Şimdi Ara

Hangi marka buzdolabı almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
20.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni eve taşınıyorum.Dolayısıyla beyaz eşyalarda yenilenecek.1000-1300 tl arası bütçem var.Sizce hangi marka,model buzdolabı almalıyım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: IIjazzII

Arkadaşlar yeni eve taşınıyorum.Dolayısıyla beyaz eşyalarda yenilenecek.1000-1300 tl arası bütçem var.Sizce hangi marka,model buzdolabı almalıyım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

çok fazla detay vermemişsin özellik olarak fakat aşağıdaki ürünlere bakabilirsin; renk buzdolabı tipi hacim gibi bilgiler verirsen seçenekleri daha iyi daraltabiliriz. daha sağlıklı olur senin için.

http://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-hotpoint-ariston-nmtp-1912-fw-fiyati,020453.html

http://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-hotpoint-ariston-nmbt-1912-fi-tha-fiyati,138476.html

bu fiyat olarak uygun olan bir model http://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-indesit-tan-6-fnf-s-tk-fiyati,570434.html

http://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-samsung-rt54emsw-fiyati,054004.html

• Benim alacağım buz dolabının 3 kişilik bir aileye yetebilecek, verimi yüksek, ekonomik ve iyi performanslı olması gerek.Bu kavramlar içinde yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Benim alacağım buz dolabının 3 kişilik bir aileye yetebilecek, verimi yüksek, ekonomik ve iyi performanslı olması gerek.Bu kavramlar içinde yardımcı olursanız sevinirim.

samsung 3 kişilik bir aile için yeterli olur kanısındayım, a sınıfı koku giderici nem kontrolü multi flow cool booster gibi birçok özelliği var. fiyatıda uygun, 410 lt net hacimle size yeterli olur.
  • Hotpoint aristonu ele bence..Neden dersen forumu araştırabilirsin..Seçmen gereken markalar samsung lg sharp gibi markalar olmalı..Uzakdoğu yani..Ama bu bütçeyle samsung rt63 emsw en iyi tercih olur gibi..1 sene önce su pınarlısı olanı 1473 tl kargo dahil aldıysam sen su pınarsız olanını bu bütçeyle alabilirsin..
  • Teşekkürler ShadowOfSpirit.Söylediğin marka-modeli değerlendiricem.

Neofobic sence samsung un hangi modelini denemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neofobic

samsung 3 kişilik bir aile için yeterli olur kanısındayım, a sınıfı koku giderici nem kontrolü multi flow cool booster gibi birçok özelliği var. fiyatıda uygun, 410 lt net hacimle size yeterli olur.

Samsung'un model olarak hangi cihazını önerirsin? İsteklerimi karşılaya bilecek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı marka ve öneri
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 yıldır evliyim ve buz dolabım samsung un rsa 1ntpe model, 1600 tl ye aldık, şimdilik bir sıkıntısı yok, tavsiye edebilirim.

http://www.cimri.com/samsung-rsa1ntpe-gardirop-tipi-buzdolabi
  • Arkadaşlar ben biraz araştırdım. BEKO marka bir buzdolabı buldum.Model: B 9426 NB BUZDOLABI. Bütçeme uyuyor fakat sizlere sormadan almak istemedim sizce almalı mıyım? Tavsiye eder misiniz?
  • Öncelikle yaşadığım acı tecrübelerden dolayı kesinlikle Arçelik'ten uzak dur. Biraz daha para çıkabilirim dersen başta Electrolux olmak üzere Siemens ve Samsung düşünebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar ben biraz araştırdım. BEKO marka bir buzdolabı buldum.Model: B 9426 NB BUZDOLABI. Bütçeme uyuyor fakat sizlere sormadan almak istemedim sizce almalı mıyım? Tavsiye eder misiniz?

Tavsiyem beko dan uzak durman..bu konu ile ilgili çok yazıldı çizildi.bu markalar fiyatını hak edecek makineler değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne kardeş ondan uzak dur bundan uzak dur heç bir şey alma kardeş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-770

bu ne kardeş ondan uzak dur bundan uzak dur heç bir şey alma kardeş :)

neden bekodamı çalışıyorsun panpa

hitachi
    samsung
    lg
    elektrolux
    siemens Low Frost olanlar
    liebherr
    sharp

dolu buzdolabı var ha ben çakmacıyım dersen beko al

• bir üst mesajında arçelikten uzak dur demişler sen çıkmışsın bekodan uzak dur demişsin. bende bir aya kadar ev döşeyeceğimde bir donanımhabere bakayım dedim meğer 5. sınıf yorumcular istila etmiş burayı kalite iyiden iyiye düşmüş.
  • Samsung GN642FFBD ocak

Samsung MW81Y-WP Mikro Dalga Fırın

Hotpoint-Ariston LDF 12314E B EUbulaşık

Hotpoint-Ariston 4D X T (TVZ)/HA Inoks No-Frost Buzdolabı

Hotpoint-Ariston ARGD 149 K Çamaşır Makinesi

Bunları almayı düşünüyorum hayırlısı artık bakacağız daha çok dekoratif yönden seçtim bunları özelliklerde yeterli geldi bana.
  • quote:

bir üst mesajında arçelikten uzak dur demişler sen çıkmışsın bekodan uzak dur demişsin. bende bir aya kadar ev döşeyeceğimde bir donanımhabere bakayım dedim meğer 5. sınıf yorumcular istila etmiş burayı kalite iyiden iyiye düşmüş.

yahu halkım

arçelik, beko aynı terane

azıcık bunları bilin

35. sınıf arkadaş

arçelikle bekonun aynı oldugunu bilmeyen adam kalkmı laf sokuyor cahillik diz boyu

ama kime diyorumki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankemon -- 28 Haziran 2012; 21:47:59 >
  • quote:

Samsung GN642FFBD ocak

Samsung MW81Y-WP Mikro Dalga Fırın

Hotpoint-Ariston LDF 12314E B EUbulaşık

Hotpoint-Ariston 4D X T (TVZ)/HA Inoks No-Frost Buzdolabı

Hotpoint-Ariston ARGD 149 K Çamaşır Makinesi

Bunları almayı düşünüyorum hayırlısı artık bakacağız daha çok dekoratif yönden seçtim bunları özelliklerde yeterli geldi bana.

laf sokmaya çabalıyor adam ama alacagı mala bak

hotpoint ariston,

kıçımla gülüyorum

biraz okuyunuz yurdum insanalrı en çok şikayet edilen marka bu
    ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee

• kıçını ortaya koyarak yorum yapmaya devam et sen beyaz eşya reyonunda :) kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.