Şimdi Ara

HANGİ LİNUX DAĞITIMINI KULLANIYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
3
Favori
10.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HANGİ LİNUX DAĞIITIMINI KULLANIYORSUNUZ?

• Xubuntu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubuntu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubuntu ve Fedora
  • linux mint kullanıyorum.Sıkıldım artık ubuntunun yeni sürümünü kurmayı düşünüyorum
  • Arch.
  • Masaüstünde Linux Mint 17 Cinnamon kullanıyorum. Ben de sevgili değiştirir gibi farklı dağıtımları kurmaktan sıkıldım. Şu bash script, vim, emacs gibi Linux'u Linux gibi kullanmayı sağlayacak şeyleri öğrenmem lazım artık. Var mı bunları öğrenebileceğim tavsiye ettiğiniz siteler, kitaplar? Sizin de öğrendiğiniz yerlerse tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Funtoo current
  • Elementary OS
  • Elbet çıkacaktır, umutla bekliyoruz
  • Ubuntu..

• Pepermint

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanalba -- 25 Kasım 2014; 14:02:39 >
  • Beyler notebookuma çift işletim sistemi kurmak istiyorum daha önceden W7 kullanıcısıydım ve netbookuma defalarca Ubuntu ve Ubuntu tabanlı Joli Os'u kurmuştum,şimdiyse Windows 8.1 kullanıyorum linux ön kurulumunu yapıyorum,resetten sonra ise iki linuxtan da şu hatayı aldım ve bazıları diski bölüp ayrı yerlere kurman daha iyi olur demiş fakat diskim 1 TB olmasına rağmen küçültebileceğim alan 626 mb diyor,eğer diski bölmek şart değilse hiç önemi yok benim için,stabil olsun yeter.

HANGİ LİNUX DAĞITIMINI KULLANIYORSUNUZ?

• Linux Mint Mate
  • ubuntu
  • Linux Mint 17.1 RC Mate ama Cinnamon kullanıyorum.
  • Laptopta OpenSuSE, sunucuda debian ve centos. Opensuseyi de sunucuda kullanabilirsiniz, 13.2 yi bencok begendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Growlithe

Linux Mint 17.1 RC Mate ama Cinnamon kullanıyorum.

Bende Linux Mint 17 Xfce yükledim daha sonra cinnamon masaüstünü de yükledim. Birkaç kez açılışta xfceyı açmadan cinnamonu seçip açmaya çalıştığımda ekran dondu açılmadı ama şu an için çalışıyor.
  • 6 aydır mint 17 cinnamon 32bit
  • FreeBSD
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.