Şimdi Ara

Hangi i5 işlemci ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

880gma ud2h
    phenom ıı x6 1055 t (O.C. yok)
    4 x 2gb 1333mhz ram
    7870 2gb ekran kartı
    termaltake 500 watt (TT-500AL 1 NC)

Single player oyunlarda hiçbir sorunum yok, çoğu oyunda yeterli performans alıyorum fakat kalabalık online fps oyunlarında msi afterburner ile takip ettiğimde işlemcinin yetersiz geldiğini fark ettim.

%95 online oyun oynarım çok fazla single player oyun oynamam o yüzden bu durumu çözmem lazım.

Örnekle sorunumu açıklıyayım. Red orchestra 2'de 64 kişilik serverda, boş alana bakarken fps 100-130 civarına çıkarken, kalabalık ortama çevirdiğimde, gpu kullanımı %30-40'a düşüp, fps de 40-70 arasına düşüyor.

Squad oyununda ise (gerçi onda oyun motoru kaynaklı amd işlemcilerde performans sorunu var) gpu kullanımı az oyunculu serverlarda yüksekken, 72 kişilik serverlarda gpu kullanımı %30'u geçmiyor, fps'de 25-30 civarı geziyor.

Sözün özü online fps oyunlarında kalabalık serverlarda performans sorunu yaşatmayacak, tek çekirdek performansı iyi bir i5 tavsiyesi istiyorum.

i5 3570k - 4460 - 4570 - 4590 - 4670 - 4690

Bu işlemcilerden birisini 2. el olarak alacağım, hangilerini seçersem benim sorunuma çare olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 30 Aralık 2015; 14:55:50 >

• hepsi işe yarar
  • Bendeki cpu ve anakartı ne kadara satabilirim ?

Yazdığım işlemcilerin ortalama 2. el fiyatlarını da bilen biri yazarsa sevinirim..

Hepsi işimi görürse en uygun fiyatlı olanı alıp geçeyim..
  • yukarı
  • Anakart ve islemcin 300 civari satilir guncel 1150 soket i5 alin derim 1155pin ucuz olabilir ama duzgun ve ucuz anakart sikinti yazdigin i5 lerde kabaca 300 600 araliginda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.