Şimdi Ara

Hangi Konsolun Ne kadar Sahibi Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://vgchartz.com/weekly.php PS3= 4.501.661 Xbox360= 10.817.236 Wii= 11.302.031

• Verdigin site güvenilir mi? Real time? Hem ne bicim site bu rakamlar degisiyor hemen haber verilip güncellenmezki saniye saniye sacna Saniyed 1 360 satmakta ben inanmam buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xjunk360 -- 12 Eylül 2007; 1:50:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

http://nexgenwars.com/

bu site atışmı yapıyor ? sayfayı her yenileyişimde(10sn aralıklarla) sayılar artıyor. satışlardan böyle haberlerinin olmasına imka yok. ya atıyorlar yada tahmin ediyorlar. gerçi ikinci seçenekte atıyorlar oldu
  • Sayfa yenilemene gerek yokki rakamlara bak degisiyor saniye saniye. Mübarek bütün depolar sitenin, jet süratiyle bildiriyorlar. Tam deli sacma
  • Yanlış hatırlamıyosam sayıların sürekli artışının bi açıklaması vardı orda,

günlük satış rakamlarını alıp, o gün için bi ortalama artış hızı belirliyolarmış. yani bi bakım rastgele sayılar ile oran orantı yapıolar her gün ...
  • Farketmez isinize gelen siteye inanin sonuc ayni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buna sen inan anca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xjunk360

Buna sen inan anca.

Digerine de sen inanirsin ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EqnatoN -- 12 Eylül 2007; 3:07:43 >
  • Digeri daha gercekci geldi 7 aylik PS3 ile 2 senelik 360i bir tutman hata zaten üstelik PS3te oyun yok yine iyi.
  • Konuyu acan sensin
  • ben o konsolun sahibimiyim değil miyim o önemli ve de mutlumuyum onunla bu daha da önemli gerisi önemli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

ben o konsolun sahibimiyim değil miyim o önemli ve de mutlumuyum onunla bu daha da önemli gerisi önemli değil
    Gecenin sözü Konuyu acan benim de siteyi yapan ben miyim? Munduriska siteler yazma haberi ben vermisim site senin neyine. Yazma mahser döverim ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xjunk360 -- 12 Eylül 2007; 4:25:41 >
  • Xbox360 çıktğından beri 10 milyonda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.