quote:Orjinalden alıntı: jklberk quote:Orjinalden alıntı: JrChesta EU güzel diyo herkez. sen n dion ? :D Benim çevremdeki herkez öyle diyor. Şuan oynamıyorum gunz,ama oynayan çok fazla arkadaşım var ve hepsi Eu oynuyor,en iyisi eu diyorlar. Tam anla öyle yorum yaz.
quote:Orjinalden alıntı: JrChesta quote:Orjinalden alıntı: jklberk quote:Orjinalden alıntı: JrChesta EU güzel diyo herkez. sen n dion ? :D Benim çevremdeki herkez öyle diyor. Şuan oynamıyorum gunz,ama oynayan çok fazla arkadaşım var ve hepsi Eu oynuyor,en iyisi eu diyorlar. Tam anla öyle yorum yaz. ben senin oynamadığını bilmioyordum! söleseydin oynamadığğını anlardım alla alla
quote:Orjinalden alıntı: jklberk quote:Orjinalden alıntı: JrChesta quote:Orjinalden alıntı: jklberk quote:Orjinalden alıntı: JrChesta EU güzel diyo herkez. sen n dion ? :D Benim çevremdeki herkez öyle diyor. Şuan oynamıyorum gunz,ama oynayan çok fazla arkadaşım var ve hepsi Eu oynuyor,en iyisi eu diyorlar. Tam anla öyle yorum yaz. ben senin oynamadığını bilmioyordum! söleseydin oynamadığğını anlardım alla alla O olasılığı göze alıp mesaj yazsaydın =). Dedim ya durumu tam anla öyle yorum yaz
jrchesta şimdi mesajlarınızı en baştan okudum ve sanırm bugün biraz agresifsin çünkü son derece haksız gözüküosn (BENCE)
quote:Orjinalden alıntı: TheKinQ Arkadaşta medyumdu zaten, telepati güçleriyle anlardı selim bişe sölicem biz eskiden gunz oynarken (baya eski galiba bn dbf ve rs ne demek bilmiodm) bu forumda biriyle kavga etmiştik kimdi o
quote:Orjinalden alıntı: erayyirik quote:Orjinalden alıntı: TheKinQ Arkadaşta medyumdu zaten, telepati güçleriyle anlardı selim bişe sölicem biz eskiden gunz oynarken (baya eski galiba bn dbf ve rs ne demek bilmiodm) bu forumda biriyle kavga etmiştik kimdi o Hatırlamıyorum, Konuyu saptırmayalım fazla zaten
quote:Orjinalden alıntı: erayyirik jrchesta şimdi mesajlarınızı en baştan okudum ve sanırm bugün biraz agresifsin çünkü son derece haksız gözüküosn (BENCE) tarihe bakdınmı? 7eylül. ogün nasıl bi ruh halinde olduğumu ben bile hatırlamıyorum inan... Ama sinirliyimdir heralde.