Şimdi Ara

Hangi Klimayı almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok kararsız kaldım. Adanada yaşıyorum salonum için klima bakıyorum. Herkes gibi benim için de sessiz çalışması, fazla elektrik parasını şişirmemesi önemli.
    Bütçem 1500 1800 arası daha fazla çıkamam.tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
    benim dikkatimi çekenler şunlar:

SAMSUNG AR09HSSDCWKNSK A++ 9000BTU INVERTER SPLIT KLIMA (1.599)http://www.kliksa.com/urun/samsung-ar09hssdcwknsk-a-9000btu-inverter-split-klima/902112929

BAYMAK ELITE 18000 BTU DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA (1.799) http://www.kliksa.com/urun/baymak-elite-18000-btu-duvar-tipi-split-klima/902065067

Daikin Enjoy FTXN25L 8.500 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima (1.849)http://www.hizlial.com/daikin-enjoy-ftxn25l-8500-btu-inverter-duvar-tipi-split-klima/10000887

• Nerde alınmayacak model marka var onları yazmışsınız, hiçbiri avluya sokulmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • B.H.R.17 B kullanıcısına yanıt
    Daikin kötü bir marka mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz yaz samsung ar5000 12'lik klima aldım 1700e, ısıtma soğutma tüketim çok iyi ayrıca 10 yıl kompressor garantisi de var.
    Ayrıca daikin benim klimamdan daha iyi bir cihaz avluda olmasa da evde kullanılır.
  • asmanca A kullanıcısına yanıt
    karedeş merhaba bendae adanada oturuyorum öncelikle salok kaç metre kare
    nekadar alan ısınacak soğuyacak
    önerim medya markette auer veya daylux bulabilirsen 18.000 btu al çoğu üründen iyidir fiyatı 1380 tl falandır
    yada gizerlerin getirttiği york marka al ana bayii hipodrom tarafta fiat Tofaş servisi yanında gipa dır
    kaliteli cihazdır.
    bütçeni biraz daha çıkartabilirsen elektrik tasarrufu ve daha önemlisi konfor açısından size inverter almanızı tavsiye ederim
    05442375778
  • salonum çok büyük değil tanınmadık markalardan şahsen korkuyorum
    Arçelik 124410 Inverter Split Tipi Klima (1.803 TL)http://www.arcelik.com.tr/klimalar-split-tipi-klimalar-inverter-124410-Klima.html
    bunda kararkıldım arkadaşlar. almadım henüz sizce nasıl bu?
  • asmanca A kullanıcısına yanıt
    ALLAHINI SEVDİĞİM ÇOK ALEM ADAMSIN VALLA
    HEM KLİMA HAKKINDA YORUM YAPIYORSUN HEM ARÇELİĞİ SORUYORSUN
    BENİM YAZDIĞIM BU MARKALAR GREE ÜRETİMİDİR GREE BİRÇOK FİRMAYA PARASINA GÖRE KALİTELİ MALLAR ÜRETİR YANİ ANA ÜRETİCİDİR
    BENCE SAKIN ARÇELİĞE DEMİRDÜKÜME FALAN BULAŞMA
    DAYLUX AUER BUNLAR TAM FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİDİR AL PERFORMANSINA SENDE ŞAŞIRACAKSIN
    YORK KÖKLÜDÜR İYİDİR AMA SENİN PARAN YETMİYEBİLİR Bİ FİYATINI ÖĞREN EĞER SİZE UYARSA İNVERTERİNİ AL
    DAHA DOĞRUSU UZUNLAFIN KISASI İNVERTER AL
    AMA SEN BİLİRSİN

ARÇELİĞE FALAN BULAŞMA

SALONA 18000 BTU DAN UFAĞINI ALMA

BAKIYORUMDA 9000 8500 BTU FALAN BUNLARDAN VERİM ALAMAZSSIN KALDIRMAZ PARAN BOŞA GİDER

ÖYLE OLSA OTOBÜSE AZ YAKSINDİYE RENO TOROS MOTORU TAKARLARDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 10 Aralık 2014; 17:55:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi aküyü almalıyım ?
    3 yıl önce açıldı
    Hangi monitörü almalıyım
    4 ay önce açıldı
    Hangi arabayı almalıyım
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klima Hesabının Ayrıntıları ve Örneklemeler

Oda metrekaresini 2,2 ye bölüp 1000 ile çarparsanız yaklaşık soğutma ihtiyacını bulabilirsiniz.
    25/2,2 *1000 = 11363 btu/h buda demektirki 12000 btu/h yeterlidir.
  • Salonun kaç metre kare olduğunu yazmamışsınız ama yazmış olduğunuz Bütceye göre inverter klima almanızı tavsiye ederim seçeneklerin şunlar...!

inverter klima fiyatları
    Hangi klimayı almalıyım 2017

Aşağıdaki fiyatlar 2017 Arçelik inverter klima fiyatlarıdır.

Arçelik 09330 AA. inverter klima…: 2.079tl
    Arçelik 12330 AA. inverter klima…….: 2.325tl
    Arçelik 18330 AA. inverter klima……….: 3.093tl
    Arçelik 24330 AA. inverter klima………….: 3.639tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.