Şimdi Ara

Hangi Otomobili Tercih Ederdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araç alıcam ama karar veremiyorum sürekli bakıyorum Audi Rs4 554 TL Bmw m3 500 TL M5 600 TL M6 2013 MODEL 5000 KM DE 505 TL Bunu yazmamın nedeni küçüklüğümden beri hayalimdeki araba tabi eski modelini beyeniyodum bu biraz ağır araba gibime geliyo şöle 45 50 yaşında iş adamlarına hitap edebilecek bir araçmış gibi geliyor eski kasası daha spor görünümlü genç arabasıydı daha hoşuma gidiyodu ama aracı çok inceledim hoşuma gitti çok süper bir araç eski kasası olsaydı hiç düşünmeden alırdım Camaro ss 303 TL Corvette C7 500 TL Dodge Challenger srt8 292 TL Mustang Shelby GT500 520 TL Maserati Granturismo 566 TL Nissan GTR 640 TL Porsche Cayman s 525 TL bunlardan birini almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım siz neyi tercih ederdiniz? Ferrari ve lamborghini fiyatları düşük olsa direk tercih ediceklerim bu 2 si arasında olurdu ama biraz pahalı özellikle Ferrari f430 tercih ederdim ferrari f430 uda bmw m6 kadar seviyorum M6 dan sonraki aracım ferrari f430 ferrari 458 filan hikaye inanın ikisi arasında tercih yapıcak olsam ferrari 458 değil 430 alırdım ferrari 430 bir başka çok hoş görünüyo ferrari f430 da sanırım 800 900 tl fln uçmuş fiyatlar yorumlarınız için şimdiden teşekkürler yakın zamanda bunlardan birini alıcam kısmetse

• Noktalama isaretleri olsa iyiymis
  • Şarjlı olanlardan al,pilliler halıda gitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Şarjlı olanlardan al,pilliler halıda gitmiyor.

Headshot
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORTALDANCE

quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Şarjlı olanlardan al,pilliler halıda gitmiyor.

Headshot

Alıntıları Göster
    şarjlı olanlarını çok kullandım şimdi gerçeğini kullanıyorum adam gibi soru sorduk cevap verirseniz sevinirim kıskançlığa gerek yok sen beni tanımıyosun sonuçta dimi kim olduğumu bilmiyosun bak ben ehliyetimi 2008 yılında aldım 2008 yılından beri böyle bir konu açmak aklıma bile gelmedi daha yeni açıyorum açmamın sebebide motor sevdası başladı 1.5 yıldır motor kullanıyorum motorla ilgili bilgi edinmek için forumları keşfettim ve motorlarla ilgili nasıl millet binlerce yorum yapıyosa dedim ben nie yapmamışım bu zamana kadar yorum şu andada araba alıcam arabaylada ilgili yorum açmak istedim olay bu koçum daşşak geçmene gerek yok 2008 yılında ehliyetimi aldım yazın bmw M6 aldım 2010 yılına kadar kullandım sattım 2010 yılındada Lamborghini LP640 aldım 2013 te sattım bir senedir kendi aracım yok ama artık tekrardan 3 5 ay içinde araç alıcam ister inan ister inanma ben adam gibi soru sordum ben ne alıcağımı zaten biliyorum maksat millet nediyo diye merak ettim konu açtım

• Spor bi arac istiyorsaniz sportiflestirilmis bi arac yerine tamamen spor hatlara sahip bi arac almak benim kafama daha cok yatiyo. Mesela bi m3 ya da m6 yerine 360 modenayi yeğlerim.

Youtube bi drag videosunda 458, shelby500, camarro , lexus lfa gibi araclarin oldugu drag da gt r birinci olmustu.

Bende 360modena hayraniyim belki fiyati f430a gore daha uygun oldugu icindir belkide :) ...eger spor bi arac istiyosan f430 al derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Spor bi arac istiyorsaniz sportiflestirilmis bi arac yerine tamamen spor hatlara sahip bi arac almak benim kafama daha cok yatiyo. Mesela bi m3 ya da m6 yerine 360 modenayi yeğlerim.

Youtube bi drag videosunda 458, shelby500, camarro , lexus lfa gibi araclarin oldugu drag da gt r birinci olmustu.

Bende 360modena hayraniyim belki fiyati f430a gore daha uygun oldugu icindir belkide :) ...eger spor bi arac istiyosan f430 al derim...
    F430 çok seviyorum ama şuanda f430 750 800.000 tl civarıydı okadara alamam şöle 500 600.000 tl verebilirim saydığım araçlar o fiyatlarda aslında bmw m6 almak istiyorum onunda sıfırı 700 800 lerde 2013 alsammı diye düşünüyorum 6000 KM bir tane var ama 530 lira flndı o fiyata sıfır araç alınır diyorum bakalım heralde maserati granturismo da karar kılıcam gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ciddi ciddi cevap yazan var

Ayrıca bu konu nasıl tutmadı hayret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pmnpirlo -- 18 Mayıs 2014; 11:11:53 >
  • astra .
  • quote:

Orijinalden alıntı: wave61

astra .
    Önlerden yerimizi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankaytsn

Önlerden yerimizi alalım

Alıntıları Göster
    Benzinlimi düşünüyorsunuz şarjlımı? Zira şarjlı için fiyat bana biraz yüksek geldi.

Mondialin yerine bunları düşünüyorsanız bunlar sizi kesmez.
  • Dizel otm olanini al bence.
  • o kadar paran varsa o otomobillere sahip çevrende vardır..

sorularını DH'ye değil eşine dostuna sorarsın..

özetle ben Veyron diyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

o kadar paran varsa o otomobillere sahip çevrende vardır..

Bu ve benzeri konular niye hiç ciddiye alınmaz anlamıyorum.Forumda ATTRACTION vardı bu tür araçlara biniyordu yani karakteri beni ilgilendirmez ama süperspor araçlar hakkında bilgi ediniyorduk sinirlendi gitti adam.Gerçek veya değil,parası var ya da yok konuyu arkadaşın,bizi ilgilendirir mi içinde neyiniz var ? Yazarsınız bir iki kelam yorumunuzu olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

o kadar paran varsa o otomobillere sahip çevrende vardır..

need for speed ise trainer indir
    asphalt 8 ise youtube'da hack yöntemleri var
    ondan sonra istediğini seçersin zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

need for speed ise trainer indir
    asphalt 8 ise youtube'da hack yöntemleri var
    ondan sonra istediğini seçersin zaten

Alıntıları Göster
    berlinetta tavsiye ederim 1-2 milyon dahabirikim yapmalısın
  • Çocuk almayacak ki kiralayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeteroSapien

Çocuk almayacak ki kiralayacak
    http://forum.donanimhaber.com/m_87743083/f_//tm.htm#87743083

2.250 liralık motordan 500binlik araca geçmek de iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftBehind

http://forum.donanimhaber.com/m_87743083/f_//tm.htm#87743083

2.250 liralık motordan 500binlik araca geçmek de iyiymiş

aaaaaaaaaaaaaaaarghfdhgjökçlj.şlğıouyıourtyrtsasxvmcbvnjşiupıyotuyrtdgmcnbvönöbçjglu

•  Hangi Otomobili Tercih Ederdiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.