Şimdi Ara

Hangi Okulların MYO'ları İyidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MYO'da mezun olacağım okulun fazla önemi olmadığını düşündüğümden maliyet ve ulaşımı önemli kıstaslarım olarak belirledikten sonra tercih listemi şekillendirdim. Ulaşımın zor olduğu ve zorunlu hazırlık olan bölümler listemde yok. Sizce bunlar dışında veya bunların yerine MYO konusunda nelere bakmak gerekiyor? Okulların bazıları merkez yerleşkede değil, ortam az çok belli olacaktır, fiziksel şartların da çok değişeceğini düşünmüyorum. Listemde İstanbul'daki ikinci öğretim programları da var, fakat hepsini sona mı bıraksam, yoksa senede 3-5 bin lira kadar fark edenleri araya mı sıkıştırsam? MYO haricinde öğretmenlik de var. Hatta Hacettepe ve Gazi bilgisayar öğretmenliğini garantilemiştim durumdayım.

• Dostum boteden bahsediyosun galiba ben olsam hacettepe boteye giderdim myodan iyidir cunku dgs biraz sikintilasti myodansa direk bote daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce onları yazmıştım, şimdi listemden çıkarttım. Öğretmenlik bana göre değil. Ayrıca bu ikinci üniversitem olacak. Yaş ilerlediği için iki yıl okuyup, hemen çalışmaya başlamak istiyorum. Sıkı bir çalışmayla KPSS ile bakanlıklardan birine de girmem mümkün, fakat severek yapabileceğim bir iş istiyorum.
    Demin başka bir konuda gördüm, bazı okulların not sisteminden şikâyetçi olanlar var. Bir de not sistemine baksam iyi olacak sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ege myonun bir iki bölümü hariç hepsi kampüste izmir düşünürsen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.