Şimdi Ara

Hangi Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mouse 2

Sizce hangisini almalıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ataman59

Mouse 1

Mouse 2

Sizce hangisini almalıyım.

bence ikiside değil burdan bile anlıyorum kütük gibi sert olduğunu logitech al madem o parayı vereceksin eline otursun hem güzel kaliteli kullan.

• aga alt düzey fps oyunlar oynadıgın belli bendece arkadasa katılıyorum a4tech xl ve f serisi berbat bizzat denedim yane biraz da para biriktir gercekden adam gibi bi maus al logitech g serisi veya a4tech bloody serisi al bence bi 40 tl da katarsın alırsın bloody gun3 aktive etmek icin yardımcı olabilirim sana üst düzey fps oyunlar icin ideal bi mause mw3 pisman olma bence alma x7 mause bos yere alırsın normal maus al da iyi o derece yane bi tek makrosu var okadar baska bi halta yaramaz o mause tarih oldu eskiden vazgecilmezdi ama artık :D steel series sensei gibi efsane mauseler var yane x7 den iyi mauslar saysam bitmez naga deatadder ne bileyim isde logitech G Serisi

Ginede karar sana kalmış tavsiye etmem ama ilahi alıcam diyorsan

tabikide A4 Tech f5 V-track gamer mause da iyi ama x7 eksi yönüyse dpı ayarı var ortada yanlıslıkla adama ates ediyim derken dpı ayarını yükseltebilirsin dikkatli ol yane :) dikkat de ise yaramıyor ama cok sacma yapmıslar su dpı ayarı isini cünkü heycanlanınca yanlıslıkla basa biliyorsun.

logitech g300 de bakabilirsin tabi en uygun oyuncu mauslarından biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbaba1461 -- 23 Temmuz 2013; 20:24:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizbaba1461

aga alt düzey fps oyunlar oynadıgın belli bendece arkadasa katılıyorum a4tech xl ve f serisi berbat bizzat denedim yane biraz da para biriktir gercekden adam gibi bi maus al logitech g serisi veya a4tech bloody serisi al bence bi 40 tl da katarsın alırsın bloody gun3 aktive etmek icin yardımcı olabilirim sana üst düzey fps oyunlar icin ideal bi mause mw3 pisman olma bence alma x7 mause bos yere alırsın normal maus al da iyi o derece yane bi tek makrosu var okadar baska bi halta yaramaz o mause tarih oldu eskiden vazgecilmezdi ama artık :D steel series sensei gibi efsane mauseler var yane x7 den iyi mauslar saysam bitmez naga deatadder ne bileyim isde logitech G Serisi

Ginede karar sana kalmış tavsiye etmem ama ilahi alıcam diyorsan

tabikide A4 Tech f5 V-track gamer mause da iyi ama x7 eksi yönüyse dpı ayarı var ortada yanlıslıkla adama ates ediyim derken dpı ayarını yükseltebilirsin dikkatli ol yane :) dikkat de ise yaramıyor ama cok sacma yapmıslar su dpı ayarı isini cünkü heycanlanınca yanlıslıkla basa biliyorsun.

logitech g300 de bakabilirsin tabi en uygun oyuncu mauslarından biri

cevabın için teşekkür ederim.Söylediğin mouselara baktım.

Şu 2 seçeneği buldum:

Mouse 1

Mouse 2

Bu 2 model arasında kaldım sizce hangisi ?

• g300 tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.