Şimdi Ara

hangi makine Canon A540-A530-A560

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi fotoğraf makinesi almak istiyorum. manuel ayarlar yapılabilsin. 5-6-7 megapixel falan olabilir.. canon a530 ve a540 güzel gibi geldi biraz araştırdım. bu makinelerden hangisini tercih ederdiniz ve neden.

kısaca hangi makineyi tavsiye edersiniz bunlardan (bunlar dışında da dediğim fiyat aralığı ve özelliklere uygun makinele tavisyesi olabilir tabi)

canon a540 ın lcd ekranı biraz kalitesiz dediler.. bunun hakkında da bilgi verirseniz sevinirim..
    A560 ın manuel ayarları kısıtlıymış sanırım.... o da seçenekler arasında ama kısıt varsa almam...

çok teşekkürler..

edit:samsung tan vazgeçtim.. o seçeneği kaldırdım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_7tepe -- 27 Ağustos 2007; 3:01:39 >

• yardım edicek kimse yokmu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_7tepe

yardım edicek kimse yokmu :(
    a540 iyi olabilir aslında ama eğer biraz daha çıkabiliyorsan fiyatta canon a560 al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: people are strange

a540 iyi olabilir aslında ama eğer biraz daha çıkabiliyorsan fiyatta canon a560 al derim

Alıntıları Göster
    ben hemalhemsat.com dan 340 milyona canon a560 aldım.Tavsiye ederim.300 milyonada a550 ler var.Ama başlık biraz saçma olmuş elma ile armut karşılaştırılmaz.Canon nere samsung nere :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: elçibey

ben hemalhemsat.com dan 340 milyona canon a560 aldım.Tavsiye ederim.300 milyonada a550 ler var.Ama başlık biraz saçma olmuş elma ile armut karşılaştırılmaz.Canon nere samsung nere :D

Alıntıları Göster
    Arkadaşım canon gibi kaliteli marka samsung gibi bu işin acemisi ile aynı kefeye bile konamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitinimi

Arkadaşım canon gibi kaliteli marka samsung gibi bu işin acemisi ile aynı kefeye bile konamaz

Alıntıları Göster
    ben de dün a560 aldım hepsiburadadan 425 ytl 12 ay peşin fiyatına taksitle
  • quote:

Orijinalden alıntı: erbomugan

ben de dün a560 aldım hepsiburadadan 425 ytl 12 ay peşin fiyatına taksitle

Alıntıları Göster
    s830 u incele s630 ve 730 dan kaliteli bi makina bu arada ben s630 kullanıyorum ve çok memnunum marka takıntın yoksa ki olması da doğal bizim s630 s730 kardesliği topicimizi incele fotolara fln bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isamel03

s830 u incele s630 ve 730 dan kaliteli bi makina bu arada ben s630 kullanıyorum ve çok memnunum marka takıntın yoksa ki olması da doğal bizim s630 s730 kardesliği topicimizi incele fotolara fln bak

Alıntıları Göster
    mesela ben bu fotoyu oto moddda cektim ayrıva makinanın manual ayarları da var

• quote:

mesela ben bu fotoyu oto moddda cektim ayrıva makinanın manual ayarları da var

Alıntıları Göster
    bu da gece cekimi modu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isamel03 -- 24 Ağustos 2007; 20:21:04 >

• quote:

bu da gece cekimi modu

Alıntıları Göster
    peki tavsiyeler için teşekkürler.. bişi daha sorıyım..

canon A540 veya A560 ı en uygun hangi fiyatlarda bulabilirim sizce?? (kazık yemiyelim )

a560 ı biriniz 340 biriiniz 425 milyon a almışsınız mesela :S

A560 ta da manuel ayarlar var demi... yani eksiği yok fazlası var :D

edit: elçibey başka bi başlıkta ''Arakadaşım haberin olsun bu makinada manuel ayarlar yok denecek kadar az buda aklında olsun...f ayarı falan yok yani

'' demişsin. bu konuya biri açıklık getirebilirmi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_7tepe -- 25 Ağustos 2007; 4:46:42 >

• quote:

canon A540 veya A560 ı en uygun hangi fiyatlarda bulabilirim sizce?? (kazık yemiyelim )

edit: elçibey başka bi başlıkta ''Arakadaşım haberin olsun bu makinada manuel ayarlar yok denecek kadar az buda aklında olsun...f ayarı falan yok yani

Alıntıları Göster
    ben tam bilgiye sahip değilim ama arkadasım kesinlikle canondan sasma demisti sanırım canon diyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Aresrw

ben tam bilgiye sahip değilim ama arkadasım kesinlikle canondan sasma demisti sanırım canon diyeceğim

Alıntıları Göster
    Canonla samsungu aynı kefeye koymamak lazım tabi ki canon..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrumlu2

Canonla samsungu aynı kefeye koymamak lazım tabi ki canon..

Alıntıları Göster
    a560 promosyonda şu anda, tercih edebilirsiniz.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serhat_7tepe

Abi öle işte makinada manuel ayarlar yok denecek kadar az eğer ben kendimi geliştiricem manyak bişi olucam dersen bu makina seni bayar.Ben aldım makina özellikle video çekiminde falan muhteşem.ama ens ayarı f ayarı falan hiç yok bende bunların hepsinden mahrum kaldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: elçibey

quote:

Abi öle işte makinada manuel ayarlar yok denecek kadar az eğer ben kendimi geliştiricem manyak bişi olucam dersen bu makina seni bayar.Ben aldım makina özellikle video çekiminde falan muhteşem.ama ens ayarı f ayarı falan hiç yok bende bunların hepsinden mahrum kaldım...

Alıntıları Göster
    ya ben manuel ayarlar olsun istiyorum.. eğer f ve enstantane ayarı yoksa A560 da ben yine A540 alma taraftarıyım..

ben birinden enstantane ayarının olduğunu duymuştum fakat f ayarı varmı net bilmiyorum..

biri beni aydınlatırsa sevinirim...

bu arada canon samsung tartışması bitti.. canon da karar kıldım.. ama işte hangi modeli o belli değil..

• quote:

ya ben manuel ayarlar olsun istiyorum.. eğer f ve enstantane ayarı yoksa A560 da ben yine A540 alma taraftarıyım..

ben birinden enstantane ayarının olduğunu duymuştum fakat f ayarı varmı net bilmiyorum..

biri beni aydınlatırsa sevinirim...

bu arada canon samsung tartışması bitti.. canon da karar kıldım.. ama işte hangi modeli o belli değil..

Alıntıları Göster
    biri açıklama yapmıycakmı :( A560 ta manuel ayarlar kısıtlı mı? diyafram ayarı yokmu?

A540 kullananlar ekran dan memnun mu?? sanırım A540 alıcam.. (biraz daha kasıp A630 mu alsam da geçmiyo değil içimden )

• quote:

biri açıklama yapmıycakmı :( A560 ta manuel ayarlar kısıtlı mı? diyafram ayarı yokmu?

A540 kullananlar ekran dan memnun mu?? sanırım A540 alıcam.. (biraz daha kasıp A630 mu alsam da geçmiyo değil içimden )

Alıntıları Göster
    A560 da manual ayarlar kısıtlı. Öncelikle bunu bil.
    A540'ın ekran görüntüsü tatmin edecek kadar yetiyor ve gayet net gözüküyor. Ben kullanıyorum bi sorunum yok. Ayrıca video kalitesi şaşıartacak düzeyde kaliteli

www.koysepete.com adresinden aldım ben tavsiye ederim fiyatları da uygundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 27 Ağustos 2007; 11:09:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

A540'ın ekran görüntüsü tatmin edecek kadar yetiyor ve gayet net gözüküyor. Ben kullanıyorum bi sorunum yok. Ayrıca video kalitesi şaşıartacak düzeyde kaliteli

Alıntıları Göster
    +1
    quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

• quote:

Orijinalden alıntı: semb

+1
    quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Alıntıları Göster
    tamam çok teşekküürler.. A540 alıcam sizin de önerilerinize uyarak.. aklıma takılan en önemli sorun ekrandı. onun da sorun olmadığını söylemen iyi oldu.. yorumlarından dolayı herkese teşekkür ederim...

• quote:

tamam çok teşekküürler.. A540 alıcam sizin de önerilerinize uyarak.. aklıma takılan en önemli sorun ekrandı. onun da sorun olmadığını söylemen iyi oldu.. yorumlarından dolayı herkese teşekkür ederim...

Alıntıları Göster
    quote:

Doğru Seçim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.