NF4 ultranın sata2 ve Ncq desteği vardır, aradada pek bir fiyet farkı yok ben epox kullanıyorum son derece memnunum ama DFI'da olabilir.
sanırım dfi overclockta daha bi önde.bunun yerine epox 9npa+ulra ile dfiı karşılaştırmak daha ii olr
esasında ben profesyonel overclockcu değilim buna göre en kolay hangisini kullanırım, yoksa msi mı almalı
daha doğrusu en kolay hangi kartla overclock yapabilirim
epox çok güzel sadece bunu söyleyebilirim.
DFI ın INFINITY serisini pek de sevmiyorlar Epox 9NPAJ kullanıyorum bence iyi :)
epox daha kolay bulunabilen kaliteli iyibir anakart bence başka hiçbir anakartla karşılaştırılmamalı bir çok artısı var herkes bilir 9npa+ultra
o/c yapılacak bir sistem için tartışmasız DFI seçilir...
Bence epox un nf4 ultra modelini seçmelisin
EPOX DAHA İYİ DİYEMEYİZ AMA EPOXU SEÇERİZ
infinity ler lanpartyler kadar iyi değiller. Zira lanpartydeki voltaj selector ve powerbios başta olmak üzere çok şieyden mahrumlar.
Bence epox ultra daha iyi sonuç verir..
quote:
Orjinalden alıntı: Acharad
infinity ler lanpartyler kadar iyi değiller. Zira lanpartydeki voltaj selector ve powerbios başta olmak üzere çok şieyden mahrumlar.
Bence epox ultra daha iyi sonuç verir..
+1. Infinity serisinden uzak durun bence, ama LANParty derseniz iş değişir
o zaman epoxta karar kılmak lazım
o zaman epox un nf4 ultra modeli daha iyi bir seçim olacak ama biraz daha pahalı olacak 145dolar
quote:
Orjinalden alıntı: tazmana
daha doğrusu en kolay hangi kartla overclock yapabilirim
tabiki dfi la o kart lar kartların hi-end didir.
güzel bir kart geldi demiştim. doğmadan öldürdünüz kartı. bari anlayan biri alsa da tecrübelerini yazsa, ramlere 4volt verip yakma meselesi de var. zaten herkes iyi ram arıyor çeşit çeşit ramler 2. elde satılıyor. sata 2 de varsa ne ala. kartın görünümü sade ama tüm bağlantılar uygun yerlerde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme