Şimdi Ara

Hangi Hatta Geçmem Yararıma Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TT'de 35TL'ye 15GB 750DK 1000SMS alıyordum paket 49TL olmuş maalesef. Bulunduğum konumda da çekim sıkıntısı yaşıyorum. Faturasız için uygun bir paket ve operatör önerileriniz alabilirim, teşekkürler.

• Ilk basta faturasiz gec ama faturasiz geciste 30tl ucret islemi aliyorlar bide faturaliya gec 4gblisi 19tl cok internet lazimsada 25tlye 1000dk 1000sms 6gbsi 25tl faturali faturalidan faturaliya gecisi yok yanliz faturasizdan faturaliya gecisten yararlanabiliyorsun 4gbliside 19tlye 1000dk 1000sms 4gb paket ismi yeni yil 4gb faturasizdan faturaliya gecis sadece acik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell RaHat tarifesinin paketlerine bakabilirsiniz hocam, taahhütsüz faturalıdır, eğer memnun kalırsanız aynı tarife den devam edebilir veyahut direk taahhütlü faturalı'ya geçiş yapabilirsiniz, çünkü faturasız çoğu tarife ve paketlere zam geldi şimdiki zamanlar da 3 operatör de de.

• Şuan Faturasız kullanıyorum. Hocam yok mu böyle bol internetli ucuz bi paket 4-6 gb çok az :(
  • Farkettim hocam valla forumda gezerken bakayım dedim hepsine birden zam gelmiş çok üzücü valla.
  • Secret Light kullanıcısına yanıt
    Vala hocam bana sunduklarinin hepsinin tarife adini ogrendim ogrendiklerimide kardesime gecisini yaptim oldu amcam oglunuda gecirdim vodafone yok bu kampanya turkcelde yok 1000dk 1000sms 4gb ttde tek var vergilerimi ben toplu odedigim icin vergi cikmiyor bana

• 10gblisi 29tl sunulmustu red ettim evde wifimiz mevcut 50mbps turktelekomda 79tl kullaniyorum diye ama kotali 150gblisi cok fazla kullanmiyorum ztn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mantıklı en azından dakikayı kullanırım hem hatta kapanmamış olur. Çok teşekkür ederim cevabınız için
    Rica ederim kardesim sadece bilgilerimi paylasirim foruma

Tarife adi yeni yil 4gb mhyi ara faturasizdan faturaliya gecis ypcm soyle simdi yaparsan faturada az gelir cunku 1 gun kalmis fatura kesimine ama bu kampanyada durma ozelligi yok ona gore interneti kullan faturayi kabatirsin sonradan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.