Şimdi Ara

Hangi Sporu Yapmalıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 19 yaşındayım 175 boyunda 85 kilo civarındayım bu kilolar artık vermeye karar verdim.hem bir sporla uğraşıp hem kilo vermek istiyorum. hangi sporu tavsiye edersiniz bu yaşıma kadar hep spor yapmadım acıkcası ama adranelin olan bir spor istiyorum. tavsiyeleriniz nelerdir?

Konyada yaşıyorum burada yapabileceğim bir spor tavsiye etmenizi istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: adige_prens

Arkadaşlar 19 yaşındayım 175 boyunda 85 kilo civarındayım bu kilolar artık vermeye karar verdim.hem bir sporla uğraşıp hem kilo vermek istiyorum. hangi sporu tavsiye edersiniz bu yaşıma kadar hep spor yapmadım acıkcası ama adranelin olan bir spor istiyorum. tavsiyeleriniz nelerdir?

Konyada yaşıyorum burada yapabileceğim bir spor tavsiye etmenizi istiyorum.

kick-boks yapabilirsin
  • Spor çok genel oluyor, sen bize zevklerinden bahset. Nasıl şeylerden hoşlanıyorsun ? Extreme olaylara girmeyi sever misin ?

Bruce lee seviyor musun falan ? Bunlardan bahset ona göre daha net ve somut bir yol alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutkaal

Spor çok genel oluyor, sen bize zevklerinden bahset. Nasıl şeylerden hoşlanıyorsun ? Extreme olaylara girmeyi sever misin ?

Bruce lee seviyor musun falan ? Bunlardan bahset ona göre daha net ve somut bir yol alırız.

Extrem Çok Severim. doğayı severim suyu severim motor sporlarını seviyorum ama maddi olarak yapamam.
    Bruce Lee Severim.Kick-boks Yapabilirim araştırdım ama konyada hoca bulamadım.
  • Yuzme ya da bisiklet sporu bence sana gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisikleti düşüne bilirim konyada aktif bir grup var mı ama bisiklettede düz yoldan cok daga cıkma dagdan inme gibi olaylardan hoşlanırım konyada böyle bir grub oldugunu sanmıyorum
  • Dostum hiking ile başla zamanla trekking dağcılık falan ilerletirsin outdoor doğa sporları hem eğlenceli hem kişisel ve sosyal olarak çok yararlıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercuhaci

Dostum hiking ile başla zamanla trekking dağcılık falan ilerletirsin outdoor doğa sporları hem eğlenceli hem kişisel ve sosyal olarak çok yararlıdır.

Ya Hocam İyi Hoş Severim Ama KONYA'DA (: (: Etkinliği Bol Olan Bir Şehir Değil Yani Öyle Dağcılık trekking Filan adam bulmak zor iş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: adige_prens

quote:

Orijinalden alıntı: alpercuhaci

Dostum hiking ile başla zamanla trekking dağcılık falan ilerletirsin outdoor doğa sporları hem eğlenceli hem kişisel ve sosyal olarak çok yararlıdır.

Ya Hocam İyi Hoş Severim Ama KONYA'DA (: (: Etkinliği Bol Olan Bir Şehir Değil Yani Öyle Dağcılık trekking Filan adam bulmak zor iş :D

oda dogru oralar hep düzlük dimi :)
  • Bence taekwondo'ya git dehşet bi şekilde efor sarf ediyorsun haliyle hızlı kilo veriyorsun. Ben normal kilolu biriyim taekwondoya giderken oldukca zayıfdım :D
  • Muayene thai -Kickbox - Boks sirasiyla...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.