Şimdi Ara

HANGİ MARKA OTOMATİK ARACI TAVSİYE EDERSINIZ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ark lar 32.000 tl ye kadar b segmenti otomatik bir arac almayi dusunuyorum.2006-2012 model arasi.

1-Ilk terchim otomatik olmasi nedeniyle yaris ama fiyatlar pahali.
    2-Polo onceki kasa 2006 sonrasi o da olabilir ama otomatik vitesleri sorun cikarirmi bilemiyorum
    3-corsa dusunuyorum ama easytronic vites hakkinda bilgim yok.
    4-son olarak 207 yada getz

Yardimlarini ve degerli yorumlariniz bekliyorum

• 1. tercih Yaris
    2. tercih Opel corsa
    3. tercih Honda jazz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleeper -- 7 Ağustos 2016; 12:15:07 >
  • Hocam yaris bende istiyorum ama fiyat corsaya gore biraz pahali.jazz tipi hosuma gitmiyor.corsada otomatik vites nasil bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim.2006-2007 model olan kasalari.
  • Sorunsuzluk istiyorsanız getz. Ama performans beklemeyin.
  • 2006 ve üstü pololar diğer saydiklarinizin yaninda mercedes gibi kalir hocam. Ayriyetten easytronice hiç bulaşmayın derim.
  • Evet su an 2 tercih kaldi yaris ve polo az once getz de okudum forumda kullanan ark lar memnun degil.boyasina bakmiyorum hasar kaydida onemli degil 3-5 bin tl ye kadar hasar olabilir.ama inanin piyasa oyle bir artmis ki araba almak imkansiz hala gelmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palsak

Ark lar 32.000 tl ye kadar b segmenti otomatik bir arac almayi dusunuyorum.2006-2012 model arasi.

1-Ilk terchim otomatik olmasi nedeniyle yaris ama fiyatlar pahali.
    2-Polo onceki kasa 2006 sonrasi o da olabilir ama otomatik vitesleri sorun cikarirmi bilemiyorum
    3-corsa dusunuyorum ama easytronic vites hakkinda bilgim yok.
    4-son olarak 207 yada getz

Yardimlarini ve degerli yorumlariniz bekliyorum

2010 öncesi micra hem tam otomatik hemde yakıtı iç mekan kaliteli vs bakmadan geçme
  • Micra ikinci elde zayif sanki ama fiyatlar onu gostermiyor.oda pahali otomatik vites yaris mi micrami polo mu daha sorunsuz acaba
  • quote:

Micra ikinci elde zayif sanki ama fiyatlar onu gostermiyor.oda pahali otomatik vites yaris mi micrami polo mu daha sorunsuz acaba
    Corsa düşünüyorsanız easytronic düşünmeyin derim. Konforsuz bir şanzımandır vites geçişlerini hissettirir. Tam otomatik 1.4 corsalar var onlara bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white without pressure

Corsa düşünüyorsanız easytronic düşünmeyin derim. Konforsuz bir şanzımandır vites geçişlerini hissettirir. Tam otomatik 1.4 corsalar var onlara bakın.

Alıntıları Göster
    O fiyata sorunsuz bva şanzıman alınır gibime geliyor. Garantisiz dsg ve dsg tabanlı şanzımanla bulaşmayın.
  • Hocam su an 2012 otomatik corolla var ve vites olarak performans olarak memnunun b segmenti babam icin alacaz yani aslinda alacagimiz arac daha cok sehir ici kullanilacak.corsa da alinmaz gibi vites sorunundan dolayi forumda okudugum kadariyla.polo da 32.000 tl ye kadar max. 2006 model alinabiliyor bu modellerde hangi vitesi kullaniyor vw.bilemiyorum sorunu varmi yokmu.yaris te aynen 2006-2007 aliniyor.zaten 2005 ten asagi model bakmiyorum.micrada olabilir ama micra bayanlara hitap ediyor gibi.
  • quote:

Hocam su an 2012 otomatik corolla var ve vites olarak performans olarak memnunun b segmenti babam icin alacaz yani aslinda alacagimiz arac daha cok sehir ici kullanilacak.corsa da alinmaz gibi vites sorunundan dolayi forumda okudugum kadariyla.polo da 32.000 tl ye kadar max. 2006 model alinabiliyor bu modellerde hangi vitesi kullaniyor vw.bilemiyorum sorunu varmi yokmu.yaris te aynen 2006-2007 aliniyor.zaten 2005 ten asagi model bakmiyorum.micrada olabilir ama micra bayanlara hitap ediyor gibi.
    O paraya C segmenti var

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-iddaliyim-daha-temizi-yok-2006-vtec-326013866/detay

• Tavsiye icin tsk ler ama c segmenti ve spor dusunmuyorum hocam
  • Bu paraya alınacak en iyi araba cruzedir.
  • Taş gibi sanzimana dsg tabanli dedin ya bravo. Bilmedigin seyler hakkinda yorum yapma burayi bilmeyenlerde fikir almak icin okuyor yaniltici oluyorsun.
  • e30 m3 kullanıcısına yanıt
    Nediyon sen 2006-7 sonrası vw lerin neredeyse hepsi dsg li.
  • Ark lar sorunsuz ve guvenilir yaris cok iyi otomatikte kendim toyota kullaniyorum ondan soyluyorum.fiesta nasil acaba sorun cikarir mi bilginiz varmi 2007 model ustu yeni kasa yani??
  • Easytronic zor iş, dsg den şaşma. 2006 jetta 2.0 TDI DSG, yol tutuş efsane. Kaptırdımmı bana mısın demiyor.. B den vazgeçebilirsin
  • Ben o paraya Citroen C4 1.6i Sx Pk Otm Vites aldim. 4 ileri tam otomatik sanziman. Vites gecisleri guzel. Full Araba ve C Sinifi 110 Bg
    B sinifi yerine C sinifi bakabilirsiniz biraz fazla yakar ama tam otomatik sanzimanlar kolay kolay bozulmaz
  • getzi düşünebilirsin ama tavsiyem yapabiliyorsan manuel al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.