Şimdi Ara

Hangi Led Markasını Kullanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum affola.
    Başlıkta göründüğü gibi Renault Megane 2 faz 2 2006 model aracım var, üzerinde mercekli far ve halojen ampul var.
    Yalnız farları (2) yeni almama rağmen karanlık yolda hiçbir şekilde ışık vermiyor, kör gibi gidiyorum.
    Çukurlara giriyorum sürekli araba artık yeter diyor, içinden kütür kütür ses geliyor.
    Ne yapmam lazım, internetten araştırdığım kadarıyla led farlar daha iyi ışık verdiği ve karşı aracı rahatsız etmediği için öneriyorlar,
    xenon ampuller de pahalı olduğu için yanaşmıyorum
    Tekrar Halojen ampul alırsam aynısını yaşarım diye almak istemiyorum
    Siz hangi farları önerirsiniz ciddi anlamda kararsız kaldım.

Bu arada ledlerin önerdiğiniz markalarını da yazarsanız sevinirim.

• Niken evo serisi al bence. 100 TL civarı N11 de. Uzun kısa 200-220 civarına geliyor. Pişman olmazsın aydınlatması çok güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led takma, karşındakini kör etme, küfür yeme..

• mercekli farda led göz almıyor. merceksizde karşıdan geleni kör ediyor. en kalitelisi philips ve philips gibi bilinen markaların ürünleri ama fiyatları yüksek...
  • Photon Milestone ya da phılıps

• Niken evo serisi kullanıyorum öneririm photondan(acorn) iyi ışıtıyor

• Nissan Qashqai (Farlar mercekli H11 ampul) için önce çinden yorumlara bakarak Oslamp diye bir marka aldım ama ışık o kadar çok dağılıyordu ki far ayarını en alta alsam bile karşıdan gelenleri rahatsız ediyordu, far ayarı yaptırdığım halde sorun gitmedi. ardından Philips in led ampulünü aldım, arada çok fazla fark var, ışık kırılması yok, ışık çizgileri belli oluyor özetle kesinlikle Philips öneririm.Hangi Led Markasını Kullanmalıyım?Hangi Led Markasını Kullanmalıyım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi monitörü almalıyım
    4 ay önce açıldı
    Hangi monitörü almalıyım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Led alıp trafikte ailene küfür ettirme

Far temizliği yaptır. Philips, osram gibi markaların %130 aydınlatan halojen ampullerinden al(beyazını alma hiç aydınlatnmıyor beyazları). Montajınıda düzgün bir elektrikçiye yaptır. Sorunun kalmaz.
  • led ampul taksan bile halojen kadar iyi olmayacak. farların durumu nasıl? mercek temiz mi? önce bunları aradan çıkar, sonra philips xtreme vision yada osram nb laser ikisinden birini al ön düzencide far ayarı yaptır tekrar dene. yol yine aynıysa mercek ömrünü tamamlamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • apia kullanıcısına yanıt
    Hocam oslampta COB yazıyor yani Chip on Board bu ledler klavyelerde vs kullanmak için ucuz yollu üretilmiş ledlerdir asla odaklayamazsınız ama Philipsler CSP dir evlerimizdeki ampullerin de kaliteli led olursa CSP dir ve göz almaz. Niken filan alırsanız COB çip gelir küfür ederler.

• PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    Her LED küfür ettirmez.

• Mercek sistemin de kararmış olabilir, 10+ sene boyunca yüksek ısı üreten halojen ampulle çalışınca özelliği gidebiliyor. Far camın da temizdir umarım.

• Kesinlikle orjinal kaliteli ürünler kullanın. Geceleri başkasının gözünü kör etmemek ve önünüzü görmek adına.

Kendi aracımda merceksiz far da aşağıda ki ürünü kullanmaktayım. Odak çizgisi mevcut göz alması kesinlikle yok. Ayrıca muayneden kusursuz bir şekilde geçti.
    Philips
    Buy the Philips X-tremeUltinon LED car headlight bulb 12901HPX2 car headlight bulb
    https://www.philips.co.uk/c-p/12901HPX2/x-tremeultinon-led-car-headlight-bulb

• Merhabalar. Fiorino aracımda karşıyı üzmeyecek far önerisi olan varmı ? Normal farları çok yetersiz kalıyor. Yaşadığım yerde şehirler arası bazı yollar aydınlatılmamış. Yoğun yağış olduğu zaman 10 mt ötemi zor görüyorum.

Ayrıca düşük zekalı uzunlar ile gelenler için sis farlarına bulabileceğim en rahatsız eden farları koyup arkalarına geçtiğimde açmak istiyorum. Muayeneden vs sıkıntı yaşar miyim? Aracın orjinalinde sis farı yok.

• -ForeverY- kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz, link attığım yerlerden alabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarında ürünlerin videoları da var bakabilirsiniz oralardan.

• apia kullanıcısına yanıt
    Oslampin ledler cob led goz kadar yerden isik saciliyor haliyle dagilir..philipsinkiler orjinal akkor buyuklugu kadar..adamlar onu tasarliyorlar zaten...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PHILIPS Ultinon Essential LED

• emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Farları daha yeni taktırdım 1 sene dahi olmadı tertemiz ama anlamadım nedenini

• FurkanNoyan4134 F kullanıcısına yanıt
    1 sene olmadı işte aldım farı taktırdım iyi ışık veriyordu yalnız gittikçe azalmaya başladı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.