Şimdi Ara

Hangi Mac Versyonunu Tavsiye Edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 gündür pcye mac kuranların yorumlarını, karşılaştıkları sorunları, kurulumda yaşadığı sorunları okuyorum. 2005 yılından bu yana mac in pc ye kurulumu çıktığı andan bu yana birçok sorun birçok problemle karşılaşanlarımız olmuş. Ben de herşeyi göze aldım pcye mac kurmayı düşünüyorum, hatta düşünmüyorum kuracağım. Size nasıl kurarım ne ederim demiyorum hiç bilmediğim halde, forumda anlatılmaya çalışılmış bayağı bir orada inceliyorum. Fakat sizden bir konu hakkında yardım istiyorum hangisi daha iyi? 3 güne kadar bu konu hakkında bilgim sıfırdı, fakat lanet olsun artık mac kuracağım dedim andan itibaren, hackintosh, snow leopard, iatkos, kelwey falan birsürü terimlerele karşılaştım. Anladığım kadarıyla kimisi yapımcıları kimileri versyonları falan ama siz hangisini tavsiye ediyorsunuz. Hangisinin hangi versyonunu kurayım? Tavsiyeleriniz nelerdir?
    Yardımıcı olursanız sevinirim.

• Kurmak istediğin donanıma göre değişir.Donanımını yazarsan faydalı tavsiyeler alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sse

Kurmak istediğin donanıma göre değişir.Donanımını yazarsan faydalı tavsiyeler alırsınız.

Teşekkür ederim sse, cevap geleceğini sanmıyordum artık, umudu kesmiştim :)

CPU Türü Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T5470, 1700 MHz (9 x 189)
    Sistem Belleği 4086 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
    Görüntü Bağdaştırıcısı Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (384 MB)
    Ağ Bağdaştırıcısı Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter
    Modem HDA CX20561 Soft Modem
    Ses Bağdaştırıcı Conexant Cx20561 @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller [B-0]
  • terimleri bildiğim kadarıyla açıklayayım snow leopard vista gibi 7 gibi bir sürüm ismi pcye kurulan mac sistem kurma işlemine hackintosh deniyor hackintosh dağıtımlarından bir tanesi de iatkos
    yanılırsam düzeltebilirsiniz
  • iAtkos S3 çalışabilir.Ama ben olsam önce
    http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page daki HCL lere bakarım
    misal
    http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.6.3/Portables

Bu listelerde benzer özellikte bilgisayarlar arayın o size yol gösterir.

• Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim, hemen inceliyorum.
  • Merhaba. PC/Mac kullanıcılarına taze kan.
    Donanımın iAtkos S3 için uygun gibi gözüküyor. B izzat kullanıcısı olarak tavsiyemdir.Tabi Vmwarede...
    Kendi bilgisayarımada da tecrübe ettim. Ama ev ahalisi pek kullanamadı o yüzden hemn reel den vmwareye geçtim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi MacBook'u Almalıyım?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merhabalar. Sistem özelliklerim şunlar.

AMD Turion X2 64 (SSE,SSE2,SSE3 destekli)

3 gb ram ddr2

Ati Mobility Radeon Hd 3650

Atheros AR9281 Wireless Modem

Realtek RTL8102E Fast Ethernet

Arkadaşlar sizce bu sisteme hangi mac versiyonunu yüklemeliyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhutjolokia -- 8 Ağustos 2010; 0:12:10 >
  • arkadaşlar ben de kurmak istiyorum. sistem özelliklerim ;

Anakart:
    CPU Türü Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T8300, 2400 MHz (12 x 200)
    Anakart Çipseti Intel Crestline-PM PM965

Görüntü Birimi:
    Görüntü Baðdaþtýrýcýsý ATI Mobility Radeon HD 3650 (512 MB)
    Görüntü Baðdaþtýrýcýsý ATI Mobility Radeon HD 3650 (512 MB)
    3D-Hýzlandýrýcý ATI Mobility Radeon HD 3650 (M86)

Çokluortam:
    Ses Baðdaþtýrýcý ATI Radeon HDMI @ ATI RV635 - High Definition Audio Controller
    Ses Baðdaþtýrýcý Conexant Cx20561 @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller

Að Baðdaþtýrýcýsý Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network Connection (192.168.2.2)
    Að Baðdaþtýrýcýsý Marvell Yukon 88E8040T PCI-E Fast Ethernet Controller
    Modem HDAUDIO Soft Data Fax Modem with SmartCP

• quote:

Orijinalden alıntı: turhill

Merhaba. PC/Mac kullanıcılarına taze kan.
    Donanımın iAtkos S3 için uygun gibi gözüküyor. B izzat kullanıcısı olarak tavsiyemdir.Tabi Vmwarede...
    Kendi bilgisayarımada da tecrübe ettim. Ama ev ahalisi pek kullanamadı o yüzden hemn reel den vmwareye geçtim.

Sağolasın turhill evet iAtkos S3 ü indiriyorum bende senin gibi wmware a kuracağım önce, önce orada bi tecrübe edeyim sonra reel e geçerim, onu da laptopa kurarım yaa. Bencede evdeki pc ye pek uygun olmaz oyun falan oynuyor bizde de ev halkı,bakalım insinde merak ettim walla yeni pc almış gibi heyecan yaptım :)
  • hangi mac versiyonuı yok apple nin yeni işletim sistemi mac os x snow leopard 10.6 10.6.1 .10.6.2 .10.6.3. 10.6.4 diye güncellme paketetlei yayınlar senin indireceğin mac os x snsow leopard 10.6 sonra 10.6.4 e güncellyeceksin tıpkı win deki servis pack güncelemesi gibi tabi donanımın çok önemli retail kurulum yapabilirsin eğer uygun bir donanımın varsa özelliklede anakartın ve ekran kartın bu benim hackintosh sistemim full çalışmakdadır
    gigabyte x58 extreme
    core i7 920do oc 4.1 ghz
    ekran kartı evga gtx260
    ocz blade 2000 mhz 3x2 6 gb ram
    hd w2408h 1920x1200 full hd monitör
    http://forum.donanimhaber.com/m_42052862/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42052862

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.