Şimdi Ara

Hangi Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS3 üme yeni bir oyun alacağım fazla savaş seven biri değilim sizce gta 5 veya pes 14 fifa 14 mü daha zevkli olur. Pesin bu yılki grafikleri kötü olmuş ama hava koşulları maçı etkilediği için güzel gibi geldi bana ben pes fifa taraftarıyım hiç gta almadım ps3 üme o deneyimi bilmiyorum tavsiyeniz nedir

• tavsiyem kardeşlik yaparak gta 5 ve istediğini al pes2014 fifa 2014 demosunu indir hangisini beğenirsen onu al
  • ps3 e fifa veya pes istiyorum up up up
  • 2002

soruna cevap olarakta GTA V

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş 11 12 yaşında olamazmıyım? En azından yaşım konusunda yalan söyleyenlerden değilim küçüğüm kabul ediyorumda fazla öne çıkarmasan böyle şeyleri
  • ahmetkaratas2002 A kullanıcısına yanıt
    bende gta v te var fifa 14 te. normalde 150+150 tl vermen lazım oyun için ama kardeşlik ile 120-130 tl ye ikisiinide elde edebilirisn. pes hiç tavsiye etmem. parana yazık olur. Son olarak yaşı küçük olmasının bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. sonuçta herkesin yardım istememe hakkı var.
  • Pes 14 fifanın demosundan bile daha kötü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    10 yıl önce açıldı
    Hangi oyunları oynuyorsunuz?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GTA V al diyeceğim ama çok para.
  • Ben dr den baktım gta 5 210 fifa 200 pes de 179 du 3 ünden birini önerirmisiniz PS3 için gta sarar mı ps3 de
  • Şu konuya mesaj bırak bellimi olur belki oyunu beleşe getirirsin sincap http://forum.donanimhaber.com/m_82098210/tm.htm
  • kendim para biriktirdim 200 lira gta 5 alcam annem git başka bişe al oyuna para vermem diyor senin değil diyorum beni ilgilendirmez diyo :DD
  • Arkadaşlar bugün 220 tl ye gta 5 aldım . pesi alsaydım daha iyi gibi hissediyorum oyun güzel ama sıkıyo bi yerden sonra pes alsaydım 50 lira karda olup daha çok eğlenirdim bence.Yorumlarınızı bekliyorum
  • Special Edition değilse fazla vermişsin kardeşim eğlenmene bak eğlence için para harcamaktan korkma

• ahmetkaratas2002 A kullanıcısına yanıt
    Dostum hata etmişsin. Spottan alınabilirdi oyun. Dün 120 TL'ye aldım örneğin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.