Şimdi Ara

HANGİ GTX 460 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eski 8800 Gt mi emekliye ayırıp yerine 1 Gb. GTX 460 düşünüyorum. Ancak piyasada okadar çok model varki kafam karıştı. Almayı düşündüklerim :

Gigbytehttp://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-gv-n460oc-1gi-gtx-460-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=47693

Zotachttp://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx-460-1gb-gtx-460-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=47422

Palit :http://www.hepsiburada.com/Liste/palit-nvidia-gtx460-sonic-platinum-1gb-256bit-gddr5-directx-11-pci-e-20-ekran-karti/ProductDetails.aspx?productId=bd56254&categoryId=204

Gigabyte kendinden overcloklu ancak her yerde yok invetus tu sanırım diye bir firmada var. Güvenli bir yer mi bilmiyorum.

Zotac ise bildiğimiz Zotac kalitesi (Eksi kartımda Zotac 8800 GT AMP) sitede incelemesi var iyi overclock oluyor. Ancak kullanan varmı ? Sanırım üzerindeki referans soğutma. İlerde ısı ile başım derde girer mi ?

Palit : Fabrika çıkışlı 800 Mhz. eski bir firma ancak hiç kullanmadım. Kalitesi nasıldır ? Kullanan var mı ?

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar bir türlü karar veremiyorum.

• Bu ürünü öneririm.Forumda incelemesi vardı zaten.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3041
  • İnventus alabilceğin en güvenli sitelerden biridir. İçin rahat olsun.

Zotac'ı salla bildiğin 460. Palit'e de o kadar para vermeye gerek yok. Vatan'da şu an Gigabyte 460 stokta yok zaten. İnventus'tan alman en doğrusu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 16 Ağustos 2010; 16:28:22 >
  • ben ZOTAC diyordum kaç gündür ama bazı arkadaşalr ısrarcı her kart oc olamaz diye yada az olur diyor
    onun için ilgimi önceden oc olmuş PALIT SONIC PLATINUM a çevirdim. gerçektnede yabancı sitleerdeki testlere baktım kart OC siz 470i ayarına geliyor bazende geçiyor. bunu alırsam OC yapmam ama ileride voltaj artırıp 5870 ayarına çekerim (yabancı sitede voltaj verip oc yapıp kart 5870 le başa baş gitmişti)

onun dışında OC yapmam yada az yaaprım 470 kadar perf alırım dersende gigabyte çift fanlı modeli ssana iyi gider.
  • Mecburiyetten Gigabyte aldık voltaj vermek hiç bi işe yaramıyo kart gitmiyo 830 dan yukarı
    Ama soğutma iyi sessiz zotacta bunun dezavantajı var

Normalde msi alıcaktım hala gelmedi ve vrmlerin üstü boş
  • 3 markada kalitelidir.Ben gigabyte ın ultra durable vga serisi kartlarını beğeniyorum.Soğutmalarıda güzel.Palit 800 mhz ama 100 tl daha pahalı.465 alınır o fiyata.İnventustanda alışveriş yapmadım ama güvenilir olduğunu söylüyorlar .Sen bir alışveriş yapana sor istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALOCOUST -- 16 Ağustos 2010; 16:50:30 >
  • ZORAC SONIC modelininde fabrika hatası varmış ama hepsinde değil vramların üstünde heatsink geleceğine bazılarında gelmiyor ve firma bunun için özel BIOS çıkarttı. ama yinede heatsink talmakta fayda var. MSI dada mı heatsink yoktu onu bilmiyordum valla ? heralde ihtyaç duymamışlar :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nova'da inno 3d'de var onada bi bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Big Boss

Nova'da inno 3d'de var onada bi bak.

+1
    Hepsiburadada var.
  • INNO 3D yi Nova dışında sanırım bir firma daha getiriyormuş. Oda sürekli arızaları kullanıcı hatası diyen bir firmaymış. Hepsiburada dan alırsam o firmanın garantisine denk gelir diye korkuyorum. Birde bu kartı kullanan var mı ? Soğutmsıda Zotac gibi referans bununda.
  • 1 msi cylone

2 gigabye özel fanlı

3 stok modeller birbirinin aynı zotac iyimiş palit iyimiş falan tamamı yalan dist. uyduruyorlar bunları kimi inananda oluyor ama esasen hepsi bantları haric aynı kanmayın stok tipse tercihiniz hangisi ucuzsa onu alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

1 msi cylone

2 gigabye özel fanlı

3 stok modeller birbirinin aynı zotac iyimiş palit iyimiş falan tamamı yalan dist. uyduruyorlar bunları kimi inananda oluyor ama esasen hepsi bantları haric aynı kanmayın stok tipse tercihiniz hangisi ucuzsa onu alın

dedğiniz doğru olabiilir ama PALIT sonic platinum un o derece overcock olması sitesindede yazdığı gibi referans tasarımdan ziyade daha güçlü donanımlar parçlara devreler kapasitörler kullanılmış olması birde voltajın yükske geliyor olması dır. ha kartın fanı referan mı e olanilir ama kart zaten cool çalışıyor tehlikeli sıcaklığı 105 derece max çıktığı ise 80 derece.

ama MSI CYLONE bulursam ki stokta yok şuan alıcağım yerde alırmıyım bilmiyorum palit SO. P. varken

edit: MSI i gigabyte a tercih ederim kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 16 Ağustos 2010; 17:17:12 >

• Sonana kadar gigabyte derim
  • Palite vereceğimiz farkı fps olarak alabilecek miyiz peki ? Daha önce Pait kullanmadım malzeme kalitesi iyimidir ?
  • Arkadaşlar ben de çok kararsızım bu konuda ama kendimi Gigabyte a daha yakın hissediyorum. Öncelikle şimdiye kadar toparladığım bilgileri sizinle paylaşayım.

Gigabyte bildiğiniz üzere inventusta var. Vatan'dan almak isteyenler biraz daha bekleyecekler. Telefonda bana verdikleri bilgi distribütörle ilgili bir sorun olduğu ve gelecek hafta ortasını bulacağı gelmesinin.

Benim en çok almak istediğim marka olan Asus a gelirsek. Mersa'nın verdiği cevaba göre OCsuz versiyonu Ağustos sonu Eylül başı gelecekmiş ve 299$+KDV olacakmış fiyatı. OClu TOP versiyonu ise Eylül ortası sonu gibi gelip fiyatı da 329$+KDV olacak imiş. Bence bu fiyatlarla beklemeye değmez ama tercih sizin tabiki.

MSI'a gelecek olursak da. Sitelerinden araştırmam sonucu DATAGATE adında bir firmaya ulaştım distibütör olarak. Kendilerini arayıp konuştuğumda ellerinde 1GB CYCLONE modelinin olduğu bilgisini verdi. 1 GB olması gerektiğini de söyledim özellikle var stokta dedi. Ankara'da oturduğum için bana Ankara'daki bir bilgisayarcı ismi verdiler aradım ve durumu anlattım almak istediğimi telefonumu aldılar ve geri döneceklerini söylediler. Döndüklerinde yine paylaşırım burda.

Kısacası şu anda en mantıklısı Gigabyte gibi duruyor. Umarım Inventus stokları tükenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: cavador

1 msi cylone

2 gigabye özel fanlı

Gigabyte aldık ama bencede msi daha iyi tabi vrm lerin üstünü kapatmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolcu4

Arkadaşlar ben de çok kararsızım bu konuda ama kendimi Gigabyte a daha yakın hissediyorum. Öncelikle şimdiye kadar toparladığım bilgileri sizinle paylaşayım.

Gigabyte bildiğiniz üzere inventusta var. Vatan'dan almak isteyenler biraz daha bekleyecekler. Telefonda bana verdikleri bilgi distribütörle ilgili bir sorun olduğu ve gelecek hafta ortasını bulacağı gelmesinin.

Benim en çok almak istediğim marka olan Asus a gelirsek. Mersa'nın verdiği cevaba göre OCsuz versiyonu Ağustos sonu Eylül başı gelecekmiş ve 299$+KDV olacakmış fiyatı. OClu TOP versiyonu ise Eylül ortası sonu gibi gelip fiyatı da 329$+KDV olacak imiş. Bence bu fiyatlarla beklemeye değmez ama tercih sizin tabiki.

MSI'a gelecek olursak da. Sitelerinden araştırmam sonucu DATAGATE adında bir firmaya ulaştım distibütör olarak. Kendilerini arayıp konuştuğumda ellerinde 1GB CYCLONE modelinin olduğu bilgisini verdi. 1 GB olması gerektiğini de söyledim özellikle var stokta dedi. Ankara'da oturduğum için bana Ankara'daki bir bilgisayarcı ismi verdiler aradım ve durumu anlattım almak istediğimi telefonumu aldılar ve geri döneceklerini söylediler. Döndüklerinde yine paylaşırım burda.

Kısacası şu anda en mantıklısı Gigabyte gibi duruyor. Umarım Inventus stokları tükenmez.

Gigabyte için ben de görüştüm Vatan ile,ancak bana biz bu ürünü niye internet sitesine koymuşuz ki elimizde hiç bilgi yok,bekleme boşuna dedi.768 mb olanı ise 2 haftadır sitede ancak hiç bir haber yok ondan da.

• gigabyte tavsiye ederim
    gayet sessiz çalışıyor.
    mevcut oyunları zorlanmadan full ayarlarda kolayca çalıştırabilen bir kart için oc zaten şu dönemde olmazsa olmaz değil bence. pek hala oc yapmadanda kart kullanılabilir.
  • Ben ASUS'un 1 gb liğini bekliyorum ama halen gelmedi. Bayram önce de gelmez sanırım. Birde 2 gb liği çıkarsa vrm'sinden yenmez.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.