Şimdi Ara

hangi özel üniversitelerin hukuk fakülteleri tercih edilebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tm2 sıralamam 17.200 geldi.Yazabileceğim sınırlı sayıda hukuk var.selçuk iö, sakarya,19 mayıs.. gibi üniversitelerden sonra özel üniversiteleri de tercih etmek istiyorum.İstanbul da fatih sultan mehmet üniversitesi,kemerburgaz üniversitesi,yeniyüzyıl üniversitesi; Konya da kto karatay üniversitesi üniversiteleri var sıralamamın tuttuğu.Bu üniversiteler hakkında fikir sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?

• Yeditepe % 50

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sümak

arkadaşlar tm2 sıralamam 17.200 geldi.Yazabileceğim sınırlı sayıda hukuk var.selçuk iö, sakarya,19 mayıs.. gibi üniversitelerden sonra özel üniversiteleri de tercih etmek istiyorum.İstanbul da fatih sultan mehmet üniversitesi,kemerburgaz üniversitesi,yeniyüzyıl üniversitesi; Konya da kto karatay üniversitesi üniversiteleri var sıralamamın tuttuğu.Bu üniversiteler hakkında fikir sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Sıralamalarımız hemen hemen aynı. Bende aynı üniversiteleri düşünüyorum. Ama açıkçası bu vakıfların doğru düzgün bir akademisyenleri dahi yok. Üstelik burs kesilmesi ihtimali var. Ben araştırıyorum fatih 2+7 burs süresi veriyor. Ama diğerleri hemen kesiyor bildiğim kadarıyla. Bir bilgi edinirsen mesaj atarsan sevinirim. Bende sana bildiririm. Bu arada ünilerin internet sitesinden veya telefonla arayarak bilgi alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythcomeback -- 5 Temmuz 2013; 11:51:20 >

• Benim de sıralama 17 küsür, İstanbul'daki vakıfları baya bi araştırdım da burs konusunda en garantisi FSM, Yeni Yüzyıl akademik olarak diğerlerinden biraz ağır basıyor gözüküyo ama burs durumu da öğrenciye biraz ağır gelebilir :)

Yabancı dil hazırlık öğretimini iki yarıyılda başarı ile tamamlayamamış olmak,

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği hükümlerine göre, eğitim gördüğü bölüm/programda(GANO) (2.00)’nin altına düşmesi ve birden fazla (F) ve/veya (DZ) notunun bulunması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr3_ -- 5 Temmuz 2013; 15:39:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.