Şimdi Ara

Hangi Marka KASA Kullanıyorsunuz ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
3
Favori
8.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi Marka KASA Kullanıyorsunuz ?

(En Son Oy Tarihi: 8.12.2022)
Giriş
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Aynı zımbırtıdan bende de var. Ben sıfır aldıydım, tam on yıl oluyo, kolisi bilem halen çatı arasında. Tek gıcıklandığım şu usb 3 ve küsür standardını desteklememesi. Ayrı bi zamazok almak gerekiyor ön taraf için. Tabi zırt pırt yu es bi üstünden dosya sokup çıkaran değilseniz tank gibi, ölüm görmez bi kasa.

40lık fan ben alırken opsiyoneldi, o günlerde kdv ödemem olduğu için param yetmemiş idi. Ama eksiğini hissetmedim. 3 oda bi salon kasa, b*ku çıkarılmadığı sürece, her daim serin. Bulan kaçırmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aerocool X-Warior Mesh 10 senelik hala cavar gibi ryzen 3600 sistemimde kullaniyorum.

• Thermaltake Level 20 TG Edition

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba.
    Birden fazla kasa kullananlar tek oy kullandiklari icin diger markalara oy veremiyorlar. Anketi ne kadar etkiler bilinmez fakat kucukte olsa boyle bir durum var.
    Bende var olan sistemlerin kasalarini yazayim.
    1Supermicro
    1 fractal design node804
    2 caselabs

• Aslında Corsair Obsidian 1000d alacaktım. Ancak astarı yüzünden "gereksiz" bir şekilde pahalıya geleceği için bugün Corsair iCue 465X RBG Beyaz kasayı aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam

Birden fazla oylama seçeneği açık olması lazım. Buna özellikle dikkat ettiğimi hatırlıyorum
  • HAF 922 Black ve Cosmos 1000.
  • Corsair Carbide 200R

• Birden fazla seçime izin ver açık gözüküyor.

@_Dominic_Toretto_
    @xdeliruzgar

Ben de kasa değiştirdim fakat verdiğim oyu değiştiremiyorum. Bu tarz bir durum oluşmuş olabilir.
  • Mobilden baktığım için göremiyorum sanırım.
    Masaustunden deneyeceğim.

22.06 edit:
    Masaustunden bakıncada bir degişiklik olmadı. Buda benim kusurum olsun artık.

Kullandıgım kasa hakkında yorum konusuna gelince;
    Supermicro, bu forumun genel kullacısı icin şifonyer cekmecesinden oteye gecmez tek artısı server kasa oldugu icin malzeme kalitesi ve 24 bay hdd kapasitesi.
    Fractal design node 804, icine sistem kurulup oyun oynanacak bir kasa degildir. Hangi sistemi koyarsanız sorun yasarsınız. Fakat ekran kartı takmayıp kendi kullanım alanı olan storage kasa olarak kullandıgınızda efsaneye donusur. Su anda icinde 11 hdd 2 ssd olmak uzere 13 adet surucu ile kullanıyorum. Bu boyutta bu kadar disk kapasitesi sunan baska bir kasa daha yoktur sanırım.
    Caselabs, custom sıvı sogutma yapan herkesin kızılelması olan bu kasa modellerinin tamamı 2018 den itibaren cop durumdadır. Kapanan fabrika olunca, kasa ne kadar iyi olursa olsun artık bir degeri olmuyor. Maalesef adamlar işcilikte gosterdikleri performansı rekabet olarak gosteremediler ve yazık oldu. Aslına bakarsanız, cok isterdim sizlere surası soyle iyi surası soyle kotu demeyi ama bu saatten sonra copun degerlendirmesini yapmak beyhude muhabbet olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdeliruzgar -- 22 Haziran 2020; 1:25:34 >

• Allah rızası için biri kasa önersin psu suz max 500
  • Phanteks p400A siparis verdim yanına Akasa Viper 14cm aldım. Fan kurulumunu nasıl yapayım üst tarafa egzoz yerine içeriye hava verecek bir fan taksam kötü olur mu?

•  Hangi Marka KASA Kullanıyorsunuz ?

Sharkoon Puresteel RGB modelini kullanıyorum , görsel olarak çok iyi ,tahmin edeceğiniz üzere hava akışı biraz sıkıntılı :D Nzxt istiyordum ama hiç bir yerde stokta yoktu.
  • RGB modasından ve fetişizminden kurtulup hala optik sürücü (DVD-RW) takılabilen düzgün bir kasa var mı şu an piyasada?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deep cool matrexx 55 (Vakti zamanında oldukça uyguna denk getirmiştim eATX kart desteği dahi var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 30 Ağustos 2020; 13:37:13 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Maalesef trendler yüzünden hepsi unutulmaya yüz tuttu fakat hala stoklarda geçmiş modeller bulunabiliyor (Graphite Series 230T,Vengeance C70,Urban R31, Dark N10 PRO, MasterCase 5, Level 10gt) gibi modellere erişim sağlamak mümkün.
  • Hangi kasayı kullanmak istiyoruz da ankete dahil olursa, Lian Li Lancool 2 Mesh diyorum.

Lian Li Lancool 2'nin kullanıcı geri bildirimleri sonrasında elden geçirilmiş versiyonu.

- Hava akışı odaklı

- Parça söküp takma değiştirme için ideal kolaylıkta kompakt kasa yapısı

Gönülçelen kasa diyorum kendisine.

GamersNexus'tan Steve emminin de bizzat Lian Li'nin Tayvan'daki mekanına gidip güncel versiyon için fikir alışverişi ve önerilerde bulunduğu kasadır (videosu kanalda mevcut) kendisi. Piyasaya çıkıncada incelemesini yaptı.

90-100 dolar arası fiyatı değişen kasanın Almanya fiyatı 87€

Memlekete getiren distribütör yok mu?

• Şuraya gerçek bir efsane koyalım, Kaliteden ödün vermeyen ender modellerden bence
    Öndeki haf 912'den bahsediyorum tabi, Arkadaki model gamepower mitril modeli, Genel olarak iyi ama Kaç sene önceki haf912 ile yarışabilecek düzeyde değil.

• Dark Guardian
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.