Arkadaşlar yeni bir bilgisayar toplayacağım ama bütçem kısıtlı , işlemci seçmek çok sıkıntı oluşturdu. İki işlemci arasında kaldım : -İntel Pentium G2030 -İntel Core 2 Quad serisi
Siz nedersiniz ? Sizce hangisi iyi ? Lütfen cevaplayın arkadaşlar , sizin yorumlarınız altın değerinde benim için :D
Bence sen bütçeni yazarak yeni bir konu aç. Bu 2 işlemci pek iç açıcı değil.
Ludomac
kullanıcısına yanıt
Kardeşim sen bu işlemcilerin performansını pek iyi bilimosun ama param okadarına yetior, yaz gelsin daha iyi birbilgisayar topluyacam, şimdilik bu iki işlemciden hangisi iş görür onu cevaplayın :D :D
2. Elden Celeron G1850 alabilirsiniz 50TL. Q6600'ları 100TL ye satıyorlar çok pahalı.
Ama iki işlemciden birini alacaksanız G2030 alın. Tek çekirdek performansı daha iyi, toplam tüm çekirdeklerin performansında da aynı sayılırlar. Ayrıca 1155 soket anakartlarda usb 3.0 var.
myalperen
kullanıcısına yanıt
Yorumunuz için teşekkür ederim, pentium g2030 un fiyatı 150-170 arası, şuanda piyasada bulunun eski core i5lerden daha iyi , inşallah onu alırım :D :D Yined yorumlarınızı eksik etmeyin :D
officialmhrrm
kullanıcısına yanıt
Merhaba öncelikle seçtiğin işlemciler eski seriler ve birbirinden farklı anakart istiyorlar benim sana önerim intel pentium g 3258 işlemci ve uygun bir anakart alman
merdas
kullanıcısına yanıt
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim, bende bir aralar g3258 düşündüm ama 1155 socketli anakart alacağım için g2030 u tercih ettim, arasında çok fark yok g2030 ve g3258 in , sadece g3258 daha iyi performans verir :D
1155 soket anakart eski seri biliyorsun dimi şu anki işlemciler 1150 soket
merdas
kullanıcısına yanıt
evet öylede, ama ilerde güncelleyeceğim zaman 1155 sockete görede i5 i7 var(Ama eski :D) 1150 socketinide düşünücem ama işlemcileri pahalı , bana 1150 socketine göre pentium g3258 gibi iyi bir performans veren işlemci önerebilirmisiniz, her an fikrimi değiştirebilirim :D
officialmhrrm
kullanıcısına yanıt
g3258 gibi performans veren o fiyata başka işlemci yok zaten özel olarak çıkartılmış bir işlemci müthiş overclock oluyor 1155 soket işlemciler de öyle çok ucuz değil şu an sonlandırılmış bir soketi ben olsam düşünmezdim eğer ki ileride işlemciyi yükseltirim diye düşünüyorsan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme