Şimdi Ara

Hangi skystar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben tv kartı almayı düşünüyorum. Çevremdeki insanlardan edindiğim kullanıcı bilgileri ve kendi araştırmam sonucunda Technisat Skystar tv kartlarından birini almak istiyorum ama bazı sorularım var.

1-) Usb 2.0 arayüzü hd yayın da ve dijital yayın da izlerken sorun çıkarır mı (takılma, donma v.b)?
    2-) Profilimdeki sistem Skystar 2 v2.8 veya Skystar HD2 pci kartlarla tv izlerken aynı zamanda farklı programlar çalıştırıp internete girdiğimde kasma yapar mı?

Kısaca usb mi pci mi alayım? Pci alırsam da Skystar 2 v2.8 mi yoksa Skystar HD2 mi alayım?

• Bende uzun süren araştırmalarım sonucu Skystar 2 v2.8 siparişi verdim. İnternette en ucuzwww.netsiparis.com dan alabilirsin. Peşin fiyatına 6 taksit. Kargo ücretide bedava. Senin sistem sorunsuz çalıştırır
  • Ben de aynı üründe karar kıldım ve sipariş ettim... Umarım memnun kalırım... Teşekkürler tavsiyeniz için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunharrow517

Ben de aynı üründe karar kıldım ve sipariş ettim... Umarım memnun kalırım... Teşekkürler tavsiyeniz için...

Bende zaten yoğun araştırmalar ve tavsiyeler üzerine sipariş ettim. Normalde tv kartında 1 numara olarak avermedia biliyordum. Ama avermedia analog kart modellerinde başarılıymış. Dijital tv kartında en iyi marka skystar mış. Hem alman malı. Hemde yazılım, program desteği çokmuş.
  • hiç bi şekilde kasmaz benim sistemimde 1 gb ram dual core 3000 var istedimi yapıyorum sorun olmuyo yani iyi günlerde kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.