Şimdi Ara

Hangi mesleği seçmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben uzun süreden beri düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum hangi mesleği seçeceğime. Her kafadan ayrı ses çıkıyor. Ben elektronik aletlerle uğraşmayı severim. Yani olur ya hani her ailede kumandayı ne bileyim fareyi tamir edenler işte oyum ben. Bu yüzden Makine mühendisliği düşünüyorum ama çok fazla makine mühendisi var ve bende kaybolup gitmek istemiyorum. 350 puan civarı yapıyorum denemelerde Uludağ üniversitesi Makine mühendisliğini düşünüyordum sene başında. Şu anda çok kararsızım varsa önerileriniz veya söylemek istedikleriniz yazarsanız sevinirim.

• bi seste sizin kafanızdan çıksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaPlace17 -- 7 Mart 2013; 16:45:12 >
  • Başarılı bir makineciysen mutlaka iş bulursun.Makinenin mezunu çok olmasına rağmen çalışma olanağı da bi o kadar çok.En basitinden bir tornacıda bile iş bulabilirsin Makine iyidir öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaveNoL

Başarılı bir makineciysen mutlaka iş bulursun.Makinenin mezunu çok olmasına rağmen çalışma olanağı da bi o kadar çok.En basitinden bir tornacıda bile iş bulabilirsin Makine iyidir öneririm.

Bende öyle düşünüyorum. Zaten önemli olanda mesleğini sevmen ama bazıları sadece parayı düşünüyolar ki haksızda sayılmazlar. Bilemiyorum aslında işsiz kalsam bile kpss ye girebilirim. En azından iş saatleri belli kafa rahat olur. Ama böyle düşününcede kpssden daha rahat atanabileceğim meslekler var özel sektörü yerlerde. Teşekkür ederim fikrin için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Irkı Seçmeliyim
    17 yıl önce açıldı
    HANGİ SUV U SEÇMELİYİM?
    2 yıl önce açıldı
    4k ya hangi tıp seçmeliyim?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.