Şimdi Ara

HANGİ HONDA CİVİC 1999 - 2001 ARASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 99 - 01 Arası hangi honda civic modelini tercih etmek gerekir.Yaklaşık olarak 13500 TL civarı bir bütçem vardır.Minimum sorun, yakıt, vergi maksimum rahatlık ve sürüş keyfi anlamında değerlendirirsek hangi model daha ağır basar.

Teşekkürler.

• bu sorunun cevabı tarz ile alakalı.1,4 is hb ler var.1,4 sedanlar var birde 1,6 sedanlar var.öncelikle kasaya karar vermelisin.bütçen büyük ihtimalle 1,4 sdana yeter gibi(temiz olmak kaydıyla).eger sedan düşünüyorsan 1,6 almanı şiddetle tavsiye ederim.bu civic 1,4 ün performnsı düşük anlamında degil o kasa 1,4 ler aynı kategorideki 1,6 ların hemen hepsine kafa tutar ama o kasaların 1,6 ları birde motora iyi bakılmışsa süper.
  • Sedanlar yerli motaj, 5 kapılılar ise avrupa oluyor. 5 kapılıların yedek parça durumu nasıldır bir fikrim yok ama sedanlar hem parça, hem aksesuar, hem servis konusunda daha uygun olur. 5 kapılıların işçilik ve malzeme kalitesi sedanlardan daha iyi. Sedan düşünürsen makjajlı kasa 1.6 almanı tavsiye derim. Çünkü vergi konusunda farkları yok, yakıt konusunda ise yine çok fazla farkları yok ama performans konusunda fark illaki var, biri 90 hp, diğeri 120 hp. Bizde hem otomatiği hem de düz viteslisi vardı. İkisi de sorunsuz.
  • Merak ettiğim birşey daha var otomotik viteslerde kronik sorunlar varmıdır.aslında otomotik düşünüyorum ama çekinmiyorum dersem yalan olur malum araçların yaşı biraz büyük bu yüzden otomotiklerde ne gibi sorunlar olur.Daha doğrusu kullanan arkadaşlar otomotik tavsiye ederlermi.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cateyes

Merak ettiğim birşey daha var otomotik viteslerde kronik sorunlar varmıdır.aslında otomotik düşünüyorum ama çekinmiyorum dersem yalan olur malum araçların yaşı biraz büyük bu yüzden otomotiklerde ne gibi sorunlar olur.Daha doğrusu kullanan arkadaşlar otomotik tavsiye ederlermi.

Saygılar.

en sorunsuz otomatik vites hondada.alacagın arabayı senden önce kullananın nasıl kullandıgını bilemeyiz.yagı zamanında değiştimi yüksek hızda giderken d konumundan varsa d3 yoksa 2 konumuna alıp arabayı bagırttımı çok fazla.öne hafif hareket halinde olan arabayı r konumuna çekerek şanzumanı kastımı fazlaca.birçok nedeni var şanzuman probleminin(bu saydıklarım çok sık yapılan hatalar ben olsam yapmam deme çok fazla sayıda yapanlar var).eger çok zorlanmadıysa honda şanzumanı uzun ömürlü olur bunu sadece ben söylemiyorum ustalara sor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.