Şimdi Ara

Hangi MacBook Ekosistemi Daha Mantıklı? m3 vs m1 60k vs 82k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apple Watch SE 2 (cellular): 12.000 TL.

iPhone SE 3: 25.000 TL.

AirPods 2: 6.000 TL.

Adaptör: 600 TL.

Top:

40.000+12.000+25.000+6.000+600=83.600 TL.

vs

iPhone 11: 20000 TL.

M1 MacBook: 25.000 TL.

AirPods 2: 3.000 TL.

Adaptör: 600 TL.

Apple Watch SE 2 (cellular): 12.000 TL.

Top:

20.000+25.000+3.000+600+12.000 = 60.600 TL.

Daha uzun ömürlü ekosistem olsun diye üstteki mi daha iyi?

Finansal acıdan hepsi mümkün olan max taksit.

Ekosistemli MacBook ders ana odak. Zaten PS5 almayı düşünüyorum ama ara sıra arkadaşlarım lol gibi oyunlar oynadığında, çağırdığında düşük oynayabilmek istiyorum. Bu işlevler için 60'lik olan mı 80'lik olan mı işlevsel ve uzun ömürlü

M serisi MacBook'ların neredeyse benzer fiyat bandındaki oyuncu laptoplarına yakın gördüğümden, uyum ve bataryayı da düşününce MacBook alacağım. Intel'ler çok yavaş diye M1-M3 arası gidip geliyorum.

alttaki Tek endişe noktam aslında güncel olmamaları, Apple ürünlerini 5 yıl desteklediğini düşününce 2020 model macbookm1 ve 2019 11in ve airpods 2 nin güncelleme desteğini 1 2 yıla kesmesi aklımda takılmıştı sadece, yoksa ağır uygulamalar veya kamera gerektiren iyi seslere vs şeylere ihtiyacım yok.

• M1 iş görür 16 gb ram ile kaç paraya geliyor? Bu fiyat baz fiyat mı?
    iPhone 11 de iş görür fakat 12-13 oled ekran daha fazla çözünürlüğe sahip. AirPods kullanmadım bilemiyorum. Bataryası ölünce çöp olacağı için benim nazarımda o para verilmez. Saat içinde çok olumlu düşünmüyorum. Her gün şarja takmak gerekiyor sanırım. Telefonu güncele yakın alın bilgisayarla o kadar zorlayıcı işlem yapmayacağınızı düşünerek son model almanızı gerek görmüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şahsi adıma konuşuyorum ve kullanmadim duyum ve gördüklerimden yola cikarak yaziyorum.İphone 11 alinmaz bu saaten sonra min alicağin cihaz 13-14-15 serisi olur.Saat olarak huawei saatleri daha başarili en azindan kullanimi,duruşu işlevi daha başarili,kulaklik olarak 6k hak edicek meret değil,yil içerisinde yada garanti bitimine dogru bozulma yaşaniyor,yerine uygun kaliteli kulakliklarina yönel derim..Mac için bişey diyemem ama oyun ve internet gezinti için yada steam tarzi oyunlarda zaman gecirebilecegin takilabilecegin asus lenovo msi gibi markalara yönel derim.Kisacasi bulaşma derim.Macera yaşayim adına o parayi heba etme.Şahsi fikirlerim bunlar.Kullanan arkadaşlar varsa yorum yapsinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.