Şimdi Ara

hangi sprey en iyisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi ben bir spray aldım akçalı filan diye bir markası var kasanın ic iskeletini boyadım amaki bir inceden tırnağını sürtsen boya kalkıyor şöyle adam akıllı ancak kazıdınmı cıkan filan adam akıllı spray boya hangisini önerirsiniz..

• duyduğum kadarıyla akçalının içinde çok fazla su katıyorlar.
    alacaksan marshall al
  • akçalı marshall bunlar gayet iyi markalar ama hangi marka olursa olsun boyanacak yüzeyin iyice hazırlanması mümkünse astar atılması ve ellenmeden önce en az 24 saat kurumaya bırakılması gerekli ve ufak bir ipucu : soğuk havalarda boya yapmadan önce bir fön makinası veya benzer bir aletle yüzey ısıtılırsa boya çok daha rahat tutuyor
  • ben akçalıyı tawsiye ederim,zaten marshall kullanmadım ama genelde henkel,akçalı we kasati
  • ben hepsini kullandım ve sana boya olarak marshall,casati yi öneririm akçalı sadece vernik işinde iyi bilgine ;) fanlarımı ve kasamın içini casati ile boyadım ayrıca bir fanı marshall ile boyadım + casati ile mouse umu bile boyadım süper ... akçalıda vernik olarak baya iyi ...
  • hım peki yüzeyi güzel zınpara yapıp sonra astarı vurup sonra marshall ile mat siyaha boyucam kuruduktan sonra bir tırnak darbesi ile boyanın kalkması söz konusu olurmu
  • 24 saat kurumaya bırak ondan sonrada dediğim akçalı vernikle verniğini yap 3-4 saat sonra anca metalle kazırsan boya çıkar tırnağından bişi olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hımmm verniği sprey şeklindemi kardeş
  • evet. akçalı şeffaf parlak vernik die geçio adı. bu arada dupli color spraylerde baya ii dir haberin olsun..
  • bende akçalı aldım çoğu kişi iyi diyordu şansımamı artık bilmem tabi fanları boyamaya kalktım resmen boyanmıyor sıkıyorsun kapatmıyor alttaki boyayı
  • işte sana o yüzden akçalının sadece verniğini tavsiye ettim boya olarak marshall ve dupli color iyidir ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.