Şimdi Ara

Hangi karakteri açmalıyım sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Silkroad"a uzun bir süre sonra yeniden başladım.Oyunu en son bıraktığımda sadece Çin karakterleri vardı yavaş yavaş avrupa karakterlerine alışıyorum zaten.Rehberi falan okudum ama aklım çok karıştı.Şu anda SP kasıyorum pointler duruyor.Avrupa karakterlerinin hangisi PvP"ye daha yatkın ? Hangi karakter yapılandırması PvP için cevaplarsanız sevinirim

• warior-clerik en iyisi pwpde
  • warrıor açma çok yavaş hemen sıkılırsın
    wizart açma çok yatarsın hemen sıkılırsın
    warlock açma gene sıkılırsın
    çin charları zaten mide bulandırıcı
    en iyisi avrupada yeni isen
    crossbow bard aç
    zevklidir yatmazsın crit atarsın bayrak savaşında coşturursun .
    yan mastery bard aç hızlı koşarsın akarsın kimse seni tutamaz
    yan mastery olarak cleric açma gene sıkılırsın çok sp ister karışıktır .
    sp kasıcam dersen aç pvp de iyi olur 40 lwlden sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 3 Mart 2011; 5:13:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja
    warrıor açma çok yavaş hemen sıkılırsın
    crossbow bard aç

Warlocktan sıkılır ama barddan sıkılmaz mi demek istedin sen biraz once ? Sakadir umarim. Bir str icin bard nedir ki hele hele cogu kisiye gore en zevkli char warlocktur. Oyundaki en bayici build xbow-barddir. Kosma ve noise disinda xbowa sagladigi hicbir yarar yoktur. Speed yine alinabilir. Noise disinda hicbirseyi kalmiyor. Kale savasinda da rezil ederler ayrica unutmadan soyleyeyim. Gelmis gecmis en sıkıcı buildi soylemissin zevkli diye xbow ve bard. Kasarken ve uniquete cok avantajli bi builddir orasi ayri ayrica dagger acilmazsa ne gapa ne onga ne de caveye ihtiyac vardir dogustan FF. İntler icin bard guzel tercih olmasina karsin str icin hic zevkli degildir. xbowun yanina bard tavsiye etmeni garipsedim. Ama birsey diyemem sen zevkli oldugunu dusunuyorsan ama hemen hemen eminim ki cogu kisi sıkıcı oldugunu dusunur.son olarak benim tavsiyem int icin warlock/cleric veya bard/cleric eger str istiyorsan rogue/warlocktan yana olacaktir. Saydiklarimdan sadece bard/cleric pvpye yatkin degildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smuzy -- 3 Mart 2011; 6:19:17 >

• Arkadaşlar aynı sıkıntı bende de var şu anda 5.5 k sp"m var fakat ne kasacağım hakkında hiç bir fikrim yok Warrior mu rogue mi daha iyi pvp de iyice aklım karıştı valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoMeNiZeR_ -- 3 Mart 2011; 8:12:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smuzy

quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja
    warrıor açma çok yavaş hemen sıkılırsın
    crossbow bard aç

Warlocktan sıkılır ama barddan sıkılmaz mi demek istedin sen biraz once ? Sakadir umarim. Bir str icin bard nedir ki hele hele cogu kisiye gore en zevkli char warlocktur. Oyundaki en bayici build xbow-barddir. Kosma ve noise disinda xbowa sagladigi hicbir yarar yoktur. Speed yine alinabilir. Noise disinda hicbirseyi kalmiyor. Kale savasinda da rezil ederler ayrica unutmadan soyleyeyim. Gelmis gecmis en sıkıcı buildi soylemissin zevkli diye xbow ve bard. Kasarken ve uniquete cok avantajli bi builddir orasi ayri ayrica dagger acilmazsa ne gapa ne onga ne de caveye ihtiyac vardir dogustan FF. İntler icin bard guzel tercih olmasina karsin str icin hic zevkli degildir. xbowun yanina bard tavsiye etmeni garipsedim. Ama birsey diyemem sen zevkli oldugunu dusunuyorsan ama hemen hemen eminim ki cogu kisi sıkıcı oldugunu dusunur.son olarak benim tavsiyem int icin warlock/cleric veya bard/cleric eger str istiyorsan rogue/warlocktan yana olacaktir. Saydiklarimdan sadece bard/cleric pvpye yatkin degildir.

her insanın fantazi'si farklıdır .
    ben kısa saçlı kızlardan hoşlanırken
    sen uzun saçlı kumral sarışın artık heyneyse onda hoşlanırsın
    ben 55 warlock/cleric kastım ve 55 de bıraktım
    gene 59 çin bow kastım bıraktım
    ve şuan bard/cleric oynuyorum ve 3 günde 45 oldum
    çok zevkli . yan mastery cleric haricinde sp sıkıntım yok .
    tam gaz gidiyorum .

• Warrior/warlock gidicem yaaa tek sorun tek el mi çift el mi kassam diye düşünüyorum swordda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce ne yapmalıyım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • twohanded 2H daha sağlam vuruyor.
  • crossbow / cleric aç çok zevkli bir eu chardır birde full farm oldu mu tadından yenmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.