Şimdi Ara

Hangi spora başlamalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba ben spora başlamayı düşünüyorum ve yaşımın ve vücudumun spora oldukça uygun olduğunu düşünüyorum YAŞ: 15 BOY: 1.93 KİLO : 89 sizce hangi spora başlamalıyım ? önceden ilçede oturduğum için böyle bir imkanım yoktu fakat eskişehire taşınacağım için orada seçeneklerim oldukça çoğalacaktır diye düşünüyorum. futbola biraz daha fazla ilgim var okul takımında 3 sene stoper olarak oynadım amatörce yani malum ilçe. hala eğlence olarak halısaha da oynuyorum ve arkadaşlarım iyi oynadığımı söylüyor. ama (ben kilom yüzünden olduğunu düşünüyorum) maçın ilk 45-50 dk sını çok rahat, hızlı götürüyorken son 30-40 dk da gerçekten yoruluyorum ve çok yavaşlıyorum. bana önereceğiniz spor dalları ve bu yorgunluğumun çözümlerini bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Yaşıtız ama benim boy 1.60 kilo 49. Neyse sen boksa başla. Sonra Muay Thai, Brazilian Jiu-jitsu falan yardırırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: healmy12

arkadaşlar öncelikle merhaba ben spora başlamayı düşünüyorum ve yaşımın ve vücudumun spora oldukça uygun olduğunu düşünüyorum YAŞ: 15 BOY: 1.93 KİLO : 89 sizce hangi spora başlamalıyım ? önceden ilçede oturduğum için böyle bir imkanım yoktu fakat eskişehire taşınacağım için orada seçeneklerim oldukça çoğalacaktır diye düşünüyorum. futbola biraz daha fazla ilgim var okul takımında 3 sene stoper olarak oynadım amatörce yani malum ilçe. hala eğlence olarak halısaha da oynuyorum ve arkadaşlarım iyi oynadığımı söylüyor. ama (ben kilom yüzünden olduğunu düşünüyorum) maçın ilk 45-50 dk sını çok rahat, hızlı götürüyorken son 30-40 dk da gerçekten yoruluyorum ve çok yavaşlıyorum. bana önereceğiniz spor dalları ve bu yorgunluğumun çözümlerini bekliyorum şimdiden teşekkürler

Kondisyon antrenmanlarına bakabilirsin netten, oldukça etkisi oluyor. Spora başlamalıyım derken bence önce tür olarak belirlemen gerek. Dövüş sporları mı takım sporları mı yoksa bireysel sporlar mı diye. Mesela ben yıllarca basket oynadım ama sonunda takım sporlarının bana göre olmadığını çok çabuk arkadaşlarıma ve oyuna küstüğümü farkedip tenise başladım. Şu an çok rahatım ve diğer yaptığım sporlardaki zaman/gelişim oranından 3-5 kat hızlı gelişiyorum. Dövüş sporlarından anlamam fakat diğerlerinden birine karar kılarsan elimden geleni yaparım.

Bol sporlu günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Herif

Yaşıtız ama benim boy 1.60 kilo 49. Neyse sen boksa başla. Sonra Muay Thai, Brazilian Jiu-jitsu falan yardırırsın.

Nick&mesaj uyumu. üzülme kardeşim uzarsın daha heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: theceo12

quote:

arkadaşlar öncelikle merhaba ben spora başlamayı düşünüyorum ve yaşımın ve vücudumun spora oldukça uygun olduğunu düşünüyorum YAŞ: 15 BOY: 1.93 KİLO : 89 sizce hangi spora başlamalıyım ? önceden ilçede oturduğum için böyle bir imkanım yoktu fakat eskişehire taşınacağım için orada seçeneklerim oldukça çoğalacaktır diye düşünüyorum. futbola biraz daha fazla ilgim var okul takımında 3 sene stoper olarak oynadım amatörce yani malum ilçe. hala eğlence olarak halısaha da oynuyorum ve arkadaşlarım iyi oynadığımı söylüyor. ama (ben kilom yüzünden olduğunu düşünüyorum) maçın ilk 45-50 dk sını çok rahat, hızlı götürüyorken son 30-40 dk da gerçekten yoruluyorum ve çok yavaşlıyorum. bana önereceğiniz spor dalları ve bu yorgunluğumun çözümlerini bekliyorum şimdiden teşekkürler

Kondisyon antrenmanlarına bakabilirsin netten, oldukça etkisi oluyor. Spora başlamalıyım derken bence önce tür olarak belirlemen gerek. Dövüş sporları mı takım sporları mı yoksa bireysel sporlar mı diye. Mesela ben yıllarca basket oynadım ama sonunda takım sporlarının bana göre olmadığını çok çabuk arkadaşlarıma ve oyuna küstüğümü farkedip tenise başladım. Şu an çok rahatım ve diğer yaptığım sporlardaki zaman/gelişim oranından 3-5 kat hızlı gelişiyorum. Dövüş sporlarından anlamam fakat diğerlerinden birine karar kılarsan elimden geleni yaparım.

Bol sporlu günler.

kickboks a başlamak düşüncesindeyim hocam. taşınacağım evin yakınlarında salonu var hem de merak ettiğim bir spor

• quote:

quote:

quote:

Bol sporlu günler.

kickboks a başlamak düşüncesindeyim hocam. taşınacağım evin yakınlarında salonu var hem de merak ettiğim bir spor

O zaman elimden bir şey gelmez Ama vücut yapına göre mantıklı seçim hocam, umarım ilerde başarılarının konularını okuruz

• quote:

Yaşıtız ama benim boy 1.60 kilo 49. Neyse sen boksa başla. Sonra Muay Thai, Brazilian Jiu-jitsu falan yardırırsın.

Bir öğretmenimiz (2 metre boyunda) kısa boylu bir arkadaşa yatmadan önce süt iç ve yastıksız yat demişti, eleman benim boyuma yaklaştı 2 sene sonra. Onunla alakalı mıdır bilemem ama denemeye değer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spora başlıyacağım yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Bir öğretmenimiz (2 metre boyunda) kısa boylu bir arkadaşa yatmadan önce süt iç ve yastıksız yat demişti, eleman benim boyuma yaklaştı 2 sene sonra. Onunla alakalı mıdır bilemem ama denemeye değer

sütle alakası olduğunu düşünüyorum geçen seneye kadar günde 1 lt süt içiyordum ayıptır söylemesi

• quote:

quote:

quote:

sütle alakası olduğunu düşünüyorum geçen seneye kadar günde 1 lt süt içiyordum ayıptır söylemesi

Kendi denediğim bir şey değil belirttiğim gibi denemeye değer diye söyleyeyim dedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kendi denediğim bir şey değil belirttiğim gibi denemeye değer diye söyleyeyim dedim

iyi düşünmüşsün hocam

• Kesinlikle Muay Thai yap, hayatına büyük bir yararı olur.. İlerde forumdan bi abim söylediydi dersin

@healmy12
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.