Şimdi Ara

Hangi operatörü seçmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, türk telekom ile olan taahhütüm 15 gün içinde bitiyor. Bundan 1 yıl önce yeni taşındığım evimde altyapı olmadığı için, bol internetli bir tarife olan 15 gb 1000 dk ve sms 35 tl olan tarifeye 12 ay taahhüt ile kaydoldum. Şimdi evimde internet var ve genelde evde olan biriyim. Bana aylık en fazla 10 gb sabit net ve 750 - 1000 arası dk ve sms olan bir tarife yeterli. Sizden istediğim tavsiye, bu içeriklere sahip bol gb hediyeli olan bir operatör var mı? Çünkü takip edemedim, bilmiyorum. Bir de fiyat olarak 30-35 tl 'yi geçmezse memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell RaHat var hocam 10 GB, 1000 SMS ve 1000 Dakika 42,15 TL

• Vodafone bölgenizde iyi ise faturasız 12gb+750dk+250sms=35 TL telsiz kullanım ücreti dahil fiyat, yalnız paket 28 gün geçerli.Turkcellde cazip fiyatlar vardı paketler yenilenmiş cazip bir tarife göremedim fiyatlar zamlanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 18 Haziran 2020; 0:44:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

Turkcell RaHat var hocam 10 GB, 1000 SMS ve 1000 Dakika 42,15 TL
    Bu tarifeye 5 gb ekleyince, türk telekomda kullandığım tarife oluyor zaten. 30 tl üzeri çok istemiyorum çıkmak. Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: nostalji16

Vodafone bölgenizde iyi ise faturasız 12gb+750dk+250sms=35 TL telsiz kullanım ücreti dahil fiyat, yalnız paket 28 gün geçerli.Turkcellde cazip fiyatlar vardı paketler yenilenmiş cazip bir tarife göremedim fiyatlar zamlanmış.
    İyiymiş bu, araştıracağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Irkı Seçmeliyim
    17 yıl önce açıldı
    HANGİ SUV U SEÇMELİYİM?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.