonra sürücü kendini resetliyor... artifact olayıyla gerçek yaşamda aynı sonucu göremiyoruz... artifact almadan çıkabildiğim hızda oyun oynayamıyorum... eminim bu sadece benim kartla ilgili değildir..bu msi ve diğerleri içinde geçerlidir..

normal oyunda artifact almadığım değerde ati tool artifact veriyor bende.. bence denemelisin o programı.. gözle görülemeyenleri de seçiyor program..

ikişer msi daha 1.087v ile 880MHZ yapabilmişler ancak.. 900mhzde artifact veriyorlarmış omgwtflol

HANGİ GTX 460 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 18 Ağustos 2010; 21:56:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

verdiğiniz linkteki site almanca hiç anlamam.. acaba orada bu msi'ın 800MHzin üzerinde stabil çalışamadığı mı yazıyor anlayamadım.. çünkü hiç kasılmadan en azından bir miktar daha çıkabilmesi gerekirdi sanırım... çıkabildikleri max. değermiymiş yoksa stabil olsun sorunsuz 800de mi çalıştıralım demişler???

987mv ile artifact vermediği en yüksek değer.. dikkate almayın, 870MHz yapan MSI da var..

benim ekran kartıda kombustorda yüksek hızlarda sorunsuz artifact vermeden çalışıyor ama iş oyunlara gelince aynı hızlarda bir süre sonra sürücü kendini resetliyor... artifact olayıyla gerçek yaşamda aynı sonucu göremiyoruz... artifact almadan çıkabildiğim hızda oyun oynayamıyorum... eminim bu sadece benim kartla ilgili değildir..bu msi ve diğerleri içinde geçerlidir..

normal oyunda artifact almadığım değerde ati tool artifact veriyor bende.. bence denemelisin o programı.. gözle görülemeyenleri de seçiyor program..

tamam sanırım atinin programı biraz daha farklı bu konuda.. ben farketmez diye sadece kombustor kullanmıştım.. gerçi atiyide kullanıyordum bildiğim bir program ama nasılsa kombustor var aynı şey deyip gerek görmedim.. birde onunla denicem.. kombustor beni yanıltmış olabilir... tavsiye için saol.. denicem...

• benim MSI ın kalas çıkmaması lazım çok büyük ihtimal çünkü TR den almıyorum. Los Angeles/California dan Fedex le gelecek.
  • bi tane daha aLıp SLI mı yapsam ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

benim MSI ın kalas çıkmaması lazım çok büyük ihtimal çünkü TR den almıyorum. Los Angeles/California dan Fedex le gelecek.

neden coğrafyaya göre ayrı mı muamele yapıyor bu gpular??? peki fransadan alırsam şayet nasıl olur????
  • Asus GTX 460 1 gb 256 bit OC li değil miydi? NewEgg'de 675mhz yazıyor. 775mhz diye biliyorum. Gigabyte ile aynı fiyatta bakalım burada kaç para olacak.
  • Asus'un hem OCsuz hem de OClu modeli var sen ilkine bakmışsındır. Fiyat olarak da distribütörün söylediğine göre OCsuz 299$+KDV olacakmış. Diğeri de 330$+KDV idi sanırım. Bence değmez o fiyatı vermeye.
  • O Fiyata olursa alınmaz. Zotac GTX470 AMP! yurtdışında 330$ zaten.

Ancak Asus'un OC li 460 modellerinin olduğu testlerde 1.ciydi. Sadece 1-2 oyunda Galaxy öndeydi. Fan gürültüsü nasıl bu arada onu bilemeyeceğim. Zira tek fanlılar soğumaya başladım. Zotac'ın 2 gb lik modelinin testlerini bekliyorum. Ancak fiyatı buraya geldiğinde 600 lirayı bulur muhakkak.

Bu arada X58A-UD3R'li sistemde SLI deneyen var mı acaba?

Zotac GTX470 AMP! düşünüyordum ama fiyatından ötürü GTX 460 OC 1 GB'ye bakıyorum. Corsair HX850W PSU var. 470 AMP SLI için yetersiz gelebilir diye 460 lara yöneldim. Bu kart ile SLI'yi ve OC'yi kaldırır diye düşünüyorum. Tabi işlemci de O/C li olacak.

• msi hawk çıksa artık uçuk kaçık bir fiyata olmazsa en alınabilir gtx 460 olacak gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Mecburiyetten Gigabyte aldık voltaj vermek hiç bi işe yaramıyo kart gitmiyo 830 dan yukarı
    Ama soğutma iyi sessiz zotacta bunun dezavantajı var

Normalde msi alıcaktım hala gelmedi ve vrmlerin üstü boş

haklısın kardeş..bende zotacın 460 ı var..830dan yukarı çıkınca bocalıyor..voltaj dahi yemiyor..bende 815 çekirdek 1035 bellek hızı ile kullanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

msi hawk çıksa artık uçuk kaçık bir fiyata olmazsa en alınabilir gtx 460 olacak gibi geliyor

fiyatı diğerleri ile aynı olmayacağına göre biraz pahalı olur elbet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi-tech

quote:

Mecburiyetten Gigabyte aldık voltaj vermek hiç bi işe yaramıyo kart gitmiyo 830 dan yukarı
    Ama soğutma iyi sessiz zotacta bunun dezavantajı var

Normalde msi alıcaktım hala gelmedi ve vrmlerin üstü boş

haklısın kardeş..bende zotacın 460 ı var..830dan yukarı çıkınca bocalıyor..voltaj dahi yemiyor..bende 815 çekirdek 1035 bellek hızı ile kullanıyorum..

yaa arkadaşlar bu olayın genellenemeyeceğini sizlerde iyi biliyorsunuz.. biri öyle çıktı diye hepsi aynı olcak değilya.. ben 1.000v ile 850MHz günlük kullanıyorum.. 925MHz de çalıştıran arkadaşlar var.. lütfen artık bilinen şu yanlışı yapmayın.. Hiçbir kart aynı marka dahi olsa birbirinin aynı olamaz.. o yüzden bu marka takoz şu iyidir demek çok yanlış.. herkes msi bekliyordu h4u sitesinde en kötü kart çıktı.. ne oldu??? ama hepsi böyle demek değildir... o biraz şanssızlık olmuş... kızıp hepsine tabiri caizse küfretmenin anlamı yok....

• quote:

yaa arkadaşlar bu olayın genellenemeyeceğini sizlerde iyi biliyorsunuz.. biri öyle çıktı diye hepsi aynı olcak değilya.. ben 1.000v ile 850MHz günlük kullanıyorum.. 925MHz de çalıştıran arkadaşlar var.. lütfen artık bilinen şu yanlışı yapmayın.. Hiçbir kart aynı marka dahi olsa birbirinin aynı olamaz.. o yüzden bu marka takoz şu iyidir demek çok yanlış.. herkes msi bekliyordu h4u sitesinde en kötü kart çıktı.. ne oldu??? ama hepsi böyle demek değildir... o biraz şanssızlık olmuş... kızıp hepsine tabiri caizse küfretmenin anlamı yok....

Senin tuzun kuru tabi

Madem bi kalıp uydurmaya çalışıyoruz Nvidia ya o zaman oldu mu şimdi

• Kartım dün eLime geçti. öncelikle harika bi kart.

ilk denemem kendi voltajında yani 987V ile 850/4000 Mhz. yemedi
    sonrasında kendi voltajında 800/4000 Mhz ile 4 farklı oyunu yaklaşık 20 dakka oynadım.
    sıcaklık 47-48 derece civarıydı %65 fanda. ( sesden, gürültüden eser yok ) çalışmıo sandım bian
    sonra ise 1.000V ile 850/4000 Mhz denedim. onda da sorun yok. %70 fan 50 derece.
    en son 1.025V ile 900/4200 Mhz ile denedim. sonuç değişmedi. 40 dakka oyun oynadım 3 tane.
    50-53 derece arası gitti geldi. %70 fan hızı
    bu kart bi harika. Sistem XP Pro 32. bana kartı test edebileciğim uygulama önerirmisiniz.
    Link ile verilirse indirip denemek isterim.

Oynadığım oyunlar 1280*1024 de FuLL ayarlar. ayrıca Nvidia ControL PanneL de yüksek kaLite.

Alien Vs. Predator , Sniper Ghost Warrior , Avatar , Assassin's Creed 2

Edit: imLa....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 20 Ağustos 2010; 12:59:07 >

• quote:

quote:

Senin tuzun kuru tabi

Madem bi kalıp uydurmaya çalışıyoruz Nvidia ya o zaman oldu mu şimdi

tamam sinirlenme hemen... bütün gpular aynı olmadığı için bende banlıyım nvidiaya gerçi benim kart default 950mv ta çalışıyor ama olsun keşke hepsi aynı olsaydı....

dj_blow arkadaşım kartın hayırlı olsun.. test programı olarak alacağın skordan ziyade kartın stabil en yüksek değerleri bulman için atitool programını öneririm.. Ekranda artifact vermeyen en yüksek hızları en stabil yüksek çalışma hızları olarak belirlersin.. daha sonra bu hızlarda vantage gibi skorları alırsın..

• Ne yapıyım yani 950 nere 1025 nere arada dağlar kadar fark var S.. bunlara da yapacağı karta da gpu ya

Ben ati tool da yüksek değerlerde artifact siz değerler aldım testi beğenmedim onun için

Ati tool da sorunsuz çalışan değerlerde vantage ı geçemiyo çok güvenmeyin bence
  • valla ben sparkel düşünüyordum daha önceden ama mesut beyin zotac gtx460 videosundan sonra zotac aldım..videoda voltaja gerek kalmadan hız aşırtma söylenmişti ve 900mhz ibaresi vardı..buna güvendik biraz ama işte her gpu canavar çıkamayabiliyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

msi hawk çıksa artık uçuk kaçık bir fiyata olmazsa en alınabilir gtx 460 olacak gibi geliyor

fiyatı diğerleri ile aynı olmayacağına göre biraz pahalı olur elbet..

keşke biraz pahalı olsa bence türkiyeye uçuk bi fiyattan giriş yapacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi-tech

valla ben sparkel düşünüyordum daha önceden ama mesut beyin zotac gtx460 videosundan sonra zotac aldım..videoda voltaja gerek kalmadan hız aşırtma söylenmişti ve 900mhz ibaresi vardı..buna güvendik biraz ama işte her gpu canavar çıkamayabiliyor..

voltajsız en fazla kaça çıkıyo bide pusu tafsiylerinizi bekliyorum hangisini alcam konusunda kararsız kaldım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.