Bunlar arasında gidip geliyorum, hala karar verebilmiş değilim. Hangi üniversiteyi önerdiğinizi nedeniyle belirtirseniz çok memnun olurum. Şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Koc ve bilkent bence ingilizce olmasindan oturu kaybediyor kendimce yoksa tabiki gayet iyi üniversiteler ama hazirlik + %100 ing olmasi gereksiz gibi idealist isen ankara hukuku tavsiye ederim ama kendim istanbul sevdalisi olarak istanbul yazicam
Fikrini belirttigin icim teşekkür ederim :)
Agirlikli olarak koc deniyor sanırım yani ankette öyle gözüküyor, bunun sebebini merak ediyorum.
Up
quote:
Orijinalden alıntı: anjabal
Fikrini belirttigin icim teşekkür ederim :)
Agirlikli olarak koc deniyor sanırım yani ankette öyle gözüküyor, bunun sebebini merak ediyorum.
Özel üniversitede hukuk okuyacaksan ya bilkent ya koç zaten bunların arasında kalman çok doğal Başka özel okullar olsa bilgi özyeğin vs. direk Ankara hukuk derdim ama Koç varken demem çünkü mezun olunca mükemmel bir iş desteği sağlıyor ayrıca okurken sağladığı imkanları hiçbir özelde bulamazsın (devleti zaten saymıyorum 400 kişilik sınıfta okuyan adamın ne imkanı olacak ) Bilkent bu konuda sanki bir basamak altta kalıyomuş gibi geliyo bana yinede sen bilirsin çok zor karar
Evet çok zor çıldırmak üzereyim. aslında bu anket bilkent mi koç mu anketi daha çok. Kaldım ortada.
Up
Ultra up
Süper up
Bilkent hukuk mezunu birileri yok mu forumda ya? Ben de bilgi almak istiyorum internetten ulaşamadım mezunlarının neler yaptıklarına.
Evet bilkentte okuyan, okumuş birileri varsa ne olu yardım etsin. Koçlular da. Ne olur
quote:
Evet bilkentte okuyan, okumuş birileri varsa ne olu yardım etsin. Koçlular da. Ne olur
acaba burslu mu gitceksin sıralaman kaç merak ettim
Burslu değil 4 bin
Daha da up
Bir daha up
Up up
quote:
Up up
bazıları rakip elemek içinde yanlış yönlendirebilir aman dikkatli olmak lazım bu tarz anketlerde şahsi fikrimdir başka bir başlıkta bir arkadaş buna benzer anket yapmıştı onun puanıda galatasaray,bilkent koç vs.. üniversitelere yetiyordu sanırım o da ilk tercihi galatasaray ikinci tercihi bilkent olacak açıkcası saydıgın üniversitelerde bence yazılabilecek en iyi okul bilkent digerlerini hiç düşünme bile koç bilkentin yanında anca ikinci tercih olabilir ama yinede senin seçimin bir şey diyemem
Bir düşünce daha :) dikkate alacağım, cok tesekkurler!