Şimdi Ara

Hangi İnternet Sağlayıcı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.uzaktan eğitim ve internetten video ,film izleme için internet bağlatmam gerekiyor.İstanbul avrupa yakasındayım.Apartmanda kablo net kutusu var,diğer sağlayıcıların da aboneleri var.asıl sormak istediğim şu günlerde en hızlı bağlantıyı hangi servis sağlayıcıdan alabilir ve en az sorun hangisinde yaşarım? özellikle son günlerde internet bağlatan arkadaşlardan bilgi veren olursa çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayhan23 -- 3 Nisan 2020; 18:33:33 >

• kablonette herhangi bir sorun yaşamadım şuana kadar beylikdüzün de superonline ıda 6 sene kullandım 1 kere ilk bağlattığımda kesildi 15 gün 6 senede 2 kere kesilmıştir kısa süreli.Superonline da whatsapp yasaklama durumu olmuştu o zaman whatsapp kesilmişti .
  • Reanimate kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim cevabınız için.bu konuyu açtıktan sonra sitelerine bakarken kablo net e başvurdum online.normalde 5 gün ama bu dönemde 10 güne kadar bağlanır dediler ,gece 2 de online formu doldurmuştum,öğleden sonra 5 te gelip bağladılar.çok şaşırdım bu kadar hızlı olmasına.2 gündür kullanıyorum,çok memnunum.
  • En sorunsuz ve stabil ISS Kablonet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.