Şimdi Ara

HANGİ KASK MARKASI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni alacağim sym fiddle II ilk motorum olacak inşallah. İlk motosiklet tecrübem için de 150 200 liralık kasklar yerine kaliteli ancak ucuz bir kask aramaktayım. Maksimum limitim 600-700 tl arasında. Scorpion exo 500 önerenler oldu ancak ben kararsız kaldım. Bu paraya kalite bir kask bulabilir miyim? Varsa marka-model önerisi olanlar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nolan n86

• Başlangıç olarak önerim Nolan n64 veya AGV K3 olabilir. Güzel kasklardır, ama belirttiğiniz fiyatlara bir üst serileri var. N86, K4 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan. -- 10 Temmuz 2015; 16:33:52 >
  • Bell Qualifier
  • aynı soruyu bende sormak istiyorum arkadaşlar. mt revenge mat almayı düşünüyorum ama nasıl sizce? birde honda cbr250r alacağım ama valla nelere dikkat etmeliyim, 2012 model alsam sıkıntı olur mu vs gibi sorularım var
  • Nolan marka kasklara bak ayrıca LS2'nin Sharp Güvenlik Testi'nden geçmiş olan modelleri de mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan. H kullanıcısına yanıt
    Nolan N64 aldım 450 tl ye, 50 km den sonra kafa ütülüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vespa alınır mı, hangi modeli?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kask alırken kafanı çok sıkan kask alma, az yanlardan bastırsın tamam, zamanla esner açılır..

güneş vizörü olsun.. suomi felan sakın alma malzemesini hiç beğenmedim...

nolan, agv, shark arai, shoei, bell bunlar iyidir... Ne kadar para o kadar kask aslında...

buğu önleyici pinlock olursa iyi olur...

buradan bakabilirsin. fullface tavsiyemdir..

http://www.revzilla.com/full-face-motorcycle-helmets

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 11 Temmuz 2015; 23:16:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbowen

aynı soruyu bende sormak istiyorum arkadaşlar. mt revenge mat almayı düşünüyorum ama nasıl sizce? birde honda cbr250r alacağım ama valla nelere dikkat etmeliyim, 2012 model alsam sıkıntı olur mu vs gibi sorularım var

Mt revenge kullaniyorum. Biraz agir, ancak saglamligi testlerle onayli. Ses olayi tabiki 500 ustulerle ayni degildir ancak oldukca yeterli. Alirken kesinlikle bir ust beden alin.

• Kadıköye in Bell m1 al derim ben arkadas aldı cok memnun ben de de Nolan n64 var yanlız o ls2 dedigin kasların en iyisi 30 $ nereden biliyorsun deme gümrükcügüm ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.