Şimdi Ara

Hangi nvidia gtx 1070 alinir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslikta yazdigim gibi 1070 ekran karti alicagim. Aslinda 1060 alicactim ama bütce biraz genisledi o yüzden 1070 almaya karar verdim. Karar veremedigim tek sey hangi marka . Istedigim özellikler sessiz ve iyi bir sogutma tabi bu ikisi ayni anda uygunda olursa cok iyi olur. Kullanan veya iyi arastirmis olan arkadaslar sizden cevap bekliyorum. Ekran karti hemen alinacak.

Ekran kartinin yanina almak istedigim islemci i7700 k ile MSI Z270 Gaming Pro Carbon Intel Z270 anakart. Ama iste kafami karistiran amd oldu beklemeye karar verdim. Sizce beklemelimiyim amd bu sefer iyi birseyler cikarabilecek mi ? Kisacasi bu islemci dengi 50 100 € ucuza birsey cikarabilir mi ?

• Strix o8g en fazla boost hızına ulaşan ve gpu sıcaklığı en düşük olan modeldir.
  • MSI Gaming X, Zotac AMP! Extreme, Asus Strix OC O8G, Galax/KFA2 HOF alınır.

Dövizin hareketi ne kadar olur bilinmez ama artacağını öngörebiliriz. Bu durumda beklemeye değer mi sorusunun cevabı biraz da size bağlı.
  • https://www.amazon.de/KFA2-GeForce-PCI-E-Gaming-Grafikkarte-schwarz/dp/B01LY3IBUM/ref=sr_1_73?s=computers&ie=UTF8&qid=1485356527&sr=1-73&keywords=gtx%2B1070&th=1

KFA2 EX OC SNIPER -> galax ile ayni marka bu KFA2, galaxtan ayni ürün olabilir fiyatlari uygun ama ramleri micron diyorlar, saglami tas gibi olani var problemlisi var.

ASUS STRIX samsung kullaniyor diye biliyorum. Hangisini alirsan al, yinede arastir öyle karar ver.

• 8GB Asus GeForce GTX 1070 Strix OC Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail) fiyati 498,95 €
    8GB MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail) fiyati 478,95 €
    8GB KFA2 GeForce GTX 1070 EX OC Sniper Edition Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail) fiyati 429,00 €
    8GB ZOTAC GeForce GTX 1070 AMP! Extreme Edition Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail) fiyati 493,81 €

Fiyatlar ayni en ucuzu KFA2.Günde en az 4-5 saat oyun oynanilacak.Hic anlamiyorum iste ram hangisi neyi kullaniyor hangisi iyidir saglamdir o yüzden karar veremiyorum. Yardimci olursaniz yarin bunlarin birini alayim.

Islemci konusunda bilgisi olan varsa yazarsa gercekten cok sevinirim hepsini bir siparis veririm.

Bir sorum daha olucak su anda i3 6100 kullaniyorum ekran kartim yok. AMD islemciyi bekliyecek olursam bu ekran kartini su andaki islemcim ile kullanmamda bir sorun olur mu ?
  • smolderas kullanıcısına yanıt
    iyi sogutma dersen Asus strix al derim. KFA2 yükte 83 dereceyi buluyormus ve bu sicaklikta sesli calistigini söyleyen var. Asus samsung kullaniyor. Asus al.

islemci dolar iner cikar muhabbetinde Herr.Firaristt e katiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 25 Ocak 2017; 19:18:15 >
  • Strix kullanıyorum no problemo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evga Ftw 1070 kullanıyorum. CW vb. hiç bir problemi yok.

2k ortalama 75 fps alıyorum ağır oyunlarda. Ses hususunda çok başarılı. Defins S kasam var. Duyabileceğim bir ses yok ortada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx1070-sea-hawk-x-8gb-gddr5-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html

https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Watercooling-Support-08G-P4-6278-KR/dp/B01KXOHIZM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cann89 -- 27 Ocak 2017; 11:45:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 970 var,1070 kullanmadık yalan yok ama bugüne kadar aldığım kartlar içerisinde en soğuk en performanslı çalışan MSİ idi. 4 arkadaşım da MSİ kullanıyor. Bu açıdan MSİ kartlara çok güveniyorum . Onun dışında ASUS STRİX modelini tercih edebilirdim 1070 alsam. 3. Sırada ise ZOTAC düşünürdüm.

• Pahalı kart temel olarak, performansları da aşağı yukarı aynıdır, garanti süresi uzun olan modellerden seçmek yerinde olur.
  • Su sistemi topladim bu hafta ici siparis edecegim. AMD beklememeye karar verdim o yüzden ekran kartini beklettim ki hepsini birden alayim diye.

Asus ile msi fiyati 478 € düsmüs tekrardan. 3-4 gün önce 520 cikmisti o yüzden KFA ekledim sepete. Sizde kalsinmi bu kart yoksa 80 € versem kafam rahat mi olur . Aslinda kafami karistiranda satin almak istedigim sitede bu ekran karti 1070 ler arasinda en cok satilanlardan biri. msi 6000 asus 2600 kfa 4100 kisi almis. Gerti dönüslerde cok güzel.

Garanti konusu 4 € extra ödemeye 6 ay sorgusuzca degisim yapiyorlar ama normal olarak 2 sene garantisi var.

Ne dersiniz asus yada msi al kafan rahat olsun yada 80 € fark iyi para o parayi alacagin ekranin üstüne koy mu ? Aslinda bir sorum daha var anakart in m7 olanida var arasinda cok bir fark var mi?

Hangi nvidia gtx 1070 alinir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smolderas -- 30 Ocak 2017; 3:52:6 >

• Malum 1 euronun 4 liraya tekabul ettigini düşünürsek kfa2 en mantıklı seçim diyebilirim yoksa direk euro ile alacaksanız 3-5 fazla verin asusu alın derim. Anakart konusunda asus z270E strix ve asrock z270 taichiyi tavsiye edebilirim hem ses yongaları oldukça iyi hemde kendi üstlerinde entegre wifi ile geliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 30 Ocak 2017; 7:37:11 >
  • Ben de kendi kullandığım kart için örnek verebilirim. EVGA GX1070 FTW var bende. Termal pad uygulaması yaptım ve fan eğrisini kendime göre ayarladım. Herhangi bir fan sesi duymadan kartı en yüksek 65°C'de tutarak oyun oynayabiliyorum. Micron bellek olmasına rağmen vRAM'leri 9600MHz'e kadar yükseltmeyi başardım stabil olarak (Unigine Heaven ve 3D Mark TimeSpy). GPU da 2164MHz'e kadar OC oldu yine aynı şekilde stabil olarak.
    http://www.3dmark.com/spy/1062828

Bunun dışında ZOTAC AMP! Extreme çok iyi overclock olabilen bir diğer kart. Asus O8G ise benim bildiğim en soğuk çalışan kart çünkü o kartın soğutması net olarak overengineering (aşırı tasarım). MSI kartlara ben bir türlü ısınamadım nedense.

• Anakart yaninda ücretsiz msi kulaklik veriyor 60-80 € arasinda degisen birazda o etkili oldu :D Almanyada yasiyorum.Burda cok bir fark yaratacagini sanmiyorum genel olarak türkiye kadar olmasada burda da cok pahali ürünler. PAylasilan amozon linkindeki EVGA GeForce GTX 1070 FTW HYBRID 439$ gösteriyor. Almanyada arattigimda 580€ basliyor.Hiz asirtma konusundaa hic bir fikrim yok karti taktiktan sonra o sekilde bozulana kadar yada yeni kart alana kadar ayarlari ile falan oynamam öyle kalir :D
  • cw olmayan gtx 1070 hangisiyse onu almalısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.