Bildirim
Hangi Ps4 ü almalıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
10 k ona vereceğine biraz daha ekle ps 5 al derim
-
Ps5 de düşünmedim degil ama oyunlarin fiyatlari cok ucuk oldugu icin geri adim attim yoksa 4-5k daha verip ps5 almak mantıklı ama tabi oyunlar işi bozuyor -
Hocam 1 senelik ps plus extra veya deluxe 3 ortak alıyorsunuz 150 TL para gidiyor içinde 400 tane oyun var
Ps5 al ben bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 25 Nisan 2023; 22:37:44 > -
Alakası yok. İndirimlerde PS5 oyunları da aşağı yukarı PS4 oyunlarıyla aynı fiyatlara geliyor. Ve PS5 konsolu PS4 oyunlarını da açıyor. PS5'te sadece PS5 oyunu oynamıyorsun.
Hem zaten PS Plus Extra/Deluxe kataloğu da var. Oradan istediğin oyunu bedava oynayabilirsin.
-
Bu kadar detayını bilmiyordum hocam evde yillardir kirik ps3 oldugu icin ugrasmiyordum saolasin:D -
Ps5 in ps4 oyunlarini actiginj biliyorum ama ps5 te ps4 duzeyinde mi oynarsin yoksa ps5 e entegre olmus o cihaz icinde denenip satisa cikan oyunu mu?Ayrixa ps plus isini cok bilmiyordum ve aklima gelmemisti isik yaktin tesekkur ederim -
PS4 oyunu olarak çalışıyor. Ama bazı PS4 oyunları PS5 yeni nesil güncellemesi aldı. PS5 oyunları ayarında çalışıyor. PS4'e o paralar verilmez. Onun yerine PS5 alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 28 Nisan 2023; 2:12:13 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X