Şimdi Ara

HANGİ ISS ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millenicom un 35 mb e 240 tl lik (modem ücreti dahil değil) bombasından sonra yeni iss arayışlarına başladım. Foruma bayadır bakmıyordum. Milyon tane iss türemiş. 100 mb interneti 110 tl ye sunanda var 250 tl yede.

Evde durmuyorum bile ama eve gelincede 4k netflix vs izlerim. 24 mb bile bana yeter aslında; ping derdimde yok.

Başımı ağrıtmayacak ucuz iss tavsiyeleriniz nelerdir ? Milenicomdan 255 tl ye aldığım hizmeti 150 tl ye başka bir yerden alabileceksem boşuna fazla para vermeyelim ?

Edit: Fixnet 100 mb 170 tl diyor. Tavsiye eder misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 20 Mayıs 2023; 10:10:1 >

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Fixnette Fiberse 200mbps 220tl. Ben memnunum.35mbs kullaniyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FixNet Öneririm bende başvurcam haziranda.

• bende poyraza gectım ucretsızdı kurulum memnunum, gıbırnet , comnet de alınabılır bayadır takıp edıyorum forumu bu 3 u rahat

• fixnet te sansür durumu nasıl ? IPTV kullanıyorum. sorun çıkarmaz değil mi ? birde modem kirası var mı ondan bahsetmemişler ? fiyat iyi ama modem kirası varsa deymez.

Merhaba router ücretleri paket içeriğinde mevcut örnek 200mbps fiber tarife 219.90tl router ücreti dahil şekilde. Router ücreti 50tl olması lazım ona rağmen f/p.

İptv sorunu yok 2 arkadaşım kullanıyor iptv ve sorunsuz sıkıntısız kesintisiz izliyormuş. Bir engel olmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sansür konusuna gelirsem sol firması gibi bir engelleme veya yasaklama görmedim duymadım.

• YLN 100 Mbps Fiber - Eviniz - 119.90 TL + FIBER TT MODEM - 50.00 TL/Ay

169.90tl toplam aylık. Bilgi için örnek 1 paket seçin. E devlet transfer veya yeni abonelik buton basın üste bilgi mevcut. Router ücreti dahil uygun ve iyi bir firma bugun başvursanız bence yarın aktif olur.

• netman, poyraz, gıbırnet, comnet bunlar f/p su an. Modem kira ucretlerı de dahil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.