Şimdi Ara

HANGİ MAKİNA EN İYİ VİDEO ÇEKİYOR???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.yeni foto makinası alacağım aklımda canon ve nikon var.hangi modelleri önerirsiniz.bütcem 700 ytl maksimum.

• arkadaşlar canon ixus 750 nasıl bir makinadır.
  • Bence panasonicleri de incele
  • başlıkta en iyi video çeken demişsin ama mesajda farklı soruyorsun. hangi kritere göre yorum yapalım?

video çekimi mi? yoksa fiyata göre performans mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: efraim1982

merhaba arkadaşlar.yeni foto makinası alacağım aklımda canon ve nikon var.hangi modelleri önerirsiniz.bütcem 700 ytl maksimum.

CANON S3
    streo ses kaydı var
  • casio exilim 750... dvd kalitesinde üstelik mpeg4 formatında çekim yapar..
  • casio z-750
  • Canon ixus 750 , canon A640 makinalarını düşünüyorum .. başka önerileriniz varsa değerlendirebilirim ...fotoğrafçılıkla ilgilenmeyeceğim.bol video çekerim...mimari yapıların fotoğraflarını çekiyorum işim sebebiyle...önerilerinizi bekliyorum..
  • baslikla konu arasinda bir baglanti kuramadim
  • arkadaşım taktın başlığa söylüyorum en iyi video çeken makina hangisinde var.benim istediğim özelliklerin arasında en önemlisi video.derdimi anlattığımı düşünüyorum...bütçe maks. 700 ytl...
  • eğer boyut önemli diil dersen biraz daha üstüne para eklersen canon s3 de sterio ses kayıt bu önemli faktör bence yok ufak bişi olsun dersen canon ıxus serisi, a620-a630-a700-a710 bu makinalar kısa süreli çeker ama görüntü kalitesi inan kamera kalitesine yakındır
  • arkadaşım tavsiyen için teşekkürler.kısa süreli demekle neyi kastettin anlamadım.batarya dan dolayı mı...yoksa çekim formatından dolayı mı...avi formarında olduğu için mi??hangi makinalar avi çekiyor onu da bilmiyorum...
  • mesela casıo 1gb lık karta 30-40 dk görüntü kaydı yapıyorsa canon 15 dk falan yapar .ama yüksek kapasiteli hafıza kartı alırsan sorun çözülür ve sana tavsiyem kesinlikle canondur. kaliteli resimde istiosan canon derim arkadaş
  • arkadaşlar .. ben şimdi canon A640 a bakıyorumda makinanın özellikler ii ama bir türlü makinanın video çekimi ile ilgili bir detaya rastlamadım yani video çekim süresinin kart kapasitesine mi yoksa kısa süreli (60 sn) mi olduğunu öğrenebilir miyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.