Şimdi Ara

HANGİ HUKUK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1. tercihime marmara yazacağım ama gelmeyeceğini düşünüyorum.başkent hukuk düşünüyordum Ankarada yaşadığım için ama burs kesilmesi ve hazırlık olması yüzünden vazgeçtim.geriye eskişehir anadolu ve konya selçuk kalıyor seçeneklerim arasında.dil öğrenmek istiyorum ve yüksek hedeflerim var.sizce ne yapmalıyım?

• yukarı
  • yukarı
  • Yıldırım beyazıt tabii ki. Hem ankarada
  • açıkçası kampüsünün olmaması,hazırlık olması gibi nedenlerden ötürü elemiştim ama siz neden yıldırım beyazıt dediniz?eğitimi,hocaları vs. hakkında bir şeyler biliyor musunuz?
  • dokuz eylül var?
  • aileye yakın olmak açısından hiç düşünmedim 9 eylülü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukukta üniversite önemli mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hem dil öğrenmek istiyorsun hem hazırlık istemiyorsun. İlginç bir çelişki. İlla iyi bir hazırlığın diline faydası olacaktır. dilini geliştirmen için sana 1 sene verecek işte. Okulla sınırlı kalmayıp feci şekilde geliştir, yazında ufak bir yere de olsa bir süre yurt dışına git.
  • İstanbul hukuk i.ö.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokuz eylül var dostum.
  • birkaç okul hariç hazırlık sınıflarının iyi olmadığını söylüyorlar,pek çok arkadaşım da memnun değil,o yüzden söylemiştim
  • yıldırım beyazıtı nasıl bilirsiniz? hazırlık sınıfında ankarada başka bir yabancı dil kursuna da gitsem 2 dil birden öğrenmem mümkün müdür?okulun eğitimi nasıldır?
  • Dıl ogrenmek ıstıyosan eskısehır veya Yıldırım Beyazıt unıversıtesıne bak.almanca fransızca ımkanları var Anadolu'da hatta çince bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.