EVET ERKADASLAR HERKEZ HANGİ SPOR DALİ İLE UGRASIYOR İSE YAZSIN KEMER DERECE GİBİ VE SALONLARININ ADRESLERİNİDE YAZSIN ILGI DUYANLAR O ADRESLERE YONELIR VE İYİ OLUR SAYGILAR...
TÜRK SAVAŞ SANATI '' SAYOKAN '' İLE UGRASIYORUM SİYAH 1.SAN ADRES:Selami ali mah.Bakkal Adem sk.no:4 5. ÇEVİK KUVVETİN KARŞISI Üsküdar - İSTANBUL TEL:0216 391 99 69
quote:
Orijinalden alıntı: genç_savasci
TÜRK SAVAŞ SANATI '' SAYOKAN '' İLE UGRASIYORUM SİYAH 1.SAN ADRES:Selami ali mah.Bakkal Adem sk.no:4 5. ÇEVİK KUVVETİN KARŞISI Üsküdar - İSTANBUL TEL:0216 391 99 69
beşiktaş j.k voleybol bilmeyen yoktur heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: kedilkaygs
beşiktaş j.k voleybol bilmeyen yoktur heralde.
Alıntıları Göster
Capoeira ile ilgileniyorum
Çok güzel bir spor. Hem dövüş hem akrobasi müzik dans herşey var. İlgilenenlere yardımcı olabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: ru3acava
Capoeira ile ilgileniyorum
Çok güzel bir spor. Hem dövüş hem akrobasi müzik dans herşey var. İlgilenenlere yardımcı olabilirim.
Alıntıları Göster
2 yıldır Hapkido
quote:
Orijinalden alıntı: kartopu2
2 yıldır Hapkido
Alıntıları Göster
Yüzüyorum ... Eskiden lisanslı yapıyordum şimdi ise sportif amaçlı ... Yoğun İş sonrası stres atmak , rahatlamak için birebir :P İlgilenenler için adres ve detay bilgileri aşağıda ...
Yüzüyorum ... Eskiden lisanslı yapıyordum şimdi ise sportif amaçlı ... Yoğun İş sonrası stres atmak , rahatlamak için birebir :P İlgilenenler için adres ve detay bilgileri aşağıda ...
Parkour la uğraşıyorum. Adres filan yok. Adres tüm şehir.
quote:
Orijinalden alıntı: ::Battousai::
Parkour la uğraşıyorum. Adres filan yok. Adres tüm şehir.
Alıntıları Göster
1 sene öncede lisanslı basketbolcuydum şimdi karate - do ile uğraşıyorum adnan kahveci mah. hasbahçe cad. hasbahçe sit. ( şimşekler marketin yanı)b.çekmece ist senseilerimiz den biri dünya 2. si diyeri milli karatecimiz
quote:
Orijinalden alıntı: baltaromaus
1 sene öncede lisanslı basketbolcuydum şimdi karate - do ile uğraşıyorum adnan kahveci mah. hasbahçe cad. hasbahçe sit. ( şimşekler marketin yanı)b.çekmece ist senseilerimiz den biri dünya 2. si diyeri milli karatecimiz
Alıntıları Göster
Bilek güreşi ile ilgileniyorum ilgi duyan yarısmalara katılmak isteyen arkadslar bana ulasabilir japonserdar@hotmail.com 0505 704 61 74 antremanlarımız haznedarda
quote:
Orijinalden alıntı: ne yazsam kii
Bilek güreşi ile ilgileniyorum ilgi duyan yarısmalara katılmak isteyen arkadslar bana ulasabilir japonserdar@hotmail.com 0505 704 61 74 antremanlarımız haznedarda
Alıntıları Göster
Masa Tenisi ile uğraşıorum maç yapmak isteyen pm atabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: Tilkea.
Masa Tenisi ile uğraşıorum maç yapmak isteyen pm atabilir...
Alıntıları Göster
Yüzme ve bisiklet ile uğraşıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: avalona
Yüzme ve bisiklet ile uğraşıyorum.
Alıntıları Göster
Tenis ve badminton ile ugrasiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: AcizKarınca
Tenis ve badminton ile ugrasiyorum.
Alıntıları Göster
Basketball ile urasiyorum