Şimdi Ara

hangi model honda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2001-2005 arası bir Honda civic v-tec almayı düşünüyorum. Bu modellerdeki araçların (ES ve LS donanımlarında) yıl yıl özelliklerini bilmeye ihtiyacım var. Motor özellikleri, donanım farklılıkları ve iç döşeme gibi. Tüm Honda sitelerini gezdim ancak yeterli bilgiye ulaşamadım.
    Mesela Optitron göstergeler hangi yıldaki modellerde var.
    Arkadaşlar lütfen gerçek bilgi sahibi kullanıcılardan acil yardım bekliyorum. Bende Toyota Corolla var 1994 model. Japondan vazgeçmek istemiyorum.

• model yılı olarak bilmiyorum ama tüm makyajlı farları olan civiclerde optitron gösterge var.

hani farları çamurluklara doğru kavis alan eski kasanın makyajlısı.

bu soruyu dh honda takımına yöneltirsen daha çok bilgi edinirsin kanımca.

hayırlı günler.
  • 2005 model olan kasasını al bence hem çn farları makyajlı benimde arkta var aile arabası ama performansı da acayip insanı tatmin ediyor çok güzel bi araba iyi yakıyor donanım olarak sanırım en yüksek olanı es lastiklerinde celik jant var ve ebatları buyuk iç dosemeler fln farklı ama çok güzel bir araba bide egsoz yaptık film çektik manyak oldu walla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacarsoy -- 24 Eylül 2006; 13:05:43 >
  • ESnin üstünlüklerini söylüyorum

deri kaplı direksiyon simidi
    cd çalar
    Çelik jant
    hava yastığı

aklıma bu kadar geldi geldikçe söylerim

en üstün donanım ESdir ES tavsiye ederim lastik tabanı daha geniş hemde

ayrrıca makyajlı kasa al 2005 fln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 24 Eylül 2006; 13:05:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laguna?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.