Arkadaşlar ben tv kartı almayı düşünüyorum. Çevremdeki insanlardan edindiğim kullanıcı bilgileri ve kendi araştırmam sonucunda Technisat Skystar tv kartlarından birini almak istiyorum ama bazı sorularım var.
1-) Usb 2.0 arayüzü hd yayın da ve dijital yayın da izlerken sorun çıkarır mı (takılma, donma v.b)? 2-) Profilimdeki sistem Skystar 2 v2.8 veya Skystar HD2 pci kartlarla tv izlerken aynı zamanda farklı programlar çalıştırıp internete girdiğimde kasma yapar mı?
Kısaca usb mi pci mi alayım? Pci alırsam da Skystar 2 v2.8 mi yoksa Skystar HD2 mi alayım?
Bende uzun süren araştırmalarım sonucu Skystar 2 v2.8 siparişi verdim. İnternette en ucuzwww.netsiparis.com dan alabilirsin. Peşin fiyatına 6 taksit. Kargo ücretide bedava. Senin sistem sorunsuz çalıştırır
Ben de aynı üründe karar kıldım ve sipariş ettim... Umarım memnun kalırım... Teşekkürler tavsiyeniz için...
quote:
Orijinalden alıntı: dunharrow517
Ben de aynı üründe karar kıldım ve sipariş ettim... Umarım memnun kalırım... Teşekkürler tavsiyeniz için...
Bende zaten yoğun araştırmalar ve tavsiyeler üzerine sipariş ettim. Normalde tv kartında 1 numara olarak avermedia biliyordum. Ama avermedia analog kart modellerinde başarılıymış. Dijital tv kartında en iyi marka skystar mış. Hem alman malı. Hemde yazılım, program desteği çokmuş.
hiç bi şekilde kasmaz benim sistemimde 1 gb ram dual core 3000 var istedimi yapıyorum sorun olmuyo yani iyi günlerde kullan.