EVET ERKADASLAR HERKEZ HANGİ SPOR DALİ İLE UGRASIYOR İSE YAZSIN KEMER DERECE GİBİ VE SALONLARININ ADRESLERİNİDE YAZSIN ILGI DUYANLAR O ADRESLERE YONELIR VE İYİ OLUR SAYGILAR...
TÜRK SAVAŞ SANATI '' SAYOKAN '' İLE UGRASIYORUM SİYAH 1.SAN ADRES:Selami ali mah.Bakkal Adem sk.no:4 5. ÇEVİK KUVVETİN KARŞISI Üsküdar - İSTANBUL TEL:0216 391 99 69
beşiktaş j.k voleybol bilmeyen yoktur heralde.
Capoeira ile ilgileniyorum
Çok güzel bir spor. Hem dövüş hem akrobasi müzik dans herşey var. İlgilenenlere yardımcı olabilirim.
2 yıldır Hapkido
Yüzüyorum ... Eskiden lisanslı yapıyordum şimdi ise sportif amaçlı ... Yoğun İş sonrası stres atmak , rahatlamak için birebir :P İlgilenenler için adres ve detay bilgileri aşağıda ...
1 sene öncede lisanslı basketbolcuydum şimdi karate - do ile uğraşıyorum adnan kahveci mah. hasbahçe cad. hasbahçe sit. ( şimşekler marketin yanı)b.çekmece ist senseilerimiz den biri dünya 2. si diyeri milli karatecimiz
Bilek güreşi ile ilgileniyorum ilgi duyan yarısmalara katılmak isteyen arkadslar bana ulasabilir japonserdar@hotmail.com 0505 704 61 74 antremanlarımız haznedarda
Masa Tenisi ile uğraşıorum maç yapmak isteyen pm atabilir...
Yüzme ve bisiklet ile uğraşıyorum.
Tenis ve badminton ile ugrasiyorum.
Basketball ile urasiyorum
Basketbol ile uğraşırdım ama şimdi anca göbek büyütmeyle uğraşıyorum