Şimdi Ara

Hangi Ralli Oyunu? Yardım Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malum steam indirimleri gözüme çarptı tam da bir ralli oyunu ararken.
    Dirt3 - Dirt Rally
    Wrc5 - Wrc 6
    Hangisi sizin favorinizdir fikirlerinizi de eklerseniz ziyadesiyle mutlu olurum ( direksiyonum yok )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dirt Rally diğer rally oyunlarına göre çok daha takdir görmüş bir oyun.

• Yarı sim yarı arcade ralli istiyorsan dirt 3 iyidir ama eski oyun sonuçta. Dirt rally çok iyi ama gamepad ile oynasan bile çok zorlayabiliyor. Direksiyon setin varsa kesinlikle dirt rally yoksa dirt 3. Diğerlerini at gitsin
  • dirt 3 baya sağlam oyun hiç düşünme
  • Steam indirimlerinde Colin McRae (CMR) ve DIRT serisi bi ara indirimdeydi çok güzel şekilde, hepsini toplayabilirdiniz. Hala indirimdeyse hiç kaçırmayın.

DIRT Rally fizik vb. açısından çok başarılı. Aslında betada ilk hali çok çok daha iyiydi, ancak sanıyorum herkes oynayamayacak diye biraz fizikleri arcade'e doğru da kaydırdılar, yine de simülasyon tadı veren nadir ralli oyunlarından.

Richard Burns Rally - %100 simülasyon istiyorsanız ve bulabilirseniz mutlaka oynamanız gereken ralli oyunlarının hası oyundur aslında. Çok bilinmez.

WRC serisi ise yüz karası bir seridir. DIRT fizikleri grafikleri ile olup WRC adıyla çıkmış bir oyun olsa iş yapardı. WRC'de "official" yani resmî içerik avantajı var ama oyun tırt. 4-5-6 falan diye bir de yapmaya devam ediyorlar utanmadan ama her oyun birbirinden berbat fizik konusunda. En ufak gelişme yok, herifler full arcade çalışıyor.

DIRT 3 biraz daha karman çormandır, sadece Rally değil, arazi araçları, rallycross yarışları falan da var, içerik olarak biraz daha zengin, fizikleri de DIRT Rally kadar olmasa da yine de başarılı, araç kullanımı zevkli bir oyundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 30 Aralık 2016; 13:9:46 >

• Simulasyon seviyorsanız Dirt Rally öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dirt 3 bedava verildi Dirt rally al
  • Wrc serisini kimse önermemiş. Anlaşılan Dirt Serisine yönelicem aslında tam sim istemiyorum direksiyonum olmadığı için ama Dirt3 ve D.Rally indirimde ve bütçem bu ikisini almaya müsaiti sanırım 40Tl civarına tekabül edicek ikisi. Bunları oynayıp Richard Burns Rally ide oynucam güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)
  • WRC serisi kendi haline bir seridir, fena değildir. Keyifle oynayabilirisin.
    Dirt 3'ü geçenlerde bedava vermişlerdi ama almadıysan onu da tavsiye ederim ralli dışında Ken Block tarzı hareketler yapıp 3 yıldız alma görevleri de var. Olabildiğince arcade bir oyun, ben oynarken zevk almıştım.
    Listede en çok tavsiye edeceğim Dirt Rally olabilir. Aralarında en gerçekçi olan oyundur o yüzden zevkine, istediğin türe göre seçim yap. Her yarışta zorlanıyorum, birçok denemeden sonra 1. çıkabiliyorum. Birde karda düzgün süren kimseyi görmedim.
  • Şu an satın alım yaptım 3 ve Rally yi yüklemeyi biraz yavaş yapıyor bağlantım güçlü olmasına rağmen anlayamadım ama sabırsızlıkla başlamayı bekliyorum 😊😊

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.